Alessandro Material Girl Autumn 2014

Zoals jullie weten, ben ik groot fan van de seizoenscollecties van Alessandro. De nieuwe collectie voor dit najaar, Alessandro Material Girl, vormt daar geen uitzondering op. Het is een collectie met heel mooie, vrouwelijke kleuren die variΓ«ren van oudroze, bijna nude, tot diep paars. Voor ieder wat wils dus! Ik laat je vandaag drie van deze kleuren zien.

Alessandro Material Girl

Alessandro Material Girl Autumn 2014

Ook met Material Girl is Alessandro er weer in geslaagd om een mooie, kleine collectie uit te brengen die niet standaard is. Juist het feit dat de collecties zo bescheiden zijn (meestal zes kleuren, dit keer zijn het vijf gekleurde lakjes en een topcoat) spreekt mij erg aan. Zo is de keuze vaak net wat makkelijker (de prettige prijs van € 4,95 speelt hierbij natuurlijk ook mee).

Alessandro Material Girl

Alessandro Material Girl

Alessandro Material Girl: mijn keuzes

Ik koos uit de Alessandro Material Girl collectie drie vrij uiteenlopende kleuren: van links naar rechts zie je Silent Dune, First Blush en Starless Night. Ik laat ze hieronder wat beter aan je zien. Bij voorbaat excuses voor mijn korte nagels; de nagel van mijn wijsvinger is een paar weken geleden ingescheurd, en waar wenkbrauwen iedere dag wel een halve centimeter lijken te groeien, gaat dat met nagels een stuk trager. Ik heb dus al mijn nagels maar een stukje korter gevijld…

Alessandro Material Girl

Alessandro Material Girl

Alessandro Material Girl Silent Dune

Silent Dune is een oudroze, naar nude neigende kleur die heel mooi is als je een kleurtje op je nagels wil dragen, maar niet te veel wil opvallen. Ik vind het een heel mooi klassieke kleur, die eigenlijk altijd kan.

Alessandro Material Girl

Alessandro Material Girl

Alessandro Material Girl First Blush

First Blush is een prachtige koraalrode nagellak, die warmer van kleur is dan de meeste koraaltinten die je in de zomer ziet. Ik was echt direct op slag verliefd op deze kleur… Waar de andere twee kleuren twee laagjes nodig hebben, dekt First Blush gewoon in één keer perfect!

Alessandro Material Girl

Alessandro Material Girl

Alessandro Material Girl Starless Night

Starless Night is, zoals de naam al doet vermoeden, een diep paarse/donkerblauwe kleur. Hoewel het voor mijn gevoel nu nog een beetje gek voelt om zo’n donkere kleur op mijn nagels te dragen, weet ik zeker dat ik deze dit najaar veel ga dragen. Prachtig in combinatie met een mooie jeans!

De nagellakjes van Alessandro Material Girl zijn o.a. verkrijgbaar bij Nagelstudio Sparkling Jane. Je vindt hier uiteraard ook de standaard collectie van Alessandro.

3 Comments on Alessandro Material Girl Autumn 2014

 1. Miranda Aerts
  14 augustus 2014 at 18:12 (8 jaren ago)

  Mooi, ik vind vooral de donkerblauwe super!

  Beantwoorden
 2. Mireille
  14 augustus 2014 at 17:31 (8 jaren ago)

  Mooi hoor, ik zit er met smacht op te wachten.

  Beantwoorden
 3. Bianca
  14 augustus 2014 at 09:18 (8 jaren ago)

  Deze nagellakjes zien er goed uit! Ik vind vooral de koraal rode kleur erg mooi x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.