Alessandro Age Complex Cream Royal

Al eerder vertelde ik dat je handen (vaak nog meer dan je gezicht) al snel je leeftijd verraden. Tel daarbij op dat de huid van je handen het vaak zwaar te verduren heeft (door kou, huishoudelijke en andere werkzaamheden, etc.) en je zult het met me eens zijn dat verzorging van je handen erg belangrijk is, als je ze mooi wilt houden. Vandaag laat ik jullie een prachtig anti-aging product voor de handen zien: Alessandro Age Complex Cream Royal. Omdat ik vind dat we onze handen best wat vaker mogen verwennen!

Alessandro Age Complex Cream Royal

Alessandro Age Complex Cream Royal

Alessandro Age Complex Cream Royal maakt deel uit van de Hand!Spa Age Complex lijn van Alessandro, een complete lijn handverzorging voor de rijpere huid. Deze lijn is erop gericht om lijntjes en rimpels (dé kenmerken die ervoor zorgen dat de huid er ouder uit ziet dan deze daadwerkelijk is) te verminderen, en de huid gladder te maken. Effectieve en verzorgende ingrediënten zorgen hiervoor.

Alessandro Age Complex Cream Royal

Alessandro Age Complex Cream Royal

Alessandro Age Complex Cream Royal zit in een mooie, kunststof pot die heel luxe aandoet. Toegegeven: de prijs is hoger dan een gemiddelde handcrème, maar waarom zou je voor je gezicht wel wat meer uitgeven, terwijl je handen het minstens zo hard nodig hebben? Cream Royal is met name geschikt voor erg droge handen, hij belooft de huidstructuur voelbaar te verbeteren.

Alessandro Age Complex Cream Royal

Alessandro Age Complex Cream Royal: ingrediënten

De belangrijkste werkzame stoffen in Alessandro Age Complex Cream Royal zijn Shea boter (staat op de tweede plaats in de ingrediëntenlijst), Mango boter en Royal Jelly. Shea boter staat natuurlijk bekend om zijn intensief verzorgende en voedende, en huidherstellende eigenschappen. Mango boter is rijk aan vitamines, mineralen en anti-oxidanten en heeft een verhelderende werking op de huid. Het wordt vaak gebruikt om de (door o.a. de zon) beschadigde huid te herstellen. Royal Jelly (Koninginnegelei) is ook rijk aan vitamines en mineralen, en staat bekend om haar heilzame werking. Het bevat unieke bestanddelen die helpen bij het verbeteren van de conditie van de huid.

Alessandro Age Complex Cream Royal

Alessandro Age Complex Cream Royal

Alessandro Age Complex Cream Royal: textuur en werking

Al direct bij het aanbrengen voel ik dat Alessandro Age Complex Cream Royal niet zomaar een handcrème is: de textuur is zacht en romig, en de crème voelt heel vol en rijk op mijn huid. Hij voelt meer als een gezichtscrème dan als een handcrème. Toch is het geen crème die lang ‘vet’ blijft aanvoelen, hij smeert heel goed uit en trekt lekker snel in. Ik gebruik de Cream Royal iedere avond voor het slapen gaan, zodat de werkzame stoffen de hele nacht hun werk kunnen doen. Meestal ‘surf’ ik nog even op mijn tablet voor het slapen gaan, dat is geen probleem met deze crème, mijn vingers laten geen vette vlekken achter op het scherm.

Alessandro Age Complex Cream Royal

Alessandro Age Complex Cream Royal

De bovenste foto is gemaakt vóór ik begon met gebruik van Alessandro Age Complex Cream Royal, de onderste foto is ongeveer twee maanden later. Naast het feit dat de crème mijn handen gewoon lekker zacht en verzorgd laat aanvoelen, zie ik ook twee verschillen. Ten eerste lijken de groefjes in mijn huid wat minder diep geworden te zijn. Daarnaast zijn de pigmentvlekjes (waarvan mij pas echt duidelijk werd dat ik ze had toen ik dit soort foto’s voor Beautyspots ging maken, omdat ze dan veel meer opvallen) duidelijk minder en lichter geworden. Niet dat mijn handen er nu direct twintig jaar jonger uitzien, maar ik zie wél verschil! Ik denk dat deze fijne crème nog wat langer op mijn nachtkastje blijft staan!

Alessandro Age Complex Cream Royal kost € 27,95 voor 50 ml en is verkrijgbaar bij diverse nagelsalons en webshops in Nederland. Je vindt een verkooppunt bij jou in de buurt via deze Studio finder: klik.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

Hoe oud zijn jouw handen?

4 Comments on Alessandro Age Complex Cream Royal

 1. Miranda Aerts
  16 november 2014 at 08:44 (8 jaren ago)

  Wat een sjieke crème voor je handen maar inderdaad: je kunt ze niet genoeg verwennen.

  Beantwoorden
 2. Mayara Esther
  15 november 2014 at 13:10 (8 jaren ago)

  Zoo, je zit ook echt verschil! Ik moet wel zeggen dat ik mijn handen vaak verwaarloos maar ik ga maar gauw beginnen met het echt verzorgen van mijn handen, beter nu beginnen dan later.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  15 november 2014 at 09:22 (8 jaren ago)

  Wat kan men hier op de foto’s het verschil van voor het gebruik en erna goed zien!
  Geweldig.

  Beantwoorden
 4. Mireille
  15 november 2014 at 08:42 (8 jaren ago)

  Inderdaad ik zie echt verschil. Fijn om te weten

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.