Alessandro Tropical Jungle: de complete collectie

Vorige week liet ik jullie uit de Alessandro Tropcial Jungle collectie al Tropical Heat zien, een heerlijk knallend zomerkleurtje. Toen ik de hele collectie in de webshop van Mireille zag, besloot ik er nog een paar kleurtjes bij te bestellen, en toen ik mijn pakje open maakte, zag ik een briefje: “Ik heb ze maar allemaal opgestuurd :-)”. En dus kan ik jullie vandaag álle kleurtjes uit deze geweldige, vrolijke collectie laten zien.

Alessandro Tropical Jungle

Alessandro Tropical Jungle LE collectie 2015

De zomer mag dan misschien een beetje laat opstarten dit jaar, met de Alessandro Tropical Jungle collectie stijgen de temperaturen direct tot tropische waarden! Ik vind het zo’n ontzettend leuke collectie, eigenlijk zit er niet één kleurtje bij dat ik niet mooi vind.

Alessandro Tropical Jungle

Alessandro Tropical Jungle

Alessandro Tropical Jungle Coral Crush

Ik begin meteen met mijn absolute favoriet uit de collectie: Coral Crush. Koraal is al een paar jaar dé zomerkleur bij uitstek, en het mooie van deze kleur is dat hij ontzettend veel tinten kent. Dit is een koraalkleur die wat meer naar roze neigt, ik vind hem schattig en lekker opvallend tegelijk. Bijkomend voordeel: Coral Crush maakt mijn handen net iets bruiner dan ze zijn.

Alessandro Tropical Jungle

Alessandro Tropical Jungle

Alessandro Tropical Jungle Pinkini

Nog een topper: Pinkini. Knalroze in het kwadraat, hiermee vallen je nagels zeker op deze zomer. Zowel Coral Crush als Pinkini hadden drie laagjes nodig om mooi te dekken, dat komt vooral omdat de lakjes wat dunner zijn dan ik gewend ben van Alessandro (net als Tropical Heat).

Alessandro Tropical Jungle

Alessandro Tropical Heat

Alessandro Tropical Jungle Mintastic

Ik ben nooit zo van de mint-kleuren, maar voor Mintastic maak ik een uitzondering, omdat hij net wat intenser van kleur is dan de meeste mintkleurige lakjes. Ook mint is een kleur die je in de zomer weer terug ziet in veel nagellakcollecties, het is een lekker zomers kleurtje wat je handen ook wat bruiner doet lijken. Mintastic had genoeg aan twee laagjes.

Alessandro Tropical Jungle

Alessandro Tropical Jungle

Alessandro Tropical Jungle Underwater Love

Underwater Love heeft de kleur van een azuurblauwe zee, deze kleur staat mooi bij wit en een eenvoudige jeans. Waar alle andere kleurtjes uit de Alessandro Tropical Jungle collectie een semi-matte finish hebben, hebben Mintastic en Underwater Love wat meer glans. Underwater Love dekt in twee laagjes.

Alessandro Tropical Jungle

Alessandro Tropical Jungle

Alessandro Tropical Jungle Fantasy Island

Fantasy Island is een opvallende fuchsia kleur die in zonlicht ook een neon look heeft. Bij het lakken viel me op, dat ik de tweede laag echt direct na de eerste laag moest aanbrengen, anders ging de tweede laag opstropen. Fantasy Island heeft ook met twee laagjes een mooi dekkend resultaat.

Alle lakjes uit de Alessandro Tropical Jungle collectie drogen vrij snel (ik denk door de semi-matte finish) en hebben een houdbaarheid van 2 à 3 dagen. Let er met dit soort felle kleurtjes wel op dat je een goede basecoat gebruikt, anders kleuren je nagels roze/groen/blauw.

Alessandro Tropical Heat

De Alessandro Tropical Jungle collectie is verkrijgbaar via de webshop van Huidverzorging Mireille, ze kosten slechts € 4,95 per stuk (minus 15% korting met de kortingscode MIREILLE). Enkele kleuren zijn tevens in Striplac verkrijgbaar (ideaal voor de vakantie!).

Welke kleur uit deze zomerse Alessandro Tropical Jungle collectie vind jij het mooist?

Dit artikel bevat (gedeeltelijk) product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

7 Comments on Alessandro Tropical Jungle: de complete collectie

 1. Deb
  9 juni 2015 at 19:13 (7 jaren ago)

  Jaaa!! hier word ik nou blij van!! Vooral de koraal en mintkleur vind ik he-le-maal te gek!!

  Beantwoorden
 2. Manon
  9 juni 2015 at 12:14 (7 jaren ago)

  Leuke kleurtjes, ik ben helemaal fan van Coral Krush!

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  9 juni 2015 at 08:44 (7 jaren ago)

  My god ik ben verlieeeefd! Ik vind ze stuk voor stuk prachtig!!!

  Beantwoorden
 4. mireille
  9 juni 2015 at 07:42 (7 jaren ago)

  Op mijn teentjes pronkt Mintastic. Normaal ben ik niet zo van de blauw, groen etc. maar deze is echt fantastisch.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  9 juni 2015 at 07:25 (7 jaren ago)

  Dat zijn zeer mooie kleuren nagellak.
  Je bent klaar voor de zomer 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Bianca
  9 juni 2015 at 07:04 (7 jaren ago)

  Vind dit zo’n leuke collectie vooral Pinkini, maar moet even wachten tot einde van de maand haha x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.