Alessandro Gelactic Gel Top Coat

Niet alleen op het gebied van verzorgingsproducten blijft er steeds weer nieuws komen. Ook op het gebied van bijvoorbeeld nagellak blijven er nieuwe, betere producten komen. Alessandro Gelactic Gel Top Coat is hier een voorbeeld van. Het is een topcoat die je nagels een ultieme glans geeft, en een houdbaarheid tot wel 7 dagen. En dat alles zonder dat je een UV-lamp hoeft te gebruiken. Ik heb hem uitgebreid voor je getest, en vertel je er wat meer over.

Alessandro Gelactic
Alessandro Gelactic Gel Top Coat

Alessandro heeft onlangs een revolutionaire frisse wind door haar nagellak collectie laten waaien. De gewone nagellak heeft een nieuwe, gepatenteerde formule gekregen en is verkrijgbaar in maar liefst 99 prachtige kleuren. De nagellakjes zijn bovendien 100% Vegan én 7-free. Dit wil zeggen dat ze geen DBP, Kamfer, Formaldehydehars, parabenen, xyleen, tolueen of Formaldehyde bevatten. Ingrediënten die je nagels geen goed doen, en eigenlijk door geen enkel nagellak merk meer gebruikt zouden moeten worden. Alessandro laat zien dat het prima zonder kan!

Alessandro GelacticVoordelen

De twee grootste voordelen van Alessandro Gelactic zijn ten eerste dat je geen UV-lamp nodig hebt om hem te laten uitharden. Je brengt hem aan als een gewone topcoat, en laat hem op dezelfde manier drogen. Met een minuut of tien is hij zo goed als droog, maar ik wacht voor de veiligheid wel tot een half uur voor ik mijn handen weer echt ga gebruiken. Ook het verwijderen gaat makkelijk en snel, gewoon met een nagellakremover.

Alessandro Gelactic
Werkwijze en werking

Zoals ik hierboven al vertelde, breng je Alessandro Gelactic aan als een gewone topcoat. Ik begin zoals altijd met een basecoat, laat die even drogen en breng dan twee laagjes nagellak aan. Deze laat ik even drogen, en breng dan een laagje Alessandro Gelactic aan. Deze is vrij dun van textuur, waardoor je een mooi dun en egaal laagje kunt aanbrengen. Ook deze laat ik drogen, en dan ben ik voor ongeveer een week verzekerd van mooie nagels.

Alessandro Gelactic zorgt ervoor dat mijn nagellak niet splijt of chipt. Hij begint na een dag of 4 à 5 wel wat tipwear te vertonen, maar niet zo erg dat ik mijn nagellak eraf wil halen en vervangen. Pas na 6 à 7 dagen (dit verschilde een beetje, afhankelijk van welke nagellak ik eronder droeg) wordt de tipwear dusdanig dat het tijd is voor een nieuw kleurtje. Hiermee houdt Alessandro Gelactic het langer vol dan mijn favoriete topcoat INM Out the Door. Het is voor het eerst dat deze geëvenaard wordt, dat wil dus wat zeggen! Dus ja, ik kan kort zijn: Alessandro Gelactic maakt zijn beloftes waar en is gewoon op alle fronten een heel fijn, mooi product.

Alessandro Gelactic
Alessandro Gelactic is onder andere verkrijgbaar via de webshop van Huidverzorging Mireille, een flesje (10 ml) kost € 9,95. Met de kortingscode MIREILLE krijg je hier nog eens 15% korting op. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

Alessandro Gelactic
Ik ben nieuwsgierig: welke kleur draag jij komende Kerst op je nagels?

6 Comments on Alessandro Gelactic Gel Top Coat

 1. Talitha
  23 december 2016 at 18:28 (4 jaar ago)

  Die kleur is echt mooi!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  20 december 2016 at 14:10 (4 jaar ago)

  Ook al ben ik zelf niet zo van de nagellak, deze kleur is erg mooi (enne liefde voor je Rice mok <3) x

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  20 december 2016 at 08:47 (4 jaar ago)

  Wat een leuke foto met die mok! 🙂 Ik vind het een hele mooie kleur!

  Beantwoorden
 4. Mireille
  20 december 2016 at 07:27 (4 jaar ago)

  Fijn om te horen dat Gelactic topcoat ook echt doet wat hij beloofd. Had hier al wat enthousiaste gebruiksters maar jij hebt meer vergelijkingsmateriaal. Snel maar weer een voorraadje bestellen want hij is bijna op.

  Beantwoorden
 5. marije
  20 december 2016 at 06:29 (4 jaar ago)

  Wat fijn dat het zonder lamp is. Mooie kleur heb je op de foto op je nagels.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  20 december 2016 at 06:06 (4 jaar ago)

  Prachtig resultaat met de zeer mooie en goed glanzende topcoat!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.