Alessandro Sunday Rose collectie Spring 2015

Hebben jullie het al gehoord? Komend weekend komt eindelijk het voorjaar om de hoek kijken! Ik kijk er al een hele tijd naar uit, om één of andere reden vind ik een natte winter altijd veel langer duren dan een koude winter, ik ben heel erg toe aan de warmte van het zonnetje. Nu is 14 graden natuurlijk niet voldoende om zonder jas en met blote benen naar buiten te rennen, maar het is wel het ultieme moment om mooie lentemake-upjes tevoorschijn te halen. De Alessandro Sunday Rose collectie bevat een aantal prachtige pastelkleurtjes waarmee je de start van de lente op een passende manier inluidt. Ik laat je in dit artikel drie van de zes mooie lakjes zien!

Alessandro Sunday Rose

Alessandro Sunday Rose collectie Spring 2015

De Alessandro Sunday Rose collectie bestaat uit vijf pastelkleuren en een topcoat met een bijzonder effect. De pastelkleurtjes zijn geen ‘saai pastel’, maar ‘pastel met een beetje pit’. Dat vind ik zo mooi aan het merk Alessandro: iedere keer weer slagen ze er in om een LE collectie te maken met kleuren die net even wat anders zijn dan collecties van andere merken. Iedere collectie zijn er wel één of twee kleurtjes waarvan ik als nagellak-liefhebber blij wordt, en die ik niet kan weerstaan.

Van de vijf pastelkleuren uit de Sunday Rose collectie zijn er drie ook in Striplac verkrijgbaar: Pastel Mint, Apricot Touch en Happy Coral, waarvan ik de laatste zo aan je laat zien.

Alessandro Sunday Rose

Alessandro Sunday Rose Tender Rose

Tender Rose is zo’n voorbeeld van een kleur waar ik op slag verliefd op was. Het is een prachtig bleekroze nagellak, waarvan de kleur me nog het meest doet denken aan een Fruittella-snoepje, hihihi! Ondanks de lichte kleur is de dekking uitstekend in twee laagjes, het lakje heeft een mooie crème finish. Waar ik normaal gesproken graag afwissel in nagellakjes, is dit een kleur die ik gerust meerdere keren achter elkaar draag. Ik vind het een heel lieve, vrouwelijke kleur.

Alessandro Sunday Rose

Alessandro Sunday Rose Sunday Blues

Sunday Blues heeft de kleur van een onbewolkte lucht op een prachtige lentedag. Ik vind het een prachtige kleur, alleen vind ik hem bij mijn (nu nog) bleke handen wat koel. Ik denk dat hij bij wat bruinere handen mooier kleurt, maar hopelijk hoef ik daar niet zo lang meer op te wachten!

Alle nagellakjes van Alessandro houden het prima 3 à 4 dagen vol zonder te chippen of lelijk te worden, ik vind de houdbaarheid en kwaliteit uitstekend. De lakjes zijn vrij dun, waardoor ze lekker snel drogen. Een groot voordeel vind ik ook de inhoud van de flesjes: 5 ml is meer dan genoeg voor een nagellak, want opmaken doe je ze eigenlijk nooit (of jij wel?).

Alessandro Sunday Rose

Alessandro Sunday Rose Happy Coral

Mijn absolute favoriet uit deze collectie is Happy Coral, een kleur waar ik inderdaad per direct helemaal Happy van word. Op de foto zie je Happy Coral in Striplac, maar hij is er uiteraard ook in gewone nagellak. Het is een geweldig mooie, warme koraal kleur die ik komend voorjaar en zomer vaak ga dragen! Alessandro Striplac blijft één van mijn favoriete uitvindingen op nagellak-gebied: hiermee ben ik voor ruim een week gegarandeerd van een mooie, verzorgde kleur op mijn nagels die niet vervaagt of chipt.

De Alessandro Sunday Rose nagellakjes (€ 4,95) en Striplac kleuren (€ 16,95) zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorgingsinstituut Mireille. Natuurlijk vind je hier ook de overige kleuren uit het uitgebreide assortiment van Alessandro. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode MIREILLE in te voeren voor een korting van maar liefst 15%!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

4 Comments on Alessandro Sunday Rose collectie Spring 2015

 1. Beau
  5 maart 2015 at 17:50 (7 jaren ago)

  Ik vind de sunday blues heel mooi 🙂

  Beantwoorden
 2. Sonja
  5 maart 2015 at 07:59 (7 jaren ago)

  Vind ze supermooi! Finish is ook helemaal top naar mijn idee.

  Beantwoorden
 3. Bianca
  5 maart 2015 at 07:42 (7 jaren ago)

  Vind vooral Tender Rose een hele mooie kleur x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.