Alessandro Nail and Cuticle Oil

Verzorging van mijn nagelriemen: ik weet hoe belangrijk en goed het is, en toch laat ik het nogal eens versloffen. Niet dat het nou zo ingewikkeld is of lang duurt, maar het schiet er altijd bij in zodra ik achter mijn laptop zit. Vanaf nu heb ik een enkel excuus meer, dankzij de handige Alessandro Nail and Cuticle Oil. Ik vertel je er in dit artikel meer over!

Alessandro Nail and Cuticle Oil

Alessandro Nail and Cuticle Oil

Mijn voornaamste excuus om de verzorging van mijn nagelriemen over te slaan, is het feit dat ik het aanbrengen van de vaak vettige (maar wel verzorgende) producten een ramp vind. Want door het aanbrengen worden mijn vingers ook vet, en moet ik die dus eerst schoonmaken voor ik verder kan met typen. Alessandro heeft daar met de Alessandro Nail and Cuticle Oil iets op gevonden: deze verzorgende olie zit in een rollerflacon, waardoor het aanbrengen snel en schoon gaat. Slim!

Alessandro Nail and Cuticle Oil

Er zijn drie varianten verkrijgbaar: Amandel, Citroen en Groene Thee, waarvan ik de laatste ontving. De werking van de drie is hetzelfde, alleen de geur is anders.

Alessandro Nail and Cuticle Oil

Alessandro Nail and Cuticle Oil bevat vooral veel verzorgende oliën: perzikpitolie, rijstekiemolie, avocado-olie en arganolie. Daarnaast bevat de olie ook vitamine E, volop verzorgends voor je nagelriemen dus!

Alessandro Nail and Cuticle Oil

Alessandro Nail and Cuticle Oil

De verpakking is ontzettend handzaam en makkelijk, en niet groter dan een lipstick of -gloss. Je zou hem zelfs mee kunnen nemen in je handtas, maar persoonlijk vind ik het risico van breken van het glas en de daarmee gepaard gaande ellende in je tas te groot. Ik heb de rollerflacon naast mijn laptop staan en heb mezelf aangewend om iedere avond, vóór ik aan de slag ga voor Beautyspots, eerst mijn nagelriemen te voorzien van een laagje verzorgende olie.

Na het aanbrengen met de roller (wat er voor zorgt dat de olie goed verdeeld en al licht ingemasseerd wordt) masseer ik de olie nog licht in met mijn vingers, en laat daarna de olie zijn werk doen. Uiteraard is de olie wel vet, maar niet zo vet dat het van mijn vingers druipt. Na een minuut of tien à vijftien is de olie grotendeels ingetrokken.

Alessandro Nail and Cuticle Oil

Ik vind de Alessandro Nail and Cuticle Oil een ontzettend fijn en goed product, als ik het braaf iedere avond gebruik, merk ik echt dat de conditie van mijn nagelriemen met sprongen verbetert. Maar zoals bij ieder verzorgingsproduct voor nagelriemen valt of staat het resultaat met regelmatig gebruik: zodra ik het een weekje laat versloffen, worden mijn nagelriemen weer droger. Maar dat is eigenlijk ook logisch, als ik mijn gezicht niet iedere dag met een gezichtscrème zou insmeren, holt de conditie ook binnen een paar dagen achteruit.

Alessandro Nail and Cuticle Oil (€ 9,95) is verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille, het is een Limited Edition.

Tip: via de Facebook-pagina van Huidverzorging Mireille maak je deze week kans op één van de drie varianten Nail and Cuticle Oil!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

8 Comments on Alessandro Nail and Cuticle Oil

 1. Renee
  18 maart 2016 at 19:40 (6 jaren ago)

  Jammer dat het altijd zo vettig is dat je een tijdje niks kunt doen met je handen. Ik heb hele droge nagelriemen door mijn werk. Ik trek de velletjes eraf tot een bloedbad. Doet verschrikkelijk pijn maar dat vettige houdt me tegen.

  Beantwoorden
 2. Carla
  17 maart 2016 at 09:52 (6 jaren ago)

  ohh dit is wel erg handig en makkelijk maatj een daardoor zou ik er wel aan denken om het te gebruiken en hou van fris dus zou ik de citroen versie kiesen en nu crosse my fingers

  Beantwoorden
 3. Cindy
  16 maart 2016 at 20:21 (6 jaren ago)

  Handig, verwaarloos mijn nagelriemen ook de laatste tijd, hoewel ik zat smeerseltjes her en der heb. Ook maar weer eens wat meer aandacht aan besteden.

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  16 maart 2016 at 18:05 (6 jaren ago)

  Hee dit is ook wel wat voor mij! Ik heb het ook echt nodig, ofja mijn nagelriemen!

  Beantwoorden
 5. manon
  16 maart 2016 at 14:57 (6 jaren ago)

  De nail en cuticle oil is echt iets wat ik gewoon altijd vergeet! Deze klinkt goed.

  Beantwoorden
 6. Marieke
  16 maart 2016 at 08:43 (6 jaren ago)

  Klinkt goed! Ik gebruik zelf lemony flutter van Lush, alleen lukt het mij nooit om de verpakking helemaal leeg te maken voordat het over datum raakt.

  Beantwoorden
 7. Mireille Mommers
  16 maart 2016 at 07:18 (6 jaren ago)

  Ik vergeet ook zo vaak mijn nagelriemen te verzorgen. Zal deze roller eens op mijn nachtkastje zetten. Dank je wel voor de review.xxx

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  16 maart 2016 at 06:47 (6 jaren ago)

  Handig om mee te kunnen nemen in de handtas!
  Fijn artikel!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.