Alessandro Veggie Nagelcrème Tomato & Strawberry

Verzorgde nagels beginnen met verzorgde nagelriemen. Als je net als ik nogal eens van nagellak wisselt, kan het best lastig zijn om je nagelriemen mooi te houden, dat geef ik eerlijk toe. De enige oplossing die werkt is: smeren, smeren, smeren. Alleen een structurele verzorging van je nagelriemen helpt, één keer in de week een manicure beurt werkt gewoon niet. Alessandro heeft een ontzettend leuk en mooi Limited Edition verzorgingsproduct wat je helpt bij de verzorging: Alessandro Veggie Nagelcrème. Ik vertel je er in dit artikel meer over!

Alessandro Veggie Nagelcrème

Alessandro Veggie Nagelcrème Tomato & Strawberry

Alessandro Veggie Nagelcrème is verkrijgbaar in drie varianten/geuren: Komkommer/Meloen, Wortel/Sinaasappel en Tomaat/Aardbei. Allemaal heerlijk frisse, zomerse geuren, uiteindelijk koos ik voor Tomaat/Aardbei. De samenstelling van de drie varianten is overigens nagenoeg hetzelfde.

Alessandro Veggie Nagelcrème

Alessandro Veggie Nagelcrème: ingrediënten

Alessandro Veggie Nagelcrème zit bomvol lekkers en goeds voor je huid. De belangrijkste ingrediënten zijn Isopropyl Palmitate (een verdikkingsmiddel), Shea boter, Glycerine, Lanoline (verzacht de huid en houdt het vocht vast, het legt een beschermend laagje op de huid),  Mango boter, Palmitic Acid (versterkt de natuurlijke barrière functie van de huid), Jojoba olie en Zonnebloem olie. Veel verzorgende en huidverzachtende ingrediënten in dit schattige kleine blikje, dit belooft veel goeds!

Alessandro Veggie Nagelcrème

Alessandro Veggie Nagelcrème: textuur en werking

De textuur van Alessandro Veggie Nagelcrème is best stevig, het ziet eruit en voelt als een butter. Toch smeert deze heel makkelijk en soepel uit, en trekt goed in de huid. Hij laat een verzorgend laagje achter, maar dit voelt niet plakkerig of vet. Eigenlijk kun je na het insmeren direct weer verder met je bezigheden, en dat maakt Veggie Nagelcrème erg prettig in gebruik. De geur is tegelijk zoet en fris, en lékker!

Alessandro Veggie Nagelcrème

Alessandro Veggie Nagelcrème

Dankzij de rijke textuur van de crème is hij erg zuinig in gebruik: met de hoeveelheid die ik hierboven op mijn nagel heb aangebracht, kan ik normaal gesproken 3 of 4 nagels doen. Wil je je nagelriemen een keertje écht verwennen, dan smeer je gewoon een iets dikkere laag op, en laat deze inwerken als een soort maskertje.

Niet alleen mijn nagelriemen krijgen met een likje Alessandro Veggie Nagelcrème hun welverdiende verzorging, ook mijn nagels profiteren er van mee. Mijn nagelriemen voelen zacht, velletjes verdwijnen (of verschijnen niet) bij regelmatig gebruik, en ook mijn nagels voelen gladder en zachter. Uiteraard moet je de nagelcrème niet gebruiken vlak voor je nagellak aanbrengt, maar beter daarna, als de nagellak goed gedroogd is.

Alessandro Veggie Nagelcrème

Alessandro Veggie Nagelcrème: prijs en verkrijgbaarheid

Dankzij het handige formaat van het blikje kun je Alessandro Veggie Nagelcrème heel makkelijk meenemen in je handtas of toilettas, en kun je dus op ieder moment je nagelriemen even verwennen.

Alessandro Veggie Nagelcrème (€ 4,95/15 ml) is verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille, je vindt hier uiteraard alle drie de varianten. Mireille heeft ook tijdelijk een leuke aanbieding: een blikje Veggie Nagelcrème, de nieuwe Take Off Nailpolish Remover Gel (review hiervan volgt ook snel) en twee mooie nagellakjes van Alessandro, samen voor slechts € 8,90.

Verzorg jij je nagelriemen goed?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

2 Comments on Alessandro Veggie Nagelcrème Tomato & Strawberry

 1. chucky1012
  7 juni 2015 at 17:18 (7 jaren ago)

  Dat klinkt zo goed!
  Ik zal eens kijken of er een parfumerie winkel is die dit ook verkoopt!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  7 juni 2015 at 08:59 (7 jaren ago)

  Klinkt goed! Heb altijd zo’n tubetje van OPI, en nog wat andere spulletjes. Moet het echter wel gebruiken, ben daar de laatste tijd wat laks in, nagelriemen zijn een drama…. Ben sinds vrijdag weer goed aan het smeren.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.