Alessandro Hypnotic Limited Edition: he’s back!

In het najaar van 2010 bracht Alessandro Hypnotic uit, een kleur die zo populair bleek dat hij maandenlang de meestverkochte nagellak was. Dit najaar is Hypnotic terug in een Limited Edition, in zowel gewone nagellak als Striplac. Ik ontdekte waarom deze kleur drie jaar geleden zo’n topseller was.

Alessandro HypnoticAlessandro Hypnotic is een paarse kleur, die door de hele fijne shimmertjes een metallic look krijgt. Afhankelijk van hoe de lichtval is, krijgt hij een feller paarse, zilveren of taupe gloed. Met recht een najaars-lak, die bij enorm veel outfits te dragen is.

Alessandro Hypnotic Alessandro HypnoticAlessandro Hypnotic: houdbaarheid

Op de foto’s draag ik twee laagjes Alessandro Hypnotic, met daaroverheen een laagje INM Out the Door topcoat. Hiermee blijft de lak zeker 4 Γ  5 dagen picobello zitten. Op de bovenste foto zie je goed de taupe gloed die de lak heeft. Ik houd van dit soort nagellakkleuren, en ben dan ook altijd blij als het weer najaar is en ik ze weer naar hartelust kan dragen πŸ™‚

Alessandro HypnoticAlessandro HypnoticAlessandro Hypnotic lakt net als de overige Alessandro nagellakjes erg fijn: de lak is vrij dun, waardoor je je nagels moeiteloos netjes gelakt krijgt.

Alessandro HypnoticTot slot nog een detail-foto, waar je de fijne shimmertjes goed op kunt zien. Zoals ik al zei: ik weet nu waarom Alessandro Hypnotic in 2010 zo’n enorm succes was, na één keer dragen was ook ik al om!

Alessandro Hypnotic: limited edition!

Alessandro Hypnotic is slechts beperkt verkrijgbaar, wees er dus snel bij als je ook een exemplaar wil hebben. De gewone nagellak kost € 11,95 voor 10 ml, Hypnotic in Striplac kost net als de andere kleurtjes € 16,95 voor 8 ml.

Let op: je hebt nog slechts een paar dagen om gebruik te maken van de speciale kortingscode bij Nagelstudio Sparkling Jane. Voer de code BEAUTYSPOTS10 in bij het afrekenen, en je krijgt 10% korting op alle Striplac producten!

3 Comments on Alessandro Hypnotic Limited Edition: he’s back!

 1. Miranda Aerts
  28 september 2013 at 18:50 (7 jaar ago)

  Inderdaad een hele mooie herfstkleur! Bij veel outfits te dragen.

  Beantwoorden
 2. Sparkling Jane
  27 september 2013 at 23:07 (7 jaar ago)

  Wat leuk dat jij ook helemaal weg bent van mijn favo nagellakkleur!!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.