Just the two of us #week24

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was mijn energie heel ver te zoeken. Aan het eind van de week zat ik eigenlijk op het niveau van begin van het jaar :-/ Gelukkig heb ik in het weekend even kunnen bijtanken (maar ook veel gedaan), ik vrees echter dat de warme week die voor ons ligt, hier geen goed aan zal gaan doen. Anyway, kijk je mee naar de week van Benthe en mij?

Just the two of usJust the two of us #week24

Wakker worden met de zon op je gespikkelde snuitje ♥ Benthe had een beetje moeite met opstaan maandagochtend, maar gelukkig mocht ze die dag naar mijn ouders. Kon ze mooi een beetje bijtanken van het weekend 😉

Just the two of usMijn neefje had zondag cake met chocolade gemaakt, en mee naar mijn ouders genomen. En ze hadden een stukje voor mij over gelaten! ♥

Just the two of usMijn nieuwe jurkje van Halsoverkop, ik vind hem leuk!

Just the two of usDinsdag werden mijn nieuwe meubels bezorgd, jeeeej!

Just the two of usIk heb ze ’s avonds meteen uitgepakt, zodat ze later in de week op hun plek gezet konden worden. De oude bank moest er namelijk eerst nog uit. Wat een boel verpakkingsmateriaal!

Just the two of usWoensdag hadden we weer taart op het werk, er waren twee collega’s jarig 🙂

Just the two of usBenthe heeft de nieuwe bank goedgekeurd, hihihi!

Just the two of usMijn broer was afgelopen week twee dagen in Londen, en stuurde me deze foto. Lush Oxford Street ♥

Just the two of usDonderdag na het werk hadden we barbecue met alle collega’s, gezellig! En lekker! Omdat ik geen oppas voor Benthe had, mocht die er ook gezellig bij zijn. En dus mocht ze overdag al mee naar kantoor, en daarna nog mee barbecuen. Bofprinses was het!

Just the two of usZe was er wel helemaal moe van, en had vrijdagochtend he-le-maal geen zin om uit bed te komen.

Just the two of usZaterdag zat er een verrassing bij de post, deze schattige armbandjes kreeg ik van Jori ♥ Ze zijn van MoP Crafts. MoP staat voor Mother of Peace, dit is een kindertehuis in Zuid Afrika. Hier wordt een thuis geboden aan kinderen die om diverse redenen niet meer thuis kunnen wonen. In het tehuis zijn onder andere een school, een bakkerij en een groentetuin waar de kinderen nuttige vaardigheden leren voor later. Ook is er een naaiatelier, waar verschillende spulletjes gemaakt en verkocht worden, waaronder dus deze armbandjes. Met de opbrengst heeft Mother of Peace weer een kleine inkomstenbron. Meer informatie over MoP Crafts vind je op de Facebook pagina.

Just the two of us Just the two of usZaterdag heb ik het nodige in het huishouden gedaan, ben naar de kapper geweest en heb mijn auto gestofzuigd. Daarna heb ik eerst even gedoucht (pfff, wat had ik het warm!) en daarna heb ik wat nieuwe producten op de foto gezet.

Just the two of usWaaronder zwarte (!) nagellak.

Just the two of usIk had eigenlijk gepland om te barbecuen, maar omdat ik zo moe was en Benthe er niet was (en ik me dan wel heel zielig alleen vond zitten buiten) heb ik de hamburgers in de pan gebakken. Het resultaat was er niet minder om!

Just the two of usOmdat Benthe er het hele weekend niet was, besloot ik om haar knuffels weer eens een keer te wassen. Het blijft een leuk gezicht, zo met zijn allen op het droogrekje 😉

Just the two of usZondagochtend besloot ik ondanks de warmte toch een lekkere ronde door de polder te lopen. Ik probeer dat toch te doen, ook in de weekeinden dat Benthe er niet is. Het was wel warm, maar toch lekker om te lopen.

Just the two of usDaarna heb ik de nieuwe meubels op de foto gezet ♥ Je ziet ze later deze week in een apart artikel!

Just the two of us’s Middags vierde mijn zus haar verjaardag, ze had deze heerlijke Lemon Meringue taart van Dr. Oetker gemaakt. Aanrader!

Als ik de foto’s zo terugzie, vind ik het opeens niet zo gek meer dat ik de afgelopen week niets ben afgevallen trouwens 😉

Just the two of usMijn broer had een verrassing voor me meegenomen uit Londen, kijk me blij zijn! :p

Just the two of usHeerlijk, bedankt Joost!

