Sockstar: nooit meer sokken kwijt in de was!

Het doen van de was is niet het meest favoriete karweitje, maar al die sokken maken het nóg vervelender. Vooraf ben je druk met het verzamelen van rondslingerende sokken, terwijl je daarna zit met een berg losse sokken die je kunt gaan sorteren. Om er dan vervolgens achter te komen dat je er nog eentje mist ook. Dankzij Sockstar – de gepatenteerde sokkenclip – zijn deze irritaties voorgoed verleden tijd!

SockstarSockstar gepatenteerde sokkenclip

Deze sokkenirritaties zijn voor velen herkenbaar. Daarom brengt Sockstar de wasmachinebestendige sokkenclip. Een handige clip die sokken bij elkaar houdt in de wasmachine, in de droger, aan de waslijn én in de kast. Ideaal!

SockstarHoe werkt het?

In iedere verpakking zitten 4 verschillende kleuren clips. Handig om elk gezinslid een specifieke kleur toe te wijzen, zodat je altijd weet van wie de sokken zijn.

 1. De gebruiker schuift de sokken aan de boorden eerst door de ene sleuf.
 2. Daarna de boorden door de tweede sleuf en verder omhoogtrekken in de clip.
 3. Vanuit de wasmand kunnen ze in een wasnet in de wasmachine en in de droger.
 4. Liever niet in de droger? Geen probleem, dankzij het praktische haakje hang je de sokken plaats besparend op de waslijn te drogen.
 5. De gewassen sokken sorteren op kleur van de gebruiker en het kan de kast weer in.

Verkoopinformatie

Sockstar is gemaakt van hoogwaardig kunststof en te gebruiken in alle wasmachines en wasdrogers tot 90 graden. De sokkenclips zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, zodat ieder lid van het gezin zijn eigen favoriete kleur kan kiezen. Daarnaast is er een White, Gold en Black edition, waarbij de clips worden geleverd in een handig bewaarblik. De sokkenclips zijn te koop vanaf € 11,95 en te bestellen via de website van Sockstar en Slim Opgelost.

6 Comments on Sockstar: nooit meer sokken kwijt in de was!

 1. Wilma Rommelse
  27 mei 2019 at 09:42 (4 maanden ago)

  Geweldige goodie, maar met een drukke werkweek en berg wasgoed ga ik niet nog clips om de sokken doen. Leuk voor de kids om zelf de sokken te zoeken 😉

  Beantwoorden
 2. Ilona
  26 mei 2019 at 09:05 (4 maanden ago)

  Leuk maar ik doe de sokken gewoon in een was netje waar je ook bh’s etc. in kunt doen. Ook prima tegen spoorloze sokken.

  Beantwoorden
 3. Cindy
  25 mei 2019 at 10:31 (4 maanden ago)

  Ik heb jaaaaaaren geleden twee setjes sokkenklemmen bij de Xenos gekocht, in de vorm van een soort visje. Ik gebruik ze nog steeds en vind ze ideaal! Een enkele keer raakt er een sok los, maar het scheelt zoveel zoeken en sorteren.

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  25 mei 2019 at 10:29 (4 maanden ago)

  Leuk idee. Maar met een gezin van 5 heb je wel veel van die clips nodig.

  Beantwoorden
 5. Ingrid
  25 mei 2019 at 09:32 (4 maanden ago)

  Leuk artikel maar wat een onzinnige gadget. Gezin van 5 en af en toe een spoorloze sok. Maar over het algemeen geen enkel probleem.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  25 mei 2019 at 09:22 (4 maanden ago)

  Wat een leuk idee! 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.