2017: Een persoonlijk jaaroverzicht

Nog 1 dag, en dan zit dit jaar 2017 erop. Een veelbewogen jaar, voor mij maar ook voor veel mensen om mij heen. Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat ik uitkijk naar een heel nieuw, blanco jaar. Normaal gesproken plaats ik in deze tijd van het jaar een overzicht met mijn favoriete producten van het afgelopen jaar, of de hoogtepunten van Beautyspots. Dit jaar besloot ik het anders te doen: ik kijk aan de hand van een aantal foto’s uit Plogs of de Just the two of us rubriek terug op de belangrijkste momenten van 2017. Een heel persoonlijk jaaroverzicht!

persoonlijk jaaroverzichtEen persoonlijk jaaroverzicht van 2017

Begin van het jaar kreeg ik een serieuze waarschuwing, dat ik met mijn drukke leven en perfectionisme hard op weg was naar een burnout. Ik heb daarom afgelopen jaar een aantal dingen veranderd. Ik ben naar minder artikelen per week gegaan, laat het huishouden iets vaker los en het belangrijkste: ik probeer meer te genieten. Samen met mijn lieve spikkelprinses probeer ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk te genieten van onze momenten samen. In april hadden we samen een weekje vrij en hoewel het niet echt mooi voorjaarsweer was, hebben we samen wel genoten. Van het voorjaarszonnetje, maar vooral van elkaar.

persoonlijk jaaroverzichtBenthe is inmiddels ruim 12,5 jaar oud en ik besef dat ik dit soort momentjes met haar moet koesteren. Ze is mijn allessie, mijn allertrouwste maatje en samen zijn we vier handen op één buik. Of nou ja: twee handen en twee pootjes 😉

persoonlijk jaaroverzichtErgens in het jaar kwam deze quote voorbij op Facebook, ik vond hem erg toepasselijk. En nu het jaar bijna op zijn eind loopt, vind ik hem nog meer bij mij passen ♥

persoonlijk jaaroverzichtIn juli beleefde ik één van de mooiste dagen van afgelopen jaar: de Tante Betsy fandag. Deze dag was werkelijk perfect: prachtig weer, tientallen vrolijk geklede jurkenzusjes en zo’n gemoedelijke, gezellige sfeer. Oh ja, en een stuk of wat nieuwe jurkjes in mijn kast, hihihi! Ik heb er de nacht nadien gewoon van wakker gelegen, zo’n blij en warm gevoel had ik van binnen ♥

persoonlijk jaaroverzichtEn zo grappig: op die dag werd ook mijn pakketje met nieuw wasmiddel van Marcel’s Green Soap bezorgd. Ik heb mijn nieuwe jurkjes toen meteen met het heerlijke nieuwe wasmiddel gewassen. En nog steeds als ik die geur ruik, denk ik terug aan deze fantastische dag!

persoonlijk jaaroverzichtHalverwege augustus stond mijn leven opeens op zijn kop. Op een gewone donderdagavond kreeg Benthe een maagkanteling. Omdat ik het met mijn vorige hond al eens had meegemaakt, wist ik dat dit zeer ernstig was. Binnen een half uur waren we bij de dienstdoende dierenarts, waar mijn angstige vermoeden bevestigd werd. Benthe overleefde de operatie en de kritieke 48 uur die volgden, en knapte wonderbaarlijk goed en snel op. We zijn nu ruim vier maanden verder, en aan niets is nog te merken dat haar gespikkelde leventje nog maar kort geleden aan een zijden draadje hing. We hebben nu wel afgesproken dat ze minstens 15 jaar wordt 🙂

Dit bleek het begin van een aantal héél turbulente maanden, want nog geen week nadat dit gebeurde, was er opeens, na 2,5 jaar, een serieus bod op het huis en werd het verkocht! Ik kon het in eerste instantie gewoon niet geloven!

persoonlijk jaaroverzichtHalverwege september, aan het eind van mijn ‘zomervakantie’ (die qua weer meer op een herfstvakantie leek) had ik een geweldig leuk weekend met 12 jurkenzusjes. We gingen een Dikke Dames schlderworkshop doen, en besloten er meteen een heel weekend van te maken. We hadden al een aantal maanden contact met elkaar via whatsapp, en wat bijzonder hoe goed je elkaar dan leert kennen. Het voelde gewoon als echte zusjes ♥

persoonlijk jaaroverzichtEn dit was het resultaat van de workshop, wat zijn ze allemaal leuk geworden he?

persoonlijk jaaroverzicht

De dag na dit geweldige weekend bracht ik een bod uit op een huis waar ik de vrijdag ervoor was wezen kijken. En en paar uur later had ik het gekocht! Mijn doel voor 2017 was om Kerst in mijn eigen huis te vieren, en dat is op de valreep gewoon gelukt!