Zo, dat was weer een week. Nog twee weken, en dan zit de eerste helft van het jaar er gewoon al op, kun jij het geloven? Komende week wordt het zomers warm, en daar zie ik best een beetje tegenop. Zowel Benthe als ik doen het het beste bij temperaturen tot een graad of 23 zeg maar. Maar goed, het is niet anders, dus we proberen er maar gewoon het beste van te maken. Het wordt vanzelf weer een keer wat aangenamer 😉 Zaterdag gaan we mijn broer helpen verhuizen, verder heb ik nog geen plannen voor deze week. Maar een beetje relaxed proberen te blijven dus. Ik wens jullie allemaal een fijne week! xxx

12 Comments on Just the two of us #week24

 1. Mariëlle
  19 juni 2017 at 20:39 (11 maanden ago)

  Ik geniet wel van dit weer, op het zweten na haha 😛 Maar ik doe wel rustig aan hoor 😉 Toffe bank! En wat lief van het cadeau!!

  Beantwoorden
 2. Annette
  19 juni 2017 at 14:11 (11 maanden ago)

  Leuk! Is je bank donkerblauw? Ik heb sinds vorig jaar ook een donkerblauwe bank ben er heel wijs mee. Alleen nu Skoet zo ontzettend aan het verharen is een ramp …..pfff want ze gaat ntuurlijk het liefst naast haar kleedje liggen hahaha

  Beantwoorden
 3. Babs
  19 juni 2017 at 12:54 (11 maanden ago)

  Wat een heerlijk (ook qua taartjes) overzicht. die roze knuffel van Benthe vind ik zo schattig, en die zie ik altijd als eerst tussen alle knuffel foto’s!

  Beantwoorden
 4. Jolanda
  19 juni 2017 at 12:47 (11 maanden ago)

  Zwarte nagellak!! Wat heb je een mooie kleur bank trouwens!

  Beantwoorden
 5. Talitha
  19 juni 2017 at 11:29 (11 maanden ago)

  Zie ik daar nou een heel gaaf paars bankstel? Ik ben alvast erg benieuwd naar de foto’s van je nieuwe meubels ☺

  Beantwoorden
 6. Roos
  19 juni 2017 at 11:23 (11 maanden ago)

  Wat een gezellige en mooie foto’s deze week. Hoop dat het qua energielevel weer de goede kant opgaat. Het warme weer zorgt er echt voor dat je lomer wordt dus dat is niet zo gek. Pas goed op jezelf x

  Beantwoorden
 7. Marguerita
  19 juni 2017 at 10:22 (11 maanden ago)

  Lekker hoor al die taartjes <3 Lief van je broer dat hij een cadeautje voor je mee had genomen

  Beantwoorden
 8. Miranda
  19 juni 2017 at 09:38 (11 maanden ago)

  Het was de week van het gebak, ook voor mij.
  Deze week minder zoet en veel water want OMG wat wordt het zomers 😎
  Ik heb ook liever 10 graden minder maar dat komt ook omdat wij geen stilzitters zijn 😉
  Fijne week voor jou en Benthe en tot zaterdag! X

  Beantwoorden
 9. Anke
  19 juni 2017 at 09:22 (11 maanden ago)

  vies weer wordt het….ik leef met jullie mee. Vooral voor een oudje zoals Benthe is dit weer vreselijk……succes!

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  19 juni 2017 at 07:26 (11 maanden ago)

  Gefeliciteerd met je zus.
  Leuk dat jij een kado had gehad van je broer.
  Heerlijk eten allemaal.
  Ik vindt het zomerse weer fijn.

  Xoxo

  Beantwoorden
 11. Cindy
  19 juni 2017 at 06:29 (11 maanden ago)

  Heerlijk juist dit weer, krijg daar energie van.
  Op dit moment even niet, goh wat valt zo’n wekker vies tegen na 2 weken vakantie…
  En idd veel taart haha!
  Moet zelf ook weer aan de bak vanaf vandaag, even teveel gegeten en gesnaaid in de vakantie.

  Beantwoorden
 12. marije
  19 juni 2017 at 06:13 (11 maanden ago)

  Wat een lekker eten allemaal en lief dat je broer een cadeau heeft meegenomen.

  Hopelijk gaat het deze week qua energie levels weer wat beter. Let goed op jezelf.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *