Alessandro Hydra Nail Care Mask

Het is natuurlijk ontzettend leuk om je nagels regelmatig van een mooi kleurtje te voorzien, hetzij met gewone nagellak, hetzij met gelnagellak. Regelmatig gebruik van (gel)nagellak en bijbehorende producten zoals nagellakremover, is echter niet altijd even goed voor je nagels. Hierdoor kunnen ze dunner en slapper worden, en makkelijker scheuren. Alessandro Hydra Nail Care Mask bevat een aantal werkzame stoffen die de nagelstructuur verbeteren, en je nagels weer sterker en gezonder maken. Ik vertel er wat meer over!

Alessandro Hydra Nail Care Mask Alessandro Hydra Nail Care Mask

Het Alessandro Hydra Nail Care Mask is ideaal als je regelmatig je nagels lakt, of continu gelnagels draagt. Maar ook als je van jezelf dunne, broze nagels hebt, kan het natuurlijk geen kwaad om ze af en toe extra verzorging te geven. Handcrème gebruik ik al regelmatig, maar je nagels hebben natuurlijk een iets andere verzorging nodig.

Alessandro Hydra Nail Care Mask Het Hydra Nail Care Mask bevat onder andere Aloë Vera en Arganolie, die zowel de nagels als de nagelriemen intensief verzorgen.

Ingrediënten

Alessandro Hydra Nail Care Mask bevat echt veel mooie ingrediënten met een verzorgende werking. Aloë Vera extract, wat ik hiervoor al noemde, staat hoog in de ingrediëntenlijst. Arganolie staat ongeveer op tweederde van de lijst, en is dus in een redelijk gehalte aanwezig. Verder zie ik op de lijst staan: Glycerine, Goudsbloemextract, Keratine, Soja Proteïne, Gentiaanwortel extract, Vitamine B3 en Rijstekiemolie. Allemaal fijne ingrediënten met een hydraterende en/of verzorgende werking, ik vind het een mooi lijstje!

Alessandro Hydra Nail Care Mask Gebruik en werking

Het Alessandro Hydra Nail Care Mask bestaat uit 10 kleine voorgevormde sheetmasks, die om je vingertoppen passen. Ze zijn groot genoeg, ook om mijn duim past het prima. De sheetmasks zijn doordrenkt in een vloeistof. Je doet om iedere vingertop een sheetmask, ik heb daarna even extra over alle nagels ‘gewreven’ zodat het goed aansluit. Ik had verwacht (of eigenlijk gehoopt) dat de buitenkant van het Care Mask droog zou zijn, zodat je tijdens het intrekken van het masker bijvoorbeeld een magazine kunt lezen, of in ieder geval de afstandsbediening van de tv kunt bedienen. Maar dat is niet het geval, je moet de 15 à 20 minuten inwerktijd dus even goed plannen zodat je niets hoeft aan te raken in die tijd 😉

Alessandro Hydra Nail Care Mask Zo ziet dat er dan uit 🙂

Na de inwerktijd en het verwijderen van de sheetmasks blijft er nogal wat van het serum achter op de huid. Dit masseer je nog lekker verder in, zodat je nagels en nagelriemen optimaal kunnen profiteren van de werkstoffen.

Alessandro Hydra Nail Care Mask Het resultaat

Hoewel ik weet dat sommige gezichtsmaskers een ontzettend mooi resultaat kunnen hebben, was ik over het Alessandro Hydra Nail Care Mask  voor gebruik toch een beetje sceptisch. Zou dat nou echt werken, zo’n masker voor je nagels? Nou, echt wel dus! Hierboven zie je het resultaat meteen na gebruik van het masker. Vooral aan mijn nagelriemen, en de velletjes aan de zijkant van mijn nagels kan ik het resultaat héél goed zien. Hieronder zie je mijn andere hand, voor de vergelijking had ik het masker maar op één hand gebruikt:

Aan mijn nagels zie ik na één keer gebruik niet echt verschil, al lijken ze wel gladder te voelen. Maar als ik het effect op mijn nagelriemen zie, dan kan ik me zo voorstellen dat je nagels bij regelmatig gebruik van het masker ook ontzettend opknappen. Ik ga het masker zeker vaker gebruiken, mijn nagels en nagelriemen worden hier heel vrolijk van! 🙂

Het Alessandro Hydra Nail Care Mask kost € 10,50 en is verkrijgbaar in de webshop en salon van Huidverzorging Mireille. Met de code MIREILLE krijg je 15% korting op onder andere de producten van Alessandro. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on Alessandro Hydra Nail Care Mask

 1. Natascha
  27 oktober 2019 at 11:32 (1 jaar ago)

  Wat klinkt dit goed zeg! Ik krijg mijn nagels NOOIT lang, ze knappen altijd na een tijdje weer af. Misschien kan dit wel eens helpen. Lijkt me alleen lastig om het consequent te gebruiken haha.

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  26 oktober 2019 at 08:15 (1 jaar ago)

  Wat een goed resultaat, mijn nagels zouden zoiets op het moment ook wel kunnen gebruiken, want ze zien er NIET uit;-(

  Beantwoorden
 3. Bianca
  25 oktober 2019 at 10:51 (1 jaar ago)

  Klinkt heerlijk! Dit kunnen mijn droge nagelriemen momenteel ook wel goed gebruiken x

  Beantwoorden
 4. Mireille
  25 oktober 2019 at 08:22 (1 jaar ago)

  Wat een mooi resultaat zeg.
  Deze zet ik op de planning voor dit weekend.
  Bedankt voor de fijne review.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  25 oktober 2019 at 06:44 (1 jaar ago)

  Dit klinkt heel goed.
  Ik ben wel bekend met de nagellak van dit
  merk.
  Ik zou dit masker voor de nagels zeker kopen….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.