persoonlijk jaaroverzicht

Er volgde natuurlijk een drukke en best stressvolle periode, een verhuizing is best wel een ding vind ik hahaha! Maar het is het allemaal waard geweest, ik kan 2018 nu echt met een volledig schone lei beginnen in ons eigen huis.

persoonlijk jaaroverzicht persoonlijk jaaroverzicht

Het tweede weekend van december werd deze vrachtwagen vol geladen (letterlijk vol) en verhuisde ik naar Tilburg. Ik woon er inmiddels een paar weken, ben een beetje uitgerust van alles en ik geloof dat ik wel kan zeggen dat we op ons plek zitten hier.

persoonlijk jaaroverzicht

Uiteraard was het nieuwe huis pas echt een thuis met mijn roze Kerstboom ♥

persoonlijk jaaroverzichtIk wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor al jullie bezoekjes, berichtjes en reacties van het afgelopen jaar. Ik heb voor 2018 weer genoeg leuke plannen en ideeën, ik hoop dat jullie Beautyspots trouw blijven bezoeken. Een heel fijne en vooral veilige jaarwisseling gewenst!

27 Comments on 2017: Een persoonlijk jaaroverzicht

 1. jacqueine
  1 januari 2018 at 09:43 (6 maanden ago)

  Ik wens jou en Benthe een heel voorspoedig 2018 met heel veel mooie momenten
  Liefs,
  Jacqueline

  Beantwoorden
 2. Donna
  31 december 2017 at 22:45 (6 maanden ago)

  Een heel fijn 2018 voor jou en lieve Bente.

  Beantwoorden
 3. Jori
  31 december 2017 at 22:30 (6 maanden ago)

  Een prachtig 2018 gewenst voor jou en de prinses in je mooie nieuwe huis.

  Beantwoorden
 4. Heidi
  31 december 2017 at 22:02 (6 maanden ago)

  Wat een mooi overzicht. Wat een jaar. En vooral wat mooi dat ik jou dit jaar mocht leren kennen lieve vriendin

  Beantwoorden
 5. Miranda
  31 december 2017 at 19:10 (6 maanden ago)

  In zo’n jaaroverzicht zie je dat het echt een turbulent jaar voor je is geweest, maar ook met heel veel mooie en gezellige momenten.
  Je kunt weer vooruit kijken, er ligt een heel nieuw jaar te wachten. Een lege (nou ja, bijna lege) agenda, een mooi nieuw huis op een geweldig mooie plek, heel veel mooie nieuwe producten op beautygebied én heel veel mooie nieuwe jurkjes 🙂
  Proost op jou en je trouwe volgers, dat het weer een mooi blogjaar gaat worden ♡

  Beantwoorden
 6. Mireille
  31 december 2017 at 17:25 (6 maanden ago)

  Een druk jaar met UPS and DOWNS maar je hebt het toch maar mooi geflikt. Op naar een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen. Zie je snel xox

  Beantwoorden
 7. Neeltje
  31 december 2017 at 15:36 (6 maanden ago)

  Op naar een kleurrijk 2018! Ik wens je samen met Benthe een mooi jaar (en jaren) toe.

  Beantwoorden
 8. Ria
  31 december 2017 at 14:49 (6 maanden ago)

  Fijn dat jaaroverzicht, en enkele leuke foto’s waar ikzelf ook hele fijne herinneringen aan heb … wens je alle goeds voor 2018 en hopelijk nog vele jaren met Benthe

  Beantwoorden
 9. Annette
  31 december 2017 at 14:37 (6 maanden ago)

  Een fijn nieuwjaar gewenst Natas met iets meer rust en natuurlijk met je spikkelprinses.

  Beantwoorden
 10. Mariëlle
  31 december 2017 at 14:20 (6 maanden ago)

  Wat een bewogen jaar! Fijne jaarwisseling en een top 2018 gewenst 🙂

  Beantwoorden
 11. Zandra
  31 december 2017 at 13:54 (6 maanden ago)

  Wat een mooi verhaal en overzichts fotos. Op naar een blanco jaar. Heerlijk❤

  Beantwoorden
 12. Dagmar
  31 december 2017 at 13:28 (6 maanden ago)

  Prachtige terugblik !!
  Ik wens je voor 2018: nog meer rust en genieten in je nieuwe huis, met Benthe en vooral met jezelf .
  Wie weet tot gauw in het echt in 2018

  Beantwoorden
 13. Tamara
  31 december 2017 at 13:20 (6 maanden ago)

