Alessandro Prêt-à-Porter Elegance Herfstlook 2015

Alessandro heeft een nieuwe Limited Edition uitgebracht die mij op het lijf geschreven is: Alessandro Prêt-à-Porter. Een collectie met hele mooie, zakelijke kleuren die perfect zijn om op kantoor te dragen. Ik laat in dit artikel alle kleuren uit deze collectie aan je zien!

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter Elegance Herfstlook 2015

Klassiek ontmoet modern in deze prachtige Limited Edition. Designers van naam presenteren een herintroductie van de populaire klassiekers. Geïnspireerd op de herfstcreaties uit Parijs, Milaan en Berlijn, pikken de nieuwe nagellakken materialen en kleuren van de actuele collecties op. Zijdeachtig schitterend, fluweel mat of edel glinsterend – allemaal optimaal als begeleider gedurende the daily business.

De zes nuances creëeren op zowel lange als korte nagels een adembenemende look. Afhankelijk van de dresscode op het werk en persoonlijke smaak, bepaalt u welke lengte en vorm het beste bij u en uw stijl past. Stem de kleurlak op uw kleding af, check uw agenda. Staat u een dag in de bureaustoel te wachten, heeft u bijzondere afspraken? Welke boodschap wilt u in de vergadering overbrengen?

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter is te verdelen in twee groepen van drie: koel en zakelijk grijs/roze, en wat pittigere rood-tinten. Hieronder zie je de eerste groep:

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter Silk Champagne is een oudroze champagnekleur met een koperkleurige glans. Subtiel genoeg voor een kantoor-look, maar de glans geeft hem net iets meer pit en elegantie. Eén van mijn favoriete kleuren uit de collectie! Silk Champagne dekt met één laagje al perfect, alle kleuren hieronder geven met twee laagjes de mooiste dekking.

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter Silk Grey Silk is een grijze kleur met een prachtige zijde-achtige finish. Zeker in het najaar houd ik van grijs op mijn nagels, ik vind het zakelijk, vrouwelijk en elegant tegelijk. Silk Grey Silk heeft in twee dunne laagjes een mooie dekking.

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter Satin Sensation is een zwarte kleur, die afhankelijk van de lichtinval, soms ook donkergrijs of donkerblauw lijkt. Net als satijn dus! De kleur laat zich heel moeilijk vangen door de camera, ik had er moeite mee om hem goed op beeld te krijgen. Hoewel ik in eerste instantie een beetje huiverig was voor zwart op mijn nagels, vind ik het een erg sjieke kleur!

Alessandro Prêt-à-Porter

Soms vraagt ‘just a day at the office’ om een wat pittigere kleur. In de Alessandro Prêt-à-Porter collectie vind je drie tinten rood, die in het flesje best veel op elkaar lijken, maar toch drie compleet verschillende nagellakjes blijken te zijn:

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter Matt Velvet is mijn andere favoriet uit deze collectie. Het is een roodbruine kleur met een fluweel-matte finish: prachtig voor het najaar! Matt Velvet dekt in twee laagjes, en droogt lekker snel op.

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter ‘Prêt-à-Porter’ is een kleur die ik zelf niet zo snel voor mijn werk zou dragen, maar die ik meer geschikt vind voor de vrijdagmiddagborrel 🙂 Het is een helder rode kleur met een mooie goudglans. Ook erg mooi voor de feestdagen!

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter

Alessandro Prêt-à-Porter Velvet Red is een prachtige, klassieke warm rode kleur met een glanzende finish. Ik vind het een rode kleur die eigenlijk altijd kan, en die overal bij staat. Pretty!

De Alessandro Prêt-à-Porter collectie is een Limited Edition, en dus tijdelijk verkrijgbaar. Je vindt de hele collectie in de webshop (en de salon) van Huidverzorging Mireille, de nagellakjes kosten € 4,95 per stuk (5 ml). Van de kleuren Silk Champagne, Satin Sensation, Grey Silk en Prêt-à-Porter is ook een Striplac verkrijgbaar (€ 11,95/5 ml).

Welke kleuren nagellak draag jij naar je werk?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

8 Comments on Alessandro Prêt-à-Porter Elegance Herfstlook 2015

 1. Hennie
  11 oktober 2015 at 10:11 (7 jaren ago)

  Ik draag voornamelijk rood, nude, grijs en taupe kleuren naar mijn werk. Mooie collectie!

  Beantwoorden
 2. Bertine
  7 oktober 2015 at 21:49 (7 jaren ago)

  die roodbruine kleur vind ik heel gaaf en echt iets anders!

  Beantwoorden
 3. Michelle Kaiser
  7 oktober 2015 at 10:57 (7 jaren ago)

  Ik kwam zomaar de link naar dit artikel tegen, zag Allesandro staan en moest even kijken. Wat een mooie kleuren zeg.

  Beantwoorden
 4. mariëlle
  6 oktober 2015 at 10:25 (7 jaren ago)

  Qua finish zijn ze niet allemaal mijn ding, de laatste vind ik wel heel mooi!

  Beantwoorden
 5. Nicole
  6 oktober 2015 at 09:04 (7 jaren ago)

  Vooral de roodtinten zijn prachtig!!

  Beantwoorden
 6. mireille
  6 oktober 2015 at 07:43 (7 jaren ago)

  Oalala wat een mooie foto’s weet. Het zijn ook wel echte beauty’s deze lakjes van Alessandro.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  6 oktober 2015 at 07:18 (7 jaren ago)

  Wauw, wat een prachtige kleuren!
  Mooie foto’s met een leuke achtergrond.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.