Pas video: 2e levering najaarscollectie Tante Betsy 2018

Gisteren ontving ik een groot pakket, afkomstig van Tante Betsy ♥ Hierin zaten een heleboel items van de tweede levering van de najaarscollectie van Tante Betsy 2018. Ik laat je zoals de vorige keren weer alle items zien in een pas video, zodat je kunt zien hoe alles valt. Ook laat ik je de prachtige jas en wollen vest zien, die ik al eerder kreeg. Aparte outfit artikelen van al het moois volgen uiteraard binnenkort!

Tante Betsy 2018Tweede levering najaarscollectie Tante Betsy 2018

Dacht ik dat ik vooral in de eerste levering van de najaarscollectie heel veel wensjurkjes had? Nou, met de tweede levering van de najaarscollectie van Tante Betsy 2018 kwamen er nog heel veel bij hoor ๐Ÿ˜‰ Steeds zag ik weer wat anders moois voorbij komen, hihihi! Een groot deel van mijn verlanglijstje kreeg ik van die lieve Tante opgestuurd, zodat ik al het moois aan jullie kan laten zien. Misschien heb jij een aantal items hiervan ook wel op je verlanglijstje staan, dan kun je met onderstaande video zien hoe ze vallen. Benthe is er dit keer ook weer bij ๐Ÿ™‚ Veel kijkplezier!

Afmetingen jurkjes

Hieronder zet ik alle afmetingen (de okselbreedte) van de jurkjes die je in bovenstaande video voorbij ziet komen, op een rijtje. De lengte ben ik vergeten op te meten, maar als je die van een jurkje wilt weten, dan meet ik die desgevraagd even voor je op.

 • Blouse Betsy Solid (XXL) 53 cm
 • Dress Lola Vintage Deer (XL) 49 cm
 • Dress Victoria Retro (XL) 54 cm
 • Dress Selma Rain (XL) 56 cm
 • Dress Sporty Dot (XL) 55 cm
 • Dress Sports Solid (XL) 55 cm
 • Dress Pepper Solid (XL) 57 cm
 • Dress Skippy Stripe Nicky Velours (XL) 59 cm
 • Zippie Rain (XL) 52 cm (niet in de video, deze kwam na het opnemen binnen)

Ik heb de items in de video ontvangen voor mijn blog ♥ Mocht je vragen hebben over รฉรฉn of meerdere items, dan weet je me te vinden ๐Ÿ™‚ Deze items zijn nu al verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten, en binnenkort op de website van Tante Betsy zelf.

 

11 Comments on Pas video: 2e levering najaarscollectie Tante Betsy 2018

 1. Miranda Aerts
  6 oktober 2018 at 20:01 (4 jaren ago)

  De gele jurk is mooi (de anderen ook maar geel staat je erg mooi)!

  Beantwoorden
 2. Marjon
  5 oktober 2018 at 23:51 (4 jaren ago)

  Heb je pasvideo al even geleden gekeken en wacht nu in spanning op de Lola Vintage Deer die ik gisteren heb besteld!! Heb ook het rokje besteld, want wil even bekijken wat me leuker lijkt! Had trouwens eerder niet gedacht dat ik deze zou willen hebben, maar bijv door jouw passessie vind ik deze toch wel erg mooi en bijzonder!

  Nu wachten tot de collectie bij Tante online komt, dan wil ik heeeel graag de Pepper Gold gaan bestellen, die vind ik zo gaaf, hoop dat die me ook mooi staat!

  Bedankt voor de inspiratie!

  Beantwoorden
 3. Janny Nagelmaker
  2 oktober 2018 at 13:38 (4 jaren ago)

  Wat word ik toch altijd blij van jouw pasvideo’s! Je straalt altijd zo bij het dragen van de nieuwe aanwinsten, prachtig om te zien! En hoe je tussendoor Benthe nog even helpt om op de bank te komen, zo lief. Was weer even genieten hoor. Dank je wel. Liefs, Janny

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  30 september 2018 at 22:09 (4 jaren ago)

  Prachtige nieuwe items!
  Leuke video

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Daniรซlle Schoonderwoerd
  30 september 2018 at 21:37 (4 jaren ago)

  Lieve Natas,
  Wat een heerlijk filmpje. Ik heb nog niet eerder een passessie van jou bekeken, maar ik vond het erg leuk! Fijn om je stem te horen, leuk om Benthe in levende lijve te zien (foei met de kaartjes ) en goed advies. Ik heb me prima vermaakt dank je wel. Dikke kus

  Beantwoorden
 6. Jobke
  29 september 2018 at 22:14 (4 jaren ago)

  Leuk!!! Ik vind het hertenjurkje het mooist bij je staan. Ik wil daar misschien het rokje van.

  Beantwoorden
 7. Johanna
  29 september 2018 at 21:36 (4 jaren ago)

  Wat staat het prachtig allemaal!! Vooral die vintage deer is echt leuker dan ik had gedacht. En dat vest….super!! Ik moest erg lachen om die lieve Benthe. Veel plezier van je aanwinsten.

  Beantwoorden
 8. Jori
  29 september 2018 at 20:45 (4 jaren ago)

  Wat staan de nieuwe items je mooi zeg…..

  Beantwoorden
 9. Joyce Siemons
  29 september 2018 at 19:38 (4 jaren ago)

  Helemaal leuk om weer te zien, wat fijn dat een aantal jurkjes wat langer vallen, hรฉรฉl fijn

  Beantwoorden
 10. Fhathima
  29 september 2018 at 19:31 (4 jaren ago)

  Wat een mooie items heb je geshowd met die lieve Benthe naast je! Dress Selma staat je ook geweldig zeg!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.