  Inderdaad een veelbewogen jaar. En wat
  een mooie plog heb je er van gemaakt!
  Mooi om jou te mogen leren kennen dit
  jaar. Op naar een nieuw jaar, dat het je maar
  veel moois mag brengen samen met je
  lieve spikkelprinses ❤️

  Beantwoorden
 14. Marguerita
  31 december 2017 at 11:14 (6 maanden ago)

  Mooi jaarverslag, wat gebeurt er toch veel in zo’n jaar, heel veel geluk in je nieuwe huisje dat het in 2018 een echt thuis mag zijn

  Beantwoorden
 15. Aimee Moolenaar-Dols
  31 december 2017 at 10:58 (6 maanden ago)

  Ik wil jou en je lieve spikkelmeisje een heel mooi super 2018 wensen. Dat het een jaar mag worden waarvan je op 31-12-2018 terugblikt en denkt wat was dit een prachtig jaar.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 16. Ellen
  31 december 2017 at 10:58 (6 maanden ago)

  Wat was dit leuk om nog even in vogelvlucht door jullie jaar te gaan. Veel mee gemaakt. Wens jou en Benthe nu een mooi en rustig 2018 met veel liefde vriendschappen en gezondheid en kleurige outfits natuurlijk. Lieve groet Ellen Jacobs

  Beantwoorden
 17. Petra van Gils
  31 december 2017 at 10:56 (6 maanden ago)

  Fijn dat je met een positief gevoel terugkijkt op 2017. En inderdaad een heel nieuw blanco jaar voor ons… kleur hem mooi in.

  Fijne jaarwisseling

  Beantwoorden
 18. Edith
  31 december 2017 at 10:53 (6 maanden ago)

  Ik wens je een fantastisch mooi 2018 en wie weet ontmoeten we elkaar nog eens! XXX

  Beantwoorden
 19. Edith
  31 december 2017 at 10:52 (6 maanden ago)

  Ik wens je een fantastisch mooi 2018 en wie weet ontmoeten we elkaar eens! XXX

  Beantwoorden
  • Edith
   31 december 2017 at 10:53 (6 maanden ago)

   Oh oeps, haal maar weg deze…. het leek erop dat de reactie niet geplaatst werd, dus heb ik ‘m nog een keer getypt.

   Beantwoorden
 20. eva
  31 december 2017 at 10:11 (6 maanden ago)

  wat een jaar…leuke en minder leuke dingen. Die laat je achter je en op naar een nieuw mooi jaar jurkenzusje. Ik hoop je nog veel te zien in de groep.
  Liefs Eva

  Beantwoorden
 21. Linda
  31 december 2017 at 09:33 (6 maanden ago)

  Het was inderdaad een bewogen jaar voor je. (voor mij trouwens ook…) Leuk om je te volgen. Je ootd’s inspireren mij enorm. Tot de zomer had ik nog nooit van Tante Betsy gehoord. Draag nog steeds graag King Louie, maar langzaamaan wordt mijn kast nu ook gevuld met TB . Ik wens jou en Benthe een goede jaarwisseling en een mooi 2018!

  Beantwoorden
 22. Cindy
  31 december 2017 at 09:26 (6 maanden ago)

  Leuk overzicht, en een veelbewogen jaar voor je. Ik hoop dat 2018 wat rustiger voor je wordt, op alle vlakken, en dat de gezondheid van Benthe voorlopig even goed blijft, en je nog lang van haar kunt genieten!
  Het scheelt al heel veel dat het huis verkocht is en je zelf bent verhuisd. Dat zal een stuk rust geven.
  Fijne jaarwisseling! (is Benthe eigenlijk bang voor vuurwerk?)

  Beantwoorden
 23. Marije
  31 december 2017 at 09:11 (6 maanden ago)

  Het was een bewogen jaar voor je maar wel met een hele mooie afsluiting. Op naar een geweldig 2018!

  Beantwoorden
 24. Hennie
  31 december 2017 at 08:17 (6 maanden ago)

  Leuk om een compilatie uit je turbulente jaar te lezen. Hoewel ik al veel ‘wist’ had het toch nog een hoog ‘oh jaaa’ gehalte. Over dat loslaten mag je me nog wel wat leren, want dat is ook mijn makke.

  Ik wens je een heerlijk en vooral gezond 2018!

  Beantwoorden
 25. Babs
  31 december 2017 at 08:16 (6 maanden ago)

  Ik wens je een goede jaarwisseling en een gezond en goed 2018, ook voor Benthe natuurlijk!

  Beantwoorden
 26. chucky1012
  31 december 2017 at 06:07 (6 maanden ago)

  Fijn om even terug te kunnen kijken wat jullie hadden meegemaakt het afgelopen jaar….

  De allerbeste wensen in 2018 Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.