Alessandro Statement handcreme: leuke kado-tip!

Alessandro staat, naast zijn mooie nagellakjes en Striplac, ook bekend om zijn heerlijke handverzorgingsproducten. Sinds kort is er een leuk artikel aan het assortiment toegevoegd: Alessandro Statement handcreme. Leuk om te geven, én heel leuk om te krijgen!

Alessandro Statement handcreme

Alessandro Statement handcreme

Alessandro Statement handcreme combineert twee dingen in één vrolijk tubetje: een heerlijk verzorgende handcrème en een toepasselijke boodschap. De tubes zijn er in vier varianten: ‘I Love You’, ‘Good Luck’, ‘Be Happy’ en ‘Thank You’. Een leuk kadootje voor je vriendin die wel een opkikkertje kan gebruiken, voor de buurvrouw omdat ze voor de kat heeft gezorgd tijdens de vakantie, of voor je moeder, voor Moederdag. Geef er bijvoorbeeld een mooi nagellakje bij, en je hebt een super origineel kadootje, voor de prijs van een bosje bloemen.

Alessandro Statement handcrème

Alessandro Statement handcreme:
ingrediënten

Alessandro Statement handcreme bevat verschillende verzorgende ingrediënten als glycerine, shea butter, abrikozenpitolie en perzikpitolie. Daarnaast zitten er wat siliconen in, die een dun laagje op je huid leggen waardoor deze beschermd wordt tegen uitdroging. Zo’n siliconen-laagje kan onaangenaam of plakkerig voelen, maar dat is hier niet het geval, mijn huid voelt zacht en soepel na het insmeren.

Alessandro Statement handcreme

Alessandro Statement handcreme

Alessandro Statement handcreme: textuur en geur

Alessandro Statement handcreme is een zachte crème, die heel fijn in gebruik is: hij smeert lekker en makkelijk uit, en trekt vrij snel in mijn huid. Ik vind het een heerlijke handcrème om in mijn handtas te hebben, hij is perfect om ’tussendoor’ te gebruiken omdat hij geen lange intrektijd nodig heeft. De crème houdt mijn handen zacht, eventuele droge plekjes worden minder ruw en mijn handen voelen verzorgd en glad aan. Of hij in de winter voldoende verzorgend is, durf ik niet te zeggen, maar voor deze tijd van het jaar biedt hij uitstekende verzorging en bescherming. De geur is aangenaam, zacht en subtiel.

Alessandro Statement handcreme

Ook qua formaat is Alessandro Statement handcreme de ideale ‘handtas-crème’: voor de tube van 30 ml heb je altijd wel een plekje vrij. Je vindt de Statement handcremes onder andere bij Nagelstudio Sparkling Jane voor slechts € 4,95 per stuk. Mijn advies: zorg dat je er altijd een paar in huis hebt, er is tenslotte altijd wel een reden om iemand een kadootje te geven 😉

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

4 Comments on Alessandro Statement handcreme: leuke kado-tip!

 1. Marissa
  4 mei 2014 at 21:16 (8 jaren ago)

  Wat een leuke en vooral schattige handcreme

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  3 mei 2014 at 20:08 (8 jaren ago)

  Leuk! Om te geven, of om te krijgen 😉

  Beantwoorden
 3. Sparkling Jane
  3 mei 2014 at 10:37 (8 jaren ago)

  Weer zo’n topper in ons assortiment!
  Dank je wel voor je review!!

  Beantwoorden
 4. Dana
  3 mei 2014 at 09:09 (8 jaren ago)

  Onwijs leuke kleinigheid om mensen te bedanken oid! Handcreme kan je nooit missen 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.