Adidas sneakers: voor moeders mooisten en alle anderen

Nu het einde van de zomer nadert, is het tijd om je garderobe weer wat om te wisselen. Zomerkleding gaat aan de kant of naar zolder, en winteroutfits komen weer in het zicht. Vaak werkt dat ook zo met schoenen. Sneakers worden in de wintermaanden beduidend minder gedragen, laarzen daarentegen veel meer. Gelukkig zijn de sneakers van het merk Adidas ook prima geschikt voor de koudere maanden die eraan komen. Goed nieuws voor alle sneakerliefhebbers!

Adidas sneakersAdidas sneakers: Stan Smith

Mits het weer het toelaat, draag ik ook in de wintermaanden graag sneakers bij mijn kleurrijke outfits. Lekker trendy en eigentijds. Sneakers staan nu eenmaal bij veel verschillende outfits. Een van de favorieten in de sneakercollectie van het Duitse merk is de Adidas Stan Smith. Op het oog misschien een wat soberder model. Maar dat zegt niet altijd alles. De Stan Smith-sneaker is juist door de rust een schoen die makkelijk te combineren is met verschillende kledingstukken. En duurzaam in de prestaties.

Dus niemand houdt jou meer tegen om straks onder een jeans of een jurkje toch die sportieve stappers te gebruiken. Een ander voordeel van de Stan Smith sneaker: het model is ook in egaal zwart verkrijgbaar, en daarmee pas je je toch aan in de donkere maanden van het jaar. Kijk je er al naar uit?

Adidas sneakersMaar er zijn meer leuke Adidas sneakers. De Adidas Gazelle is ook een klassieker in de collectie van het merk. Canvas voert de boventoon in het bovenwerk, en een duurzame rubberen zool zorgt voor de uitstraling. Opvallend zijn de keuzes die Adidas maakt in de kleurstellingen. Gazelle-schoenen kennen contrasterende tinten in het bovenwerk en de zool. Een donkere zool komt met een lichtere bovenkant. En andersom natuurlijk. Dat maakt deze schoen eigenzinnig, tijdloos en stoer. Evenals de uitvoeringen van de Stan Smith biedt Adidas ook voor dit model donkere modellen aan die je soepel door de wintermaanden laten stappen.

Om de Adidas Superstar kun je al sneakerfan ook niet heen. Karakteristiek voor deze schoen is de rubberen tenendoos. Met de warme tenen zit het dus wel goed, ook als straks de kou zijn intrede doet. Door het gebruik van echt leder biedt de Adidas Superstar sowieso al veel warmte. De stevige constructie van de schoen is alom geroemd en dat maakt het model tot één van de meest duurzame sneakers die er bestaan. Een schoen die jarenlang meegaat. En natuurlijk pronkt de welbekende driestreep van Adidas op de zijkant van het model.

Dus, ook in de komende wintermaanden kun je volop blijven genieten van het mode-item dat sneaker heet.

Dit is een samenwerking

7 Comments on Adidas sneakers: voor moeders mooisten en alle anderen

 1. Miranda Aerts
  2 september 2018 at 08:33 (4 jaren ago)

  Mooie sneakers van Adidas πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  1 september 2018 at 10:38 (4 jaren ago)

  Prachtige sneakers die ik beidden op mijn wishlist ga zetten…

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Cindy
  31 augustus 2018 at 16:08 (4 jaren ago)

  Ik wil heel graag de Superstar in wit met zwart, zoals op jouw foto, of volledig zwart. Helaas kan ik ze gewoon nΓ­et vinden.
  Die witte met groen zijn ook leuk πŸ™‚

  Ik heb pasgeleden zwarte Nikes gekocht (omdat Bataviastad echt nul keus had bij Adidas), zitten als pantoffels! En hoewel ze niet van leer zijn draag ik ze gewoon door als het weer het toelaat πŸ˜‰

  Beantwoorden
 4. Ellen Jacobs
  30 augustus 2018 at 09:23 (4 jaren ago)

  Die Adidasstaan al jaren op mijn wishlist. Pas eindelijk naar een sneaker winkel geweest hadden ze de zwarte niet meer. Tijdens mijn vakantie maar eens kijken in Duitsland

  Beantwoorden
 5. Tamara
  30 augustus 2018 at 08:48 (4 jaren ago)

  Ik ben om, draag sinds dit jaar sneakers. Deze nieuwste van Adidas zijn prachtig, net wat vrouwelijker.

  Fijne dag ❀️

  Beantwoorden
 6. Caro
  30 augustus 2018 at 08:42 (4 jaren ago)

  Mijn superstars gaan vandaag weer aan de voetjes hoor!

  Beantwoorden
 7. Marije
  30 augustus 2018 at 06:44 (4 jaren ago)

  Adres sneakers staan nog steeds op mijn wish list. Blijven mooie gympen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.