Alessandro Stiletto Foot Bath: je beste vriend in zware shoptijden

In deze tijd, waarin de meeste mensen meer winkelen dan in andere maanden van het jaar, en waarin het shoppen vaak ook wat zwaarder is door lijstjes die afgewerkt moeten worden, hebben je voeten het zwaar te verduren. Wat is er dan lekkerder dan ze, eenmaal thuis, te verwennen met een ontspannend voetenbadje? In mijn I love Myself box van november zat een product wat hier uitstekend geschikt voor is: Alessandro Stiletto Foot Bath. Lekker, dat kwam goed van pas!

Alessandro Stiletto Foot Bath

Alessandro Stiletto Foot Bath: verwennerij voor je voeten

Alessandro Stiletto Foot Bath zijn kleine balletjes, die qua looks en werking tussen badparels en bruisballetjes in zitten. Alessandro belooft dat bij regelmatig gebruik eelt vermindert (ik denk echter niet dat eelt minder wordt door gebruik van bepaalde producten, wel kan de toename van eelt zichtbaar en voelbaar verminderen door een goede verzorging). Het heerlijk geparfumeerde voetbad verkwikt en verzorgt vermoeide voeten, en kan een onderdeel of basis vormen van een uitgebreide voetverzorging.

Alessandro Stiletto Foot Bath

Alessandro Stiletto Foot Bath: ingrediënten

Alessandro Stiletto Foot Bath bevat de volgende ingrediënten: Sodium Bicarbonate (baking soda), een ingrediënt wat vaak wordt toegepast in badbruisproducten. Citric Acid (citroenzuur) is een natuurlijk conserveermiddel en antioxidant. Monosodium Citrate is tevens een citroenzuur. PEG-150 is een vormstabilisator en haar- en huidconditioner. Urea heeft een anti-bacteriële werking en het bevordert de opname van actieve werkstoffen. Maltodextrine wordt in cosmetische producten gebruikt vanwege zijn bindende en stabiliserende werking. Talc werkt in dit geval ook als bindmiddel, parfum spreekt voor zich en enkele siliconen zorgen voor een zacht laagje op de huid.

Alessandro Stiletto Foot Bath

Alessandro Stiletto Foot Bath: gebruik

Het was mij niet helemaal duidelijk hoeveel badparels je per voetbad gebruikt, ik heb er de eerste keer drie gebruikt, en dat bleek voldoende. Gebruik niet té warm water, daar droogt je huid namelijk te veel van uit. Een temperatuur van ongeveer 37 graden vind ik zelf het fijnst. De badparels lossen langzaam op in het warme water, en geven het water (en mijn voeten) een heerlijk zachte geur. Na ongeveer tien minuten voelden mijn voeten heerlijk ontspannen, en droogde ik ze af. Na het afdrogen voelen mijn voeten lekker zacht en “voldaan”, ik hoorde ze bijna zuchten van geluk. Heerlijk, ik moet dat echt vaker doen, zo’n voetenbadje!

Alessandro Stiletto Foot Bath

Alessandro Stiletto Foot Bath kost € 14,95 voor een potje met 20 parels. Hiermee kun je, in mijn geval, 6 à 7 keer doen. Als je twee parels per keer gebruikt, kun je er uiteraard 10 keer mee doen 😉 De producten van Alessandro (en veel andere mooie merken) zijn te koop bij Huidverzorgingsinstituut Mireille.

Verwen jij je voeten weleens met een voetenbadje?

3 Comments on Alessandro Stiletto Foot Bath: je beste vriend in zware shoptijden

 1. Miranda Aerts
  3 december 2013 at 21:19 (9 jaren ago)

  Ik neem zelf nooit een voetenbadje, maar het klinkt zalig!

  Beantwoorden
 2. Esmée
  3 december 2013 at 16:37 (9 jaren ago)

  Klinkt erg goed! Ik geef mijzelf eigenlijk nooit een voetenbad, maar het klinkt heerlijk! x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.