Alessandro Fashion Clubbing – voor echte Fashionista’s!

Vorige week kwam de nieuwe limited edition Alessandro Fashion Clubbing uit: een collectie die een aantal roze/paarse tinten heeft, maar ook een paar mooie “vergrijsde” kleuren. Ik koos voor de laatste, ik draag dat soort kleuren graag in de winter. Voor het special effect kocht ik er ook nog een bijzondere topcoat bij. Kijk je mee naar de swatches?

Alessandro Fashion Clubbing

Alessandro Fashion Clubbing: voor winterse Fashionista’s!

Van links naar rechts: Just Tipsy, Indolic Indigo, After Party en Glamour Girl. De topcoat, After Party, ziet eruit als een flesje kraakverse, helderwitte sneeuw en geeft een mooi effect op je nagellak. Bij alle swatches heb ik twee laagjes kleurlak aangebracht, met op mijn ringvinger één laagje After Party. Met daaroverheen weer een laagje INM Out the Door topcoat. Ik laat steeds eerst een foto zonder flits, dan een foto met flits, en dan een foto vanuit perspectief zien.

Alessandro Fashion Clubbing

Alessandro Fashion Clubbing

Alessandro Fashion Clubbing

Alessandro Fashion Clubbing Just Tipsy

Just Tipsy is een jeansblauwe kleur met een grijze ondertoon. Ik vind dit soort kleuren prachtig, en zeker in deze tijd van het jaar. Ook vind ik het een heel draagbaar kleurtje voor casual outfits met een spijkerbroek.

Alessandro Fashion Clubbing

Alessandro Fashion Clubbing

Alessandro Fashion Clubbing

Alessandro Fashion Clubbing Idolic Indigo

Idolic Indigo is een blauwgroene kleur, afhankelijk van hoe het licht erop valt, is hij meer blauw of meer groen. Ook deze lak heeft een grijze ondertoon. Bij Idolic Indigo vind ik After Party het mooiste effect hebben, hij geeft de kleur nog meer diepte. Idolic Indigo is ook verkrijgbaar als Striplac.

Alessandro Fashion Clubbing

Alessandro Fashion Clubbing

Alessandro Fashion Clubbing

Alessandro Fashion Clubbing Glamour Girl

Glamour Girl is een mooie, muisgrijze kleur. Een perfecte kleur als basis voor een glittertopcoat, of een topcoat als After Party. Hier zie je dat After Party, naast metallic goudkleurige glinstertjes, ook zilveren “disco-staafjes” heeft. Deze waren bij mij echter naar de bodem gezakt, en ondanks schudden met het flesje kwamen ze niet naar boven, op een enkeling na. Ik ga hem nu daarom ondersteboven bewaren, zodat de staafjes wat meer naar boven komen.

Alle lakjes uit de limited edition van Alessandro Fashion Clubbing zijn onder andere te koop bij Nagelstudio Sparkling Jane, ze kosten € 4,95 per stuk (5 ml). Maar: als je in november in de webshop bestelt, krijg je met de code NOVEMBER maar liefst 15% korting op je gehele bestelling!

 

2 Comments on Alessandro Fashion Clubbing – voor echte Fashionista’s!

  1. Miranda Aerts
    3 november 2013 at 09:51 (9 jaren ago)

    Mooie kleuren, zeker de blauwe is een hele mooie variant; een warme diepe kleur met een grijze ondertoon. Ik vind de topcoat zonder zilveren staafjes nog zeker zo mooi!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.