Alessandro So Hot So Cool: zomer op je nagels!

Nu we langzaamaan richting de zomervakantie gaan, wordt het tijd om na te denken over zaken als: wat voor nagellak draag ik straks als ik aan de rand van het zwembad lig (of in mijn geval: als ik in mijn hangmat in de achtertuin lig ๐Ÿ˜‰ ). Alessandro So Hot So Cool is een limited edition met prachtige zomerse kleurtjes, variรซrend van lichtroze tot oceaanblauw. Er zit dus zeker een kleurtje bij wat matcht met je bikini of badpak!

Alessandro So Hot So Cool

Van links naar rechts zie je de kleurtjes die ik kocht: Miami Beach, Dazzling Blue en Satiny Smooth.

Eerst moet ik even iets rechtzetten. In mijn eerdere artikel over Alessandro nagellak, schreef ik dat de houdbaarheid zo tegenviel, omdat de nagellak al na twee dagen ging chippen. Blijkbaar kwam dat vooral door de combinatie met de basecoat die ik toen gebruikte (Trind). Inmiddels gebruik ik een andere basecoat (Poshรฉ), en ik was aangenaam verrast toen bleek dat de lakjes van Alessandro het nu beduidend langer volhouden. Ze chippen sowieso niet, ik krijg alleen na een dag of 3 ร  4 wat tipwear. Dit maakt de houdbaarheid gemiddeld tot goed, ik heb mijn mening dus herzien.

Alessandro So Hot So Cool Miami Beach

Alessandro So Hot So Cool: Miami Beach

Miami Beach is een oranje kleurtje met een zachte finish. Geen Hup Holland Hup-oranje, maar mooi subtiel oranje, vind ik. Een heerlijk zomerse kleur, waar je humeur als vanzelf van opknapt!

Alessandro So Hot So Cool Dazzling Blue

Alessandro So Hot So Cool: Dazzling Blue

Dazzling Blue is een azuurblauw lakje, waarmee je bij ieder zwembad matcht ๐Ÿ˜‰ Echt een sprankelend zomerkleurtje, als je het mij vraagt.

Alessandro So Hot So Cool Satiny Smooth

Alessandro So Hot So Cool: Satiny Smooth

Satiny Smooth is een opvallende kleur in deze vrolijke collectie: bruin met een gouden gloed. Toch vind ik dit misschien wel de mooiste kleur van de drie: zeker als de zon er op schijnt, is dit kleurtje zomerser dan je in eerste instantie denkt. Staat prachtig bij een gebruinde huid, en matcht bij heel veel kleuren.

Alle lakjes van de Alessandro So Hot So Cool limited edition hebben een inhoud van 5 ml en kosten โ‚ฌ 4,95. Ze brengen lekker makkelijk aan en hebben een snelle droogtijd. Deze nagellak is o.a. verkrijgbaar bij Sparkling Jane Webshop.

5 Comments on Alessandro So Hot So Cool: zomer op je nagels!

 1. Sparkling Jane
  16 juni 2013 at 20:19 (9 jaren ago)

  Super leuke recensie Natasja!
  Inderdaad is het wel aan te bevelen dezelfde merken top & base coat te gebruiken. Maar met 150 lakjes van verschillende merken wordt dat idd lastig ๐Ÿ™‚

  Groetjes,
  Jane

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 juni 2013 at 21:10 (9 jaren ago)

   Misschien moet ik het dan met een volgende limited edition maar eens testen met een Alessandro base- en topcoat, wie weet moet ik dan mijn mening weer herzien, hahaha!

   Beantwoorden
 2. Huidverzorging Mireille
  16 juni 2013 at 09:32 (9 jaren ago)

  Ze zijn mooi hรจ. Verkoop zelf Alessandro in de salon. Een tip bij: elke nagellak matcht het beste met eigen base&topcoat. Wanneer ik de lak van Alessandro bij klanten op de teennnagels aanbreng zit het er na weken nog goed op alleen uitgroei natuurlijk.
  En we krijgen weer mooi weer dus de zomerse kleurtjes kunnen uit de kast.

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 juni 2013 at 09:54 (9 jaren ago)

   Hoi Mireille,

   Ja, dat geloof ik meteen, dat iedere nagellak het best blijft zitten met een base- en topcoat van hetzelfde merk. Maar ik heb hier zoveel verschillende nagellakjes staan (ik schat meer dan 150), dat het een kostbare aangelegenheid zou worden als ik van ieder merk ook de base- en topcoat moest kopen, hihihi!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.