Alessandro Cosmic Chic Spring collectie 2016

Een van de mooiste seizoenscollecties op het gebied van nagellak vind ik altijd die van Alessandro. Dit merk weet iedere keer weer prachtige, en vooral bijzondere kleuren te selecteren, die perfect bij het seizoen passen. Alessandro Cosmic Chic is sinds een paar weken verkrijgbaar, ik laat drie kleuren uit de collectie aan je zien!

Alessandro Cosmic Chic

Alessandro Cosmic Chic

De catwalks doen denken aan de Star Wars-sets. De modellen tonen ons looks uit verre sterrenstelsels.

De space look transporteert een nieuwe vanzelfsprekendheid. Het is de uiting van een generatie jonge, in fashion geïnteresseerde vrouwen, die zich in deze tijd van social media continu opnieuw uitvinden. Modeconventies staan niet in hun woordenboek, grenzen zijn verdwenen. En als ze er toch zijn, worden ze doorbroken. Creativiteit en energie stimuleren en worden door veelzeggende creaties naar buiten gereflecteerd. Of het nu galactische prints zijn, die de oneindige sterrenhemel tonen of grafische creaties, die het effect van ruimtepakken hebben.

Hebben jullie dat ook, dat het in februari begint te kriebelen, dat je wat vrolijkere en lichtere kleuren op je nagels wilt? Ondanks het feit dat het rond die tijd vaak nog gewoon hartstikke winter is? Ik vind donkere kleuren in de winter prachtig, maar ik vind de lente toch altijd wel de leukste tijd qua collecties, met al die heerlijk frisse kleurtjes!

Alessandro Cosmic Chic

Alessandro Cosmic Chic

Alessandro Cosmic Chic Heavenly Skies

Zoals de naam al aangeeft is Heavenly Skies een kleur die je doet denken aan een stralende lentedag. De kleur komt op de foto iets koeler over dan hij in werkelijkheid is, de bovenste foto geeft de kleur het beste weer. Heavenly Skies heeft drie laagjes nodig voor een perfecte dekking.

Alessandro Cosmic Chic

Alessandro Cosmic Chic

Alessandro Cosmic Chic Rocket Man

Alessandro Cosmic Chic Rocket Man is een mooie, sjieke taupe kleur. Ik vind dit soort kleuren een echte musthave in mijn nagellakstash, omdat ze bij heel veel outfits mooi staan en ook bij iedere gelegenheid kunnen. Rocket Man dekt in twee laagjes.

Alessandro Cosmic Chic

Alessandro Cosmic Chic

Alessandro Cosmic Chic Cosmic Pink

Fuchsia is een kleur die eigenlijk ieder voorjaar weer terugkomt, en dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een kleur die vrolijk en vrouwelijk is en die je dag in één keer opfleurt. Cosmic Pink is daar geen uitzondering op, en ondanks het feit dat ik echt al de nodige fuchsia kleuren heb, kon ik deze niet weerstaan.

De Alessandro Cosmic Chic Spring collectie 2016 is uiteraard verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille, je vindt hier ook de andere twee kleuren Electric Blue en Milky Way (waarvan ik achteraf spijt heb ik dat ik ze niet ook meebesteld heb, hihihi!). De nagellakjes kosten € 4,95 per stuk, met de kortingscode MIREILLE krijg je hier 15% korting op.

9 Comments on Alessandro Cosmic Chic Spring collectie 2016

 1. Babs
  17 februari 2016 at 21:51 (7 jaren ago)

  Van de kleur fuchsia word ik helemaal vrolijk. Complimenten voor het lakken, vandaag mijn nagels weer gelakt en de butsen zitten er weer in… ik krijg het nooit strak…pfff.. maar ik probeer altijd ondertussen door te typen, hahaha

  Beantwoorden
 2. Dionne
  17 februari 2016 at 21:31 (7 jaren ago)

  Dat laatste kleurtje is mooi!

  Beantwoorden
 3. Deb
  17 februari 2016 at 20:46 (7 jaren ago)

  Mooie kleurtjes, vooral de roze en de blauwe tint zijn helemaal mijn ding!

  Beantwoorden
 4. Jamey
  17 februari 2016 at 15:40 (7 jaren ago)

  Leuke vrolijke collectie!

  Beantwoorden
 5. Manon
  17 februari 2016 at 14:12 (7 jaren ago)

  De eerste en laatste vind ik heel mooi voor de lente. Die middelste vind ik meer iets voor nu. Ze zijn alledrie erg mooi!

  Beantwoorden
 6. jeapiebel
  17 februari 2016 at 09:46 (7 jaren ago)

  Ik ga voor Alessandro Cosmic Chic Rocket Man en Alessandro Cosmic Chic Cosmic Pink.

  Beantwoorden
 7. mireille
  17 februari 2016 at 07:25 (7 jaren ago)

  Rocket Man is mijn favoriet zo’n mooie kleur. Alle kleurtjes zijn ook verkrijgbaar in Striplac. Dank je wel voor de review. X

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  17 februari 2016 at 07:11 (7 jaren ago)

  Zulke prachtige voorjaaskleuren hebben deze nagellakjes.
  Ik denk dat ik er wat ga kopen want de korting is mooi meegenomen.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.