Alessandro Arctic Melting Handcrème

Ik kan er de klok op gelijk zetten. Of nou ja: de kalender. Zodra het ook maar iets kouder wordt, voel ik dat meteen aan mijn handen. Die worden droger, trekkerig en voelen kouder aan, doordat ik winterhanden heb. Ondanks het feit dat ik al vanaf september handschoenen draag bij het wandelen. Toen ik in mijn vakantie in oktober bij Mireille (mijn schoonheidsspecialiste) was, kreeg ik van haar een pot Alessandro Arctic Melting Handcrème mee. Wat kwam die goed van pas! Ik vertel jullie er heel graag meer over, want wat ben ik fan geworden van dit product!

Alessandro Arctic Melting Handcrème

Alessandro Arctic Melting Handcrème

Zoals ieder jaar heeft Alessandro ook nu een uitgebreide Kerstcollectie, de Arctic Christmas 2021 Collection. Een lijn met verschillende Adventskalenders, verzorgende handcrèmes, een heerlijk stuk zeep en de Melting Handcrème. De pot die ik ontving, is heel bijzonder, niet alleen vanwege de inhoud.

Alessandro Arctic Melting Handcrème

Het deksel van de pot Alessandro Arctic Melting Handcrème is namelijk bezet met schitterende Swarowski kristallen. Een prachtig kado om te geven, of om jezelf mee te verwennen!

Té mooi om in de kast te zetten: deze pot verdient gewoon een ereplekje op de badkamer of op je slaapkamer! ♥

Ingrediënten

Qua ingrediënten ziet Alessandro Arctic Melting Handcrème er gewoon picobello uit. De belangrijkste ingrediënten zijn Sheaboter, Kokosolie, Zwarte Acacia extract, Jojoba olie en Zonnebloemolie. Sheaboter beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en helpt het vocht vast te houden. Kokosolie bevat vitamine E en laurinezuur, en werkt ontstekingsremmend en antibacterieel.

Textuur, geur en werking

De textuur van Alessandro Arctic Melting Handcrème is zo uit de pot stevig, echt een balm. Hij heet dan ook niet voor niets ‘melting’. Zodra hij in aanraking komt met de warmte van je huid en je hem uitsmeert, smelt hij tot een zachte boterachtige textuur. Door de smeltende textuur heb je per keer maar een klein beetje nodig, hij is echt zuinig in gebruik.

Alessandro Arctic Melting Handcrème

De geur van de Handcrème is heerlijk, zoals ik gewend ben van de Kerstlijnen van Alessandro. En ik ken er inmiddels heel wat 🙂 De geur is zoet en warm, heerlijk comfy. Ik houd er van ♥

Alessandro Arctic Melting Handcrème

De comfy geur past ook perfect bij het moment van de dag waarop ik de Melting Handcrème gebruik: ’s avonds voor het slapen gaan. Voor overdag vind ik de crème echt te vol, het is geen handcrème waarmee je al snel ‘verder kunt met wat je aan het doen was’. Er blijft echt een behoorlijk vol laagje op je handen na het inmasseren. Maar voor ik ga slapen, is het perfecte moment om de handcrème aan te brengen.

De handcrème kan dan de hele nacht heerlijk haar werk doen: de huid van mijn handen intens voeden en hydrateren. De volgende ochtend voelen mijn handen heerlijk verzorgd en comfortabel aan. Als ik ze nóg meer wil verwennen en verzorgen, scrub ik ze voor het aanbrengen van de handcrème. Dan zijn ze de volgende ochtend echt babybilletjes-zacht ♥

De Alessandro Arctic Melting Handcrème kost € 39,95 voor 100 ml. Er is ook een grotere pot van 200 ml verkrijgbaar, deze kost € 49,95. Deze heeft een gewoon deksel. Je vindt de producten uit de Alessandro Arctic Christmas 2021 lijn in de webshop van Huidverzorging Mireille. Gebruik de kortingscode MIREILLE voor 15% korting op o.a. alle producten uit deze lijn. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥

2 Comments on Alessandro Arctic Melting Handcrème

 1. Neeltje
  27 november 2021 at 09:08 (8 maanden ago)

  Wat ziet dit er feestelijk uit!

  Beantwoorden
 2. Mireille
  26 november 2021 at 12:20 (9 maanden ago)

  Bedankt voor je fijne review
  En fijn dat je de handcrème zo fijn vindt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.