Alessandro Iconic Jewel najaarscollectie 2016

We mogen dan nog aan het genieten van een heerlijke nazomer, met ons hoofd zitten we natuurlijk al wel een beetje in de herfst. De Alessandro Iconic Jewel collectie helpt daar zeker aan mee, het is een collectie met prachtige intense, typische najaarskleuren. Ik laat ze aan je zien!

Alessandro Iconic Jewel

Alessandro Iconic Jewel

Alessandro Iconic Jewel bestaat uit vijf prachtige, vrij klassieke kleuren. De kleuren zijn gebaseerd op edelstenen, en dat zie je ook in de namen terug: Posh Emerald, Precious Gem, Dark Jewel, Diamond Dust en Brilliant Amber. De kleuren zijn zowel in gewone nagellak als in Striplac verkrijgbaar, beiden in flesjes van 5 ml. Natuurlijk laat ik hieronder de kleuren allemaal geswatcht aan je zien.

(excuses voor mijn slechte nagelriemen, die zijn nog aan het bijkomen van mijn schilderklus. Maar aangezien ik de lakjes al twee weken in huis had, wilde ik niet nog langer wachten met ze aan jullie te laten zien)

Alessandro Iconic Jewel

Alessandro Iconic Jewel

Posh Emerald

Zoals ik al zei, bevat Alessandro Iconic Jewel heel intense kleuren, en daar is Posh Emerald meteen een heel goed voorbeeld van. Alle kleuren zijn in één laagje al zo goed als dekkend, maar om de kleuren nog nog net iets intenser te krijgen, heb ik overal twee laagjes aangebracht. Posh Emerald is in het echt iets meer petrol dan op de foto te zien is, mijn lamp heeft de kleur iets blauwer doen lijken. Ik ben groot fan van petrol-achtige kleuren, die horen voor mij echt bij het najaar!

Alessandro Iconic Jewel

Alessandro Iconic Jewel

Precious Gem

Precious Gem is letterlijk een juweeltje van een klassieke, donkerrode kleur. Zo’n kleur die bij iedere outfit kan, en die heel stijlvol en vrouwelijk is.

Alessandro Iconic Jewel

Alessandro Iconic Jewel

Dark Jewel

Dark Jewel is één van mijn favorieten uit de Alessandro Iconic Jewel collectie. Een prachtige donkerpaarse kleur, ik vind dat dé najaarskleur bij uitstek!

Alessandro Iconic Jewel

Alessandro Iconic Jewel

Diamond Dust

Mijn andere favoriet is Diamond Dust. Ik houd normaal gesproken niet zo van glitterlakjes, maar deze kleur, die bijna antiek zilver lijkt, vind ik heel stijvol en sjiek. Je kunt Diamond Dust natuurlijk ‘alleen’ dragen, maar ook in combinatie met de andere kleuren doet hij het erg mooi:

Alessandro Iconic Jewel

Dit soort lakjes zijn ook erg geschikt voor een mooie nailart, maar daar ben ik helaas niet erg bedreven in 😉

Alessandro Iconic Jewel

Alessandro Iconic Jewel

Brilliant Amber

De laatste kleur uit de Alessandro Iconic Jewel is Brilliant Amber, een prachtige amberkleurige (duh!) nagellak die bijvoorbeeld heel mooi combineert met Posh Emerald. Je ziet dat hij op mijn nagels wat streperig is, maar dat komt grotendeels door de slechte (droge) conditie van mijn nagels momenteel. Met een topcoat verdwijnen de strepen overigens vrijwel helemaal.

De Limited Edition collecties van Alessandro hebben mij eigenlijk nog nooit teleurgesteld, en ook Alessandro Iconic Jewel is weer een collectie met prachtige kleuren. Zoals altijd is de kwaliteit van de lakjes uitstekend, zowel qua textuur, pigmentatie van de kleuren en de houdbaarheid (4 à 5 dagen, met een topcoat). Wat vind jij de mooiste kleur uit deze collectie?

De gewone lakjes uit de Alessandro Iconic Jewel kosten € 4,95 per stuk, de Striplacjes kosten € 11,95 per stuk. En uiteraard zijn ze verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. Met de kortingscode MIREILLE krijg je 15% korting op bijna alle producten uit de webshop. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

12 Comments on Alessandro Iconic Jewel najaarscollectie 2016

 1. hilde
  29 september 2016 at 21:49 (4 jaar ago)

  Die zilvere is wel super gaaf voor de feestdagen! mooie kleurtjes!

  Beantwoorden
 2. Deb
  29 september 2016 at 19:57 (4 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! Vooral de laatste kleur vind ik erg bijzonder.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  29 september 2016 at 19:19 (4 jaar ago)

  Wat een geweldige kleuren!

  Beantwoorden
 4. Donna
  29 september 2016 at 13:01 (4 jaar ago)

  Mooie najaarskleuren en een leuk prijsje. Als ik moest kiezen zou het Dark Jewel worden.

  Beantwoorden
 5. Hennie
  29 september 2016 at 10:11 (4 jaar ago)

  Dark Jewel. Verliefd! Echt een favoriet.

  Beantwoorden
 6. Manon
  29 september 2016 at 09:38 (4 jaar ago)

  Ik ken het merk helemaal niet, maar wat een mooie lakken zeg! Mijn minst favoriete is de laatste lak ‘Briliant Amber’ en mijn favoriete is ‘Posh Emerald’

  Beantwoorden
 7. Mariëlle M
  29 september 2016 at 09:12 (4 jaar ago)

  Hele mooie lakjes weer! Wel erg najaars, ik moet toch een beetje wennen aan dat de zomer voorbij is 🙁

  Beantwoorden
 8. Natascha
  29 september 2016 at 09:06 (4 jaar ago)

  Wat een mooie collectie zeg! Mijn favoriet is absoluut de petrol kleur, al vind ik het donkerrood ook altijd prachtig.

  Beantwoorden
 9. marije
  29 september 2016 at 07:39 (4 jaar ago)

  Wat een mooie collectie! Past mooi bij de herfst. Vooral de eerste vind ik erg mooi.

  Beantwoorden
 10. Mireille
  29 september 2016 at 06:35 (4 jaar ago)

  Prachtige collectie. Ik heb nog maar gauw een tweede lading laten komen de eerste is al bijna uitverkocht. Dank je wel voor je review Natasja. Vind je nagelriemen nog best prima hoor na zo’n klus.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.