Alessandro White Night Fashion Trend Summer 2015

Witte nagellak: in nailart onmisbaar, maar solo heeft het al snel de beruchte ‘Tippex-look’ (zeg eens eerlijk: smeerde jij het vroeger ook op je nagels? Ik wel, hahaha!). Maar niet deze zomer! De Alessandro White Night Fashion Trend laat zien dat wit op je nagels juist heel sjiek kan zijn. Ik laat je de kleur Ibiza Night en de topcoat New York Glam zien!

Alessandro White Night

Alessandro White Night Fashion Trend Summer 2015

De Alessandro White Night Fashion Trend collectie bestaat uit vier kleuren: Ibiza Night, Barcelona Dream, Parisien Chic en New York Glam. Drie verschillende tinten wit, met een bijpassende subtiele glitter topcoat. Allemaal matchen ze prachtig met een zongebruinde huid!

Alessandro White Night

Alessandro White Night

Alessandro White Night: Ibiza Night

Ibiza Night is de koelste tint wit uit de Alessandro White Night collectie. Alessandro omschrijft deze kleur als “Een koele bries op een warme zomerdag”, en dat is precies de juiste omschrijving. Ibiza Night dekt prima in twee laagjes en heeft een mooie glanzende finish. Ik vind het een prachtige zomerkleur!

Alessandro White Night

Alessandro White Night

Alessandro White Night: New York Glam

Alle drie de kleuren uit de Alessandro White Night collectie krijgen een extra glamourous touch met New York Glam, een prachtige topcoat met subtiele champagnekleurige glitters. Op de foto hierboven draag ik twee laagjes New York Glam over Ibiza Night, als accent op het bovenste gedeelte van mijn nagels. Nailart-profs weten hier vast veel mooiere creaties mee te maken, voor mijn doen is dit al heel creatief, hihihi! Ik vind de glitters prachtig, zo subtiel als ze zijn. New York Glam is natuurlijk ook met andere nagellak-kleuren prachtig te combineren.

De Alessandro White Night nagellakjes bevatten 10 ml, en zijn dus van een groter formaat dan de standaard Alessandro lