Alessandro Dream Polish Lady in Red

In de I love Myself Christmas Box van Huidverzorgingsinstituut Mireille, die ik vorige week ontving, zat een prachtige, luxe nagellak: Alessandro Dream Polish Lady in Red. Vanwege de kleur én de luxe uitstraling van het flesje, heb ik deze direct omgedoopt tot “Kerstlak 2013”. Vandaag laat ik je swatches zien, als voorproefje op Kerst.

Alessandro Dream Polish Lady in Red

Alessandro Dream Polish Lady in Red: Diamonds are a girl’s best friend

Aan de buitenkant zie je al dat Alessandro Dream Polish Lady in Red niet zomaar een nagellak is: de dop is versierd met tientallen strass-steentjes. Het flesje heeft een bijzonder luxe uitstraling, en is daardoor ook erg leuk om kado te geven aan een echte nagellak-liefhebber. De nagellakjes uit de Dream Polish collectie bevatten diamantpoeder, die de nagellak extra schittering geven en haar sterker maken.

Alessandro Dream Polish Lady in Red

Alessandro Dream Polish Lady in Red
(buiten gemaakt, zonder flits)

Alessandro Dream Polish Lady in Red is een vrij dunne nagellak, hierdoor vraagt hij wel wat precisie bij het aanbrengen, en moet je er niet te veel in één keer van aanbrengen. De lak bleek na twee laagjes nog te doorzichtig naar mijn zin, ik draag op alle foto’s drie laagjes, waarbij het laatste laagje een heel dun laagje is. Ik draag op de foto’s geen topcoat, om de glans van de nagellak zelf te kunnen laten zien.

Alessandro Dream Polish Lady in Red

Alessandro Dream Polish Lady in Red
(buiten gemaakt, met flits)

Ondanks het feit dat ik mijn sneldrogende topcoat INM Out the Door niet gebruikt heb, is Alessandro Dream Polish Lady in Red vrij snel droog: na vijf minuten ‘stofdroog’, na 20 à 25 minuten kan ik weer ‘aan de slag’ met mijn handen. De houdbaarheid van de nagellak van Alessandro is gemiddeld: een dag of 4 blijft deze mooi zonder noemenswaardige beschadigingen of slijtage. Alessandro Dream Polish hield het bij mij twee dagen langer vol, daarna was het tijd om mijn nagels weer bij te werken.

Alessandro Dream Polish Lady in Red

Alessandro Dream Polish Lady in Red
(binnen gemaakt, met flits)

Alessandro Dream Polish Lady in Red is iets duurder dan de reguliere nagellakjes van Alessandro: hij kost € 19,95 voor 15 ml, terwijl de gewone lakjes € 4,95 voor 5 ml kosten.

Wat voor kleur draag jij deze Kerst op je nagels? Traditioneel rood, glanzend goud of zilver, of ga je voor een andere kleur?

3 Comments on Alessandro Dream Polish Lady in Red

  1. Miranda Aerts
    20 december 2013 at 15:13 (9 jaren ago)

    MMMMMMMMooi!
    Nu ik je kerstlak en je schoenen heb gezien, ben ik ook benieuwd naar de rest van je outfit!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.