Alessandro Classic Stars collectie

Januari een saaie maand op make-up gebied? Niet bij Alessandro! Dit prachtige merk lanceert zo vlak na de feestdagen een wel heel bijzondere collectie: Alessandro Classic Stars, met daarin de tien mooiste en beste kleuren uit alle collecties van de afgelopen jaren. Dat moet wel een heel mooi geheel opleveren! Ik laat in dit artikel vier van de tien kleuren aan je zien: Streetwear, Purple Haze, Strawberry Mint en Urban Denim.

Alessandro Classic Stars collectie

Alessandro Classic Stars collectie

De Alessandro Classic Stars collectie bevat vooral klassieke kleuren, zoals de naam al aangeeft. Het is ook de ultieme kans om één van deze kleuren alsnog te bemachtigen, als je hem destijds bent misgelopen. Ik laat alle kleuren afzonderlijk hieronder aan je zien:

Alessandro Classic Stars collectie

Alessandro Classic Stars collectie: Streetwear

Streetwear is een prachtige mauve kleur, die afhankelijk van de lichtinval zowel naar paars, grijs als een bruintint neigt. Dit is mijn favoriete kleur van de vier, ik vind hem heel sjiek en stijlvol. Alessandro Streetwear dekt prima in twee laagjes, en net zoals de andere lakjes van dit merk blijft hij tot een dag of 3 à 4 mooi op mijn nagels.

Alessandro Classic Stars collectie

Alessandro Classic Stars collectie: Purple Haze

Purple Haze is een intense paarse kleur met hele fijne roze, blauwe en zilveren shimmertjes er in. Zo fijn, dat ze met het blote (40+) oog nauwelijks waarneembaar zijn, maar ze geven de nagellak een heel mooie en feestelijke finish. De nagellakjes van Alessandro brengen heel fijn aan door het brede kwastje en de dop die dankzij de vorm en de ribbels prettig in de hand ligt.

Alessandro Classic Stars collectie

Alessandro Classic Stars collectie: Strawberry Mint

Strawberry Mint is nog een favoriet van mij, ik krijg meteen zin in het voorjaar als ik deze draag. In het echt is de kleur wat intenser en wat feller van kleur, hij laat zich lastig op de foto vastleggen.

In tegenstelling tot sommige andere intense nagellak-kleuren laten de nagellakjes van Alessandro zich zonder al te veel boenen weer verwijderen, en de kleuren lopen hierbij niet in mijn nagelriemen. Eigenlijk kan ik alleen maar positieve punten bedenken!

Alessandro Classic Stars collectie

Alessandro Classic Stars collectie: Urban Denim

Nog zo’n prachtige, klassieke kleur is Alessandro Urban Denim. Het is een heel intense, diep blauwe kleur met een mooie glanzende finish. (Het lijkt op de foto alsof de randjes van mijn nagels wit zijn, maar dat is puur de weerspiegeling van het licht op de donkerblauwe kleur). Let er bij dit soort intense kleuren wel op dat je áltijd een goede basecoat gebruikt, anders trekken de kleuren geheid in je nagels, en dat is zonde.

Alessandro Classic Stars collectie

Alle nagellakjes uit de Alessandro Classic Stars collectie kosten € 4,95 voor 5 ml (net als de meeste lakjes uit het assortiment van Alessandro). Ze zijn verkrijgbaar via de webshop van Huidverzorging Mireille (psssst… met de kortingscode MIREILLE krijg je direct 15% korting bij de virtuele kassa).

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

6 Comments on Alessandro Classic Stars collectie

 1. Bianca
  12 januari 2015 at 07:49 (7 jaren ago)

  Die roze kleur vind ik echt helemaal geweldig die moet ik hebben x

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  11 januari 2015 at 14:44 (7 jaren ago)

  Jeetje dat ziet er bij alle lakjes goed uit, ik vind ze allemaal mooi eigenlijk!

  Beantwoorden
 3. Mireille
  11 januari 2015 at 11:47 (7 jaren ago)

  Wat een mooie swatches weer Natasja.
  En dank je wel voor de review.
  Fijne zondag

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  11 januari 2015 at 08:58 (7 jaren ago)

  We hebben er al veel voorbij zien komen, maar dit zijn echt hele mooie kleuren!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  11 januari 2015 at 07:29 (7 jaren ago)

  Dat zijn mooie kleuren 😉
  Wat een goed tip om eerst een basecoat te gebruiken!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.