Aandachtsmomenten journal voor langzamer leven

De zomervakantie is voorbij en daarmee voor veel mensen ook de tijd van het rustiger aandoen en bewust genieten van de mooie dingen om je heen. Men schakelt massaal over op de automatische piloot om het drukke leven weer in goede banen te leiden. Met de nieuwe Aandachtsmomenten Journal word je bewust van je drukke bestaan en leer je te doseren. Het invulboek helpt je om langzamer te leven en meer innerlijke rust te vinden.

Aandachtsmomenten journal

Leven met meer aandacht

We zijn vaak zo druk met rennen en doorgaan dat we geen tijd nemen om stil te staan en om ons heen te kijken. Het bijhouden van aandachtsmomenten helpt om meer innerlijke rust en minder stress te ervaren en minder op de automatische piloot te leven.

Dit journal laat je elke dag even stil staan bij de mooie en bijzondere momenten in jouw leven. Want het zijn vaak de kleine dingen die je leven waardevol maken. Door het opschrijven van de aandachtsmomenten, het schrijven van affirmaties en het geven van complimenten aan jezelf, leer je steeds beter om de kleine dingen in het leven te waarderen.

Aandachtsmomenten journal

Een dagelijks moment voor jezelf

Door het invullen van de Aandachtsmomenten Journal creëer je elke dag een momentje voor jezelf en heb je niet meer het gevoel dat het leven aan je voorbij raast. Neem aan het eind van de dag even een adempauze waarin je stil staat bij je gedachten en jouw geluks- of rustmomenten. Die dingen die er werkelijk toe doen in het leven. Het brengt je tot nieuwe inzichten, tot verwondering en dankbaarheid voor de kleine dingen om je heen.

Verkoopinformatie

De Aandachtsmomenten Journal is verkrijgbaar voor € 24,50 heeft een zachte, groene nepleren kaft en is gedrukt op A5-formaat. De binnenkant bestaat uit 208 pagina’s stevig papier dat niet doordrukt, een handig opberg vakje voor losse papieren en een leuk extraatje. Naast vragenpagina’s bevat de journal informatie, quotes, afbeeldingen en uitdagingen. Optioneel is er een elastieken band, met mooie bijpassende tekst, die de journal goed dichthoudt.

Over Aandachtsmomenten

Michelle Spaan, eigenaresse van Aandachtsmomenten, helpt vrouwen die meer stil willen staan bij zichzelf en bewuster willen leven. Ze ontwikkelde dit journal voor het bijhouden van aandachtsmomenten, waarin je leert om dagelijks stil te staan bij de kleine en mooie momenten in het leven.

6 Comments on Aandachtsmomenten journal voor langzamer leven

 1. Babs
  22 september 2019 at 12:59 (3 jaren ago)

  Zoiets zou wel wat voor mij zijn al zou ik mij moeten dwingen om er iets in te zetten. Mooi boekje!

  Beantwoorden
 2. Mariska
  20 september 2019 at 10:08 (3 jaren ago)

  Wat een leuk idee zo’n journal. Ik hou wel van dit soort dingen en sta er ook volledig achter dat we wat meer aan ons zelf en de rust moeten denken.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  20 september 2019 at 07:08 (3 jaren ago)

  Zo mooi en erg handig.
  Ik ga kijken in de webshop…

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  19 september 2019 at 18:56 (3 jaren ago)

  Wat een mooi boekje! Ik houd hier wel van 🙂

  Beantwoorden
 5. Wilma Rommelse
  19 september 2019 at 09:53 (3 jaren ago)

  Mooi item, leuk vormgegeven moet wel bij je passen. De een kiest voor meditatie, de ander voor yoga en de ander weer voor een journal.

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  19 september 2019 at 09:06 (3 jaren ago)

  Zelf gebruik ik eigenlijk dit soort boekjes niet, maar het idee vind ik wel erg leuk. Mooi vormgegeven ook en prachtige kleur groen. Ik hou natuurlijk erg van de kleur groen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.