Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail Cream

Onlangs vertelde ik over de Alessandro Manicure lijn, speciaal voor de droge en rijpere huid van de handen. Er is een heerlijke nieuwe handcrème aan het assortiment toegevoegd, Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail Cream. En hoewel ik niet zo van de geur van rozen houd in huidverzorging, vind ik deze wél erg lekker! Ik vertel je waarom, en natuurlijk hoe hij bevalt!

Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail CreamAlessandro Maniqure Rose Hand & Nail Cream

Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail Cream is een vochtregulerende handcrème die de handen beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zeker in deze tijd van het jaar moet ik mijn handen meerdere keren per dag insmeren, om ze zacht en soepel te houden. Deze handcrème is daar perfect geschikt voor.

Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail CreamIngrediënten

Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail Cream bevat mooie ingrediënten die de huid van je handen voedt en hydrateert, zoals Amandelolie en Perzikpit-olie. Keratine en Biotine zijn vooral bedoeld om je nagels sterker te maken. De handcrème bevat vrij veel parfum, dus als je een erg gevoelige huid hebt kun je hem denk ik beter overslaan.

Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail CreamTextuur, geur en werking

Zoals ik hierboven al vertelde, houd ik doorgaans niet zo van rozengeur in verzorgingsproducten. Ik vind het al snel te veel naar potpourri ruiken. De geur van de Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail Cream is zowel bloemig als zoet, en daardoor vind ik deze wél lekker.

De textuur is vrij dun, ik vind deze crème dan ook erg geschikt om overdag mee te smeren. Hij smeert lekker makkelijk en snel uit, en trekt goed in de huid. Hij laat een verzorgend laagje achter, maar dit voelt niet te vet, waardoor je vrijwel direct doorkunt met je dagelijkse dingetjes 🙂

Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail CreamQua verzorging biedt Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail Cream precies dat wat ik zoek in een handcrème voor dagelijks gebruik. Op de echt hele koude dagen verzorgt hij net iets te weinig, maar voor het voorjaar wat er hopelijk snel aankomt, is het een perfecte handcrème. Met een heerlijke, tikkeltje luxe geur als fijn extraatje ♥

Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail Cream kost € 7,95 voor 50 ml (de tube kan dus lekker makkelijk mee in je handtas) en is onder andere verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille. Met de code MIREILLE krijg je 15% korting op bijna alle merken in de webshop. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

6 Comments on Alessandro Maniqure Rose Hand & Nail Cream

 1. Manon
  2 maart 2018 at 14:22 (3 jaar ago)

  Wat een leuke verpakking. Ik hou wel van de rozengeur

  Beantwoorden
 2. Miranda
  2 maart 2018 at 13:53 (3 jaar ago)

  Potpourri stamt nog uit het vorige millennium, dat willen we niet 😉 bij jouw beschrijving moest ik aan het parfum Paris van YSL denken, ook zo’n heerlijke zoete rozengeur…
  Handcrème is bij mij deze week verzorgingsproduct nr. 1, met stip!

  Beantwoorden
 3. Mireille
  2 maart 2018 at 09:25 (3 jaar ago)

  Ik vind het ook een beetje een groene rozengeur zeg maar. Niet de rozengeur van je oma maar een moderne variant.
  Ik smeer deze Handcream meerdere malen per dag en in de avond heb ik nog de Ice Bear Butter uit de wintercollectie maar die is helaas bijna op.
  Bedankt voor de review Natasja.

  Beantwoorden
 4. Jolanda
  2 maart 2018 at 09:18 (3 jaar ago)

  Fijn van de geur. Ik heb zelf niets met rozen, maar verder klinkt het als een prima product.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  2 maart 2018 at 06:16 (3 jaar ago)

  De geur zou echt iets voor mij zijn
  Hier ben ik zeker benieuwd naar wat ik hou vasn handcreme’s omdat handen het visitekaartje zijn.

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Marije
  2 maart 2018 at 06:15 (3 jaar ago)

  Blij om te lezen dat de rozengeur niet al te overheersend is want dat is dus ook iets waar ik moeite mee heb.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.