Alessandro jubileum nagellak nr. 138

Alessandro bestaat dit jaar 25 jaar, en om dat te vieren heeft het merk een paar heel mooie limited edition producten uitgebracht. EΓ©n daarvan is de Alessandro jubileum nagellak nr. 138 (jammer dat ze toen nog niet aan namen deden, volgens mij had deze lak een prachtige naam gekregen). Deze kleur is met recht een klassieker te noemen: het is de allereerste kleur die het merk ooit uitbracht. Voor de gelegenheid kreeg deze Golden Oldie een mooie luxe verpakking, en is slechts in beperkte oplage, en tijdelijk, verkrijgbaar. Ik laat hem vandaag aan je zien!

Alessandro nr 138

Alessandro jubileum nagellak

Alessandro jubileum nagellak – een beauty-musthave!

Dit is hem dan, nummer 138… De Alessandro jubileum nagellak is een heel bijzondere kleur: rood, roze, koraal, ik zie er zoveel kleuren in! De lak heeft een licht metallic finish, iets waar ik normaal niet zo van houd. Voor deze kleur maak ik echter een uitzondering, ik vind het een beauty. Een prachtige kleur, die het komende zomer erg goed zal doen.

Omdat de nagellak zoveel verschillende kleuren heeft, heb ik aardig wat foto’s gemaakt. Een gedeelte hiervan is in zonlicht gemaakt, een ander gedeelte met een wolkje voor de zon. Je ziet heel goed dat de lak dan een andere kleurinval krijgt.

Alessandro nr 138

Alessandro nr 138

Alessandro jubileum nagellak

Hierboven zie je al goed dat de kleur, afhankelijk van de lichtinval, heel wisselend is. Op de foto hieronder zie je de subtiele shimmer goed, die de lak nΓ³g meer magie geeft:

Alessandro nr 138

Alessandro jubileum nagellak

De Alessandro jubileum nagellak lakt net als de andere nagellak van Alessandro heel fijn, heeft een vrij snelle droogtijd en een gemiddelde houdbaarheid van 3 Γ  4 dagen.

Alessandro jubileum nagellak

Alessandro jubileum nagellak

Alessandro jubileum nagellak

Ik vind de Alessandro jubileum nagellak een prachtige, heel vrouwelijke kleur, die heel zomers maar ook heel sjiek is. Het is een kleur waarvan ik volmondig kan zeggen dat ik die nog niet in mijn toch wel aardig uitgebreide nagellak-verzameling had. Ik ben dan ook blij dat ik hem heb weten te bemachtigen.

De Alessandro jubileum nagellak is uiteraard te koop in de webshop van Nagelstudio Sparkling Jane, hij kost € 9,95 voor 10 ml. Inderdaad: voor de gelegenheid is het ‘oude’ formaat een keertje terug.

3 Comments on Alessandro jubileum nagellak nr. 138

 1. Wojis
  6 mei 2014 at 21:21 (8 jaren ago)

  Mooie kleur hoor, staat ook heel mooi. Dit soort kleuren vind ik echt heel mooi, lekker knal en vrolijk.

  Beantwoorden
 2. Krista
  6 mei 2014 at 18:51 (8 jaren ago)

  Wouw wat een mooi lakje, geweldige kleur!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.