Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing

Steeds als ik denk: volgens mij ken ik nu wel zo’n beetje alle merken op het gebied van gezichtsverzorging, kom ik toch weer wat nieuws tegen. Zo ook via de webshop BeautyNatura, die een aantal prachtige biologische en natuurlijke cosmeticamerken in het assortiment heeft, waar voor mij weer een aantal nieuwe namen tussen zaten. Zo mocht ik de afgelopen weken uitgebreid de Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing crème testen, en raakte ik hiervan behoorlijk onder de indruk. Vandaag vertel ik jullie er wat meer over!

Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing

Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing

De ADRIENNE FELLER cosmetica bestaat uit bijzondere, hoogwaardige natuurlijke schoonheidsproducten, gemaakt van biologische ingrediënten, welke de huid en de ziel tegelijkertijd beïnvloeden. In de producten worden Hongaarse geneeskrachtige planten, extracten, hoogwaardige kwaliteitsoliën, etherische oliën en bloemen essences gebruikt.
Men bereidt ieder product met zorg en liefde – met als gevolg een buitengewone samenstelling – die de huid op een speciale manier voedt, regenereert en verjongt en die bovendien ondersteuning biedt aan de zelf- therapeutische processen van het lichaam en het harmoniseren van de ziel.

(bron: http://www.beautynatura.nl)

Toen ik de omschrijving over dit bijzondere merk las, was ik al behoorlijk onder de indruk. Ik houd van merken zoals deze, die uiterst secuur zijn bij het kiezen van de ingrediënten voor hun producten. Ook het feit dat er niet alleen aandacht wordt besteed aan de huid, maar bij de samenstelling tevens gekeken wordt naar wat het product doet voor de mind, klonk mij als muziek in de oren. Vooral ’s avonds is mijn gezichtsverzorgingsroutine echt een momentje van rust na een drukke dag, mooie producten dragen daar zeker aan bij!

Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing

De ingrediëntenlijst van Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing is een al even indrukwekkende lijst van natuurlijke, deels gecertificeerd biologische, prachtige ingrediënten. Ik ga ze niet allemaal noemen, daarvoor is de lijst veel te lang. De omschrijving op het doosje geeft de belangrijkste werkzame stoffen goed weer:

Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing

Blauwe druivenpitolie, duindoornolie, mirre- en appelbloesem-extract, shea boter, Vlierstruikolie, pruimenpitolie, macadamia notenolie en vitamines A, E en C zorgen ervoor dat het huidverouderingsproces vertraagd wordt. Tevens herstelt de crème de vochtarme, vermoeide, bleke huid met een tekort aan vitaminen, waarmee deze natuurlijk uitermate geschikt is voor gebruik vlak na de winter, wanneer mijn huid wel wat extra energie en vitaminen kan gebruiken.

Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing

Het mat-glazen potje met grijze opdruk doet enorm sjiek en luxe aan. Het zegt verder niets over de werking van het product, maar ik vind een mooie verpakking altijd wel een heel aangename bijkomstigheid 🙂

Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing

Het potje is netjes geseald, zodat je zeker weet dat jij de eerste en enige persoon bent die met haar vingers in het potje komt. Eigenlijk zou dit verplicht gesteld moeten worden, vind ik, voor alle merken en producten cosmetica.

Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing

Het eerste wat mij opviel toen ik het potje de eerste keer openmaakte, was de heerlijke, fris-kruidige geur van Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing. Deze geur zorgt er zeker voor dat het ‘me-time’ momentje ’s avonds bijzonder veraangenaamd wordt. Ik probeer bij het aanbrengen van de crème echt even een aantal seconden bewust de geur op te nemen, dit werkt tegelijkertijd ontspannend en verfrissend.

Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing

Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing heeft een rijke en volle textuur, die uitstekend past bij een nachtcrème voor de droge en/of rijpere huid. De crème smeert toch heel goed uit en wordt door mijn huid met liefde opgenomen. In eerste instantie (iets met niet goed gelezen, oeps) gebruikte ik de crème als dagcrème, en ondanks het feit dat ik hem daarvoor wel een tikje aan de rijke kant vond, was het een prima basis onder mijn make-up, ik ervaarde hem niet als too much. Als je echt een extreem droge huid hebt, of als tijdelijk kuurtje, kun je hem dus ook prima overdag gebruiken.

Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing

Ik vind Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing een prachtige crème. Mijn huid voelt ’s ochtends bij het opstaan lekker zacht en gevoed, en ziet er fris en stralend uit. Het grauwe van de grijze wintermaanden is na een paar weken inderdaad verdwenen, maar ik weet niet of dit puur door de crème komt of door het voorjaarszonnetje. Ik houd het gewoon op een combinatie van beiden 🙂 Dit is een crème waar zowel mijn huid als ik prima aan kunnen wennen, ik word er blij van!

Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing (€ 39,00/50 ml) is verkrijgbaar in de webshop BeautyNatura. De crème is niet goedkoop (maar ook niet overdreven duur), maar gezien de mooie ingrediënten en de uitstekende werking vind ik hem iedere euro waard. Mijn nieuwsgierigheid naar de andere producten van dit mooie merk is gewekt!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

8 Comments on Adrienne Feller Hungarian Spring Rich Nourishing

 1. Rita
  1 mei 2016 at 20:21 (6 jaren ago)

  Mooie review van een prachtig product. Wij zijn trots dat wij de Adrienne Feller lijn aan mogen bieden.

  BeautyNatura

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  1 mei 2016 at 13:51 (6 jaren ago)

  Wat een mooi product, leuk dat je telkens weer verrast wordt door zulke ‘nieuwe’ merken 🙂

  Beantwoorden
 3. Mireille Mommers
  1 mei 2016 at 10:45 (6 jaren ago)

  Mooie prijs voor een mooie crème. Ik kende het merk nog niet.

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  1 mei 2016 at 10:01 (6 jaren ago)

  Nou jaaaa, hoe presteer je het om bijna dagelijks mij kennis te laten maken met een ‘nieuw’ merk hihi! Ook dit klinkt weer heerlijk!

  Beantwoorden
 5. Natascha
  1 mei 2016 at 09:45 (6 jaren ago)

  Wat een mooie review heb je er weer van gemaakt! Ik heb gelijk ook weer een mooi nieuw merk leren kennen, dank je!

  Beantwoorden
 6. Marieke
  1 mei 2016 at 09:44 (6 jaren ago)

  Adrienne Feller is een heerlijk merk. Dit product klinkt ook echt fantastisch!

  Beantwoorden
 7. Roos
  1 mei 2016 at 07:29 (6 jaren ago)

  Wat een indrukwekkende prachtige lijst aan ingrediënten en ook nog eens parfumvrij. Super dat er steeds meer mooie producten op de markt komen zonder nasty’s. Bedankt voor deze mooie review en een fijne zondag verder groetjes Roos 🙂

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  1 mei 2016 at 07:16 (6 jaren ago)

  Dat klinkt goed!
  Dit merk ken ik niet.
  Fijn dat er veel inhoud in de pot créme zit.
  Ik ga meteen een kijkje nemen in de webshop die dit verkoopt.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.