Alessandro Magic Manicure Complete

Hoewel de temperaturen van de laatste paar dagen anders doen vermoeden, zitten we toch echt in de laatste weken van oktober, en staan de koude maanden voor de deur. Bij mij betekent kou gegarandeerd: droge, soms zelfs pijnlijke handen. En dus is het nu al zaak om mijn handen goed te verzorgen, en voor te bereiden op de winter. Eén van de producten die hier goed bij helpen, is Alessandro Magic Manicure Complete. Dit 3-in-1 product reinigt, exfolieert en verzacht in slechts 1 minuut. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit heerlijke product!

Alessandro Magic Manicure Complete

Alessandro Magic Manicure Complete: Hand!Spa

Alessandro Magic Manicure Complete is onderdeel van de Hand!Spa Hydrating lijn van Alessandro. Deze lijn is gericht op pre-aging, om voortijdige huidveroudering te voorkomen. De producten van Hand!Spa verzorgen de huid van de handen optimaal en voorzien ze langdurig van vocht, waardoor de handen er weer jeugdig uitzien en soepel aanvoelen.

Alessandro Magic Manicure Complete

Alessandro Magic Manicure Complete: hoe werkt het?

Het gebruik van Alessandro Magic Manicure Complete is heel eenvoudig: je neemt een kleine hoeveelheid in een hand, en masseert dit over droge of licht vochtige handen gedurende ongeveer een minuut. Daarna spoel je je handen af met lauw water (te warm water droogt de huid uit) en droogt ze af. Het duurt dus niet veel langer dan het wassen van je handen.

Alessandro Magic Manicure Complete

Alessandro Magic Manicure Complete: ingrediënten

Alessandro Magic Manicure Complete bevat druivenpitolie en abrikozenpitolie, die in combinatie met hoogwaardig zeezout zorgen voor een intensieve verzorging van je handen, tijdens en na het gebruik. Ik gebruik de Manicure Complete meestal ’s avonds voor het slapen gaan, zodat de oliën de hele nacht hun werk kunnen doen.

Alessandro Magic Manicure Complete

Alessandro Magic Manicure Complete: textuur, geur en werking

Alessandro Magic Manicure Complete is in eerste instantie een beetje stug van textuur, dit merk ik vooral aan het feit dat ik vrij hard in de tube moet knijpen om er wat uit te krijgen. Maar als het eenmaal op mijn hand ligt, smelt het door de warmte een beetje, en wordt de textuur soepeler en olie-achtig. Ik gebruik de Manicure Complete altijd op droge handen, maar als je een heel gevoelige huid hebt, kun je er voor kiezen om je handen licht vochtig te maken voor gebruik.

De geur is heerlijk fruitig: een mix van mango en perzik. De geur blijft ook na het afspoelen nog een tijdje op mijn handen aanwezig, doordat de oliën achterblijven op de huid. De scrub van Alessandro Magic Manicure Complete is heel fijn, en zorgt ook na een minuut scrubben op de droge huid niet voor een vervelend gevoel. Na het afspoelen blijft er een dun laagje druivenpit- en abrikozenpitolie achter op mijn huid, wat ik vervolgens nog even extra inmasseer. De heerlijk geurende olie, hoewel duidelijk voelbaar aanwezig, voelt niet vervelend en geeft ook nauwelijks af. Ik kan gewoon een boekje lezen, of achter mijn laptop werken, zonder vette vingerafdrukken achter te laten.

Alessandro Magic Manicure Complete

Alessandro Magic Manicure Complete is een goede aanvulling op mijn handverzorgingsroutine. Momenteel gebruik ik het één à twee keer per week, straks met de kou ga ik het misschien nog iets vaker gebruiken.

Alessandro Magic Manicure Complete zit in een royale tube van 100 ml en kost € 19,95. Je vindt de producten van Alessandro Hand!Spa onder andere bij Nagelstudio Sparkling Jane.

Hebben jouw handen in de winter ook extra verzorging nodig? Wat doe jij om ze tegen de kou en droogte te beschermen?

4 Comments on Alessandro Magic Manicure Complete

 1. miranda
  24 oktober 2013 at 16:45 (9 jaren ago)

  Klinkt goed. Die ga ik proberen.
  Thanks

  Beantwoorden
 2. Sparkling Jane
  23 oktober 2013 at 18:16 (9 jaren ago)

  Wij zijn ook verslaafd aan dit product, alle Hand!Spa producten van ons zijn werkelijk FANTASTISCH!!
  Leuk stukje weer Natasja, bedankt!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  23 oktober 2013 at 07:13 (9 jaren ago)

  Mijn handen schrubben doe ik niet zo vaak, ik smeer ze wel heel vaak in, zeker in de winter. ’s Avonds smeer ik ze in met Nivea intensive rescue, overdag met een lichte handcreme.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.