Alessandro Sweet as Candy zomercollectie ♥

De zomer wil nog niet echt los komen dit jaar, echt mooi stabiel zomers weer hebben we nog niet echt gehad. Zeker de afgelopen weken lijkt het, op de temperatuur na, wel herfst in plaats voor lente/zomer. Gelukkig zijn daar nog de mooie make-up collecties, die ons nog een beetje het zomerse gevoel geven. Zo introduceerde Alessandro vorige week Alessandro Sweet as Candy, een heerlijke, vrolijke nagellakcollectie met prachtige kleuren. Ik laat ze alle vijf aan je zien!

Alessandro Sweet as Candy

Alessandro Sweet as Candy

Normaal gesproken zitten er in een nagellakcollectie altijd wel kleurtjes die ik niet zo mooi vind of die me minder aanspreken, maar in het geval van Alessandro Sweet as Candy vond ik ze meteen alle vijf prachtig, ik kon geen keuze maken. En dus bestelde ik ze lekker alle vijf #yolo

De nagellakjes hebben allemaal al even vrolijke namen als dat ze eruit zien, ik laat ze hieronder één voor één geswatcht aan je zien:

Alessandro Sweet as Candy

Alessandro Sweet as Candy

Ik heb niet veel gele nagellak, om niet te zeggen geen gele nagellak. Maar voor Banana Rama uit de Alessandro Sweet as Candy collectie maakte ik een uitzondering. Wat een leukerd is dit! Voor een mooie dekking heeft hij wel drie laagjes nodig, maar de lak is zo mooi dun dat dat in dit geval geen enkel probleem is, zelfs het derde laagje brengt mooi en gelijkmatig aan zonder op te stropen. Laat die zomer en cocktails maar komen!

Alessandro Sweet as Candy

Alessandro Sweet as Candy

Pool Party is een vrolijke, lichtblauwe kleur die echt de kleur van een zwembad heeft. Een heerlijk frisse kleur. Het is geen standaard nagellakkleurtje, maar wel lekker zomers en vrolijk, ik vind deze ook tof voor op mijn teennagels! Pool Party dekt prima in twee laagjes.

Alessandro Sweet as Candy

Alessandro Sweet as Candy

Oranje nagellak, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Ik vind het vrolijk, maar de meeste oranje nagellakjes hebben toch een hoog EK/WK-gehalte. Gummy Bear uit de Alessandro Sweet as Candy heeft een warme ondertoon, waarmee hij laat zien dat oranje ook vrolijk met een sjiek randje kan zijn. Ook Gummy Bear heeft een uitstekende dekking in twee laagjes.

Alessandro Sweet as Candy

Alessandro Sweet as Candy

Fuchsia is een kleur die eigenlijk nooit ontbreekt in een zomercollectie nagellak. Sweet Lollipop is niet zomaar fuchsia, maar fuchsia die door de rode ondertoon wat zachter overkomt. Ik vind hem echt prachtig, en ook heel goed te dragen bij wat meer zakelijke en/of nette outfits.

Alessandro Sweet as Candy

Alessandro Sweet as Candy

Het laatste lakje uit de Alessandro Sweet as Candy collectie is Ice Ice Baby, een knallende kleur blauw die in het echt iets meer groen in zich heeft, maar dit komt op de foto niet goed over. Op onderstaande foto zie je de kleur beter zoals hij in het echt is:

Alessandro Sweet as Candy

Wat is Alessandro Sweet as Candy een gave collectie! Zoals ik al zei: ik vind alle vijf de kleurtjes even leuk en vrolijk, ik draag al de hele week weer nagellak, iets wat er de afgelopen maanden meestal bij inschoot. De houdbaarheid van Alesandro nagellak is met een dag of vier prima in orde, en een bijkomend groot voordeel vind ik het feit dat ze zich daarna makkelijk en vlot laten verwijderen, zelfs deze felle kleuren. Let er bij dit soort kleuren wel op dat je eerst een basecoat aanbrengt, om verkleuring van je nagels te voorkomen.

Alessandro Sweet as Candy is zowel als gewone nagellak (€ 4,95 per stuk) als in Striplac (€ 11,95 per stuk) verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. Met de code MIREILLE krijg je direct 15% korting op deze vrolijke kleurtjes.

9 Comments on Alessandro Sweet as Candy zomercollectie ♥

 1. Deb
  2 juni 2016 at 20:11 (6 jaren ago)

  Wat een mooie frisse en sprankelende kleurtjes. Ik kan niet kiezen welke ik de leukste vind en dat gebeurt niet gauw 😉

  Beantwoorden
 2. Annette
  2 juni 2016 at 19:49 (6 jaren ago)

  Wat een leuke collectie. Ik vind die laatste het mooist. Staat je goed ook.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  2 juni 2016 at 18:53 (6 jaren ago)

  Hihi ik wist het, ik wist het, ik wist het! Ik was al verliefd toen ik ze op social media voorbij zag komen, geweldig <3

  Beantwoorden
 4. Hilde Janbroers
  2 juni 2016 at 10:14 (6 jaren ago)

  Oh wat word ik hier blij van!!! Geweldige kleurtjes zeg!! Lekker zomers en vrolijk!

  Beantwoorden
 5. Jamey
  2 juni 2016 at 08:44 (6 jaren ago)

  wat een heerlijk zomerse kleurtjes

  Beantwoorden
 6. Jori
  2 juni 2016 at 07:57 (6 jaren ago)

  Wat een prachtige vrolijke kleurtjes…

  Beantwoorden
 7. Mireille Mommers
  2 juni 2016 at 07:29 (6 jaren ago)

  Wat is het toch een leuke collectie. Op mijn teennagels heb ik de Gummy Bear aangebracht echt een tof kleurtje.

  Beantwoorden
 8. marije
  2 juni 2016 at 06:53 (6 jaren ago)

  Leuke vrolijke zomerse kleurtjes. Kan daar heel blij van worden 🙂

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  2 juni 2016 at 06:52 (6 jaren ago)

  Wauw prachtige kleuren 😉
  Dit merk nagellak ken ik niet.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.