Alessandro Très Chic Fashion Colours Spring 2014

Hoewel de winter nog maar amper begonnen lijkt en we ons voor mijn gevoel met al die regen al maanden in het najaar bevinden, staat het meteorologische voorjaar toch echt voor de deur. Februari is begonnen, en op sommige plekken zie je al knoppen of zelfs al voorzichtige bloesempjes aan de bomen zitten. Zoals ieder seizoen heeft Alessandro ook dit voorjaar een nieuwe collectie met nagellakkleuren die helemaal bij de lente passen: Alessandro Très Chic Fashion Colours. De collectie bevat zes verschillende kleuren, ik laat in dit artikel drie kleuren aan je zien: Austen Hope, Lost Love en Stolen Caress.

Alessandro Très Chic Fashion Colours

Alessandro Très Chic Fashion Colours: vrouwelijke kleurtjes

Ik vind de Alessandro Très Chic Fashion Colours collectie echt een plaatje om te zien. Prachtige vrouwelijke, vrolijke kleurtjes die je doen snakken naar de warmte van de zon. Toen ik de lakjes gisteren aan het swatchen was, kreeg ik spontaan zin om mijn bikini uit de kast te trekken. Maar ja, aangezien het maar zes graden was, heb ik het maar bij mijn dikke winterkleren gehouden.

Op onderstaande foto’s draag ik steeds twee laagjes van de Alessandro lak met daar overheen een laagje INM Out the Door topcoat. Let niet op mijn bleke (soms bijna blauwe) handen, ik maak swatchfoto’s altijd buiten, en dat was gisteren best een beetje fris. Oh ja, en mijn nagelriemen heb ik een beetje verwaarloosd de laatste tijd, maar daar wordt inmiddels hard aan gewerkt 🙂

Alessandro Très Chic Fashion Colours Austen Hope

Alessandro Très Chic Fashion colours Austen Hope

Met flits:

Alessandro Tres chic Fashion colours Austen Hope

Alessandro Très Chic Fashion Colours: Austen Hope

Austen Hope is een heel lief zalmkleurig lakje, wat je nagels een mooie subtiele kleur geeft. Net iets meer kleur dan nude, maar toch mooi voor wie niet van te opvallende kleuren houdt. Hij staat denk ik prachtig bij gebruinde handen, maar voor nu moet ik het nog even met mijn bleke kleurtje doen.

Alessandro Très Chic Fashion Colours Lost Love

Alessandro Très Chic Fashion Colours Lost Love

Met flits:

Alessandro Très Chic Fashion Colours Lost Love

Alessandro Très Chic Fashion Colours Lost Love

Lost Love is een koraalkleurig lakje wat bijna neonkleurig is en licht geeft, en wat steeds “Zon, zomer, cocktails” roept naar mij. Een prachtige opvallende nagellak die het komende voorjaar en zomer vaak op mijn nagels te vinden zal zijn!

Alessandro Très Chic Fashion Colours Stolen Caress

Alessandro Très Chic Fashion Colours Stolen Caress

Met flits:

Alessandro Très Chic Fashion Colours Stolen Caress

Alessandro Très Chic Fashion Colours Stolen Caress

Mijn favoriet van deze drie kleurtjes is Stolen Caress, een fel roze nagellak met een rode ondertoon. Dit is echt zo’n kleur waarbij ik aan zomerjurkjes, sandaaltjes en een prosecco op het terras denk. Mmmmm…

Ik vind Austen Hope, Lost Love en Stolen Caress stuk voor stuk prachtige kleuren, hoewel ik moet bekennen dat ik de twee laatstgenoemden meer zomerlakjes dan lentelakjes vind. Maar who cares: je kunt ze alvast maar hebben, toch?

Alle lakjes van de Alessandro Très Chic Fashion Colours collectie kosten € 4,95 voor 5 ml, en zijn verkrijgbaar bij Nagelstudio Sparkling Jane.

2 Comments on Alessandro Très Chic Fashion Colours Spring 2014

 1. Deb
  2 februari 2014 at 11:01 (8 jaren ago)

  Heel mooi en wat heb je je nagels strak in de lak gezet! Ik vind ze alledrie mooi, zelfs de nude kleur terwijl ik eigenlijk helemaal niet zo van de nude ben.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  2 februari 2014 at 08:02 (8 jaren ago)

  Mooie, heldere kleuren.
  Die zullen het goed gaan doen in de lente en zomer dit jaar.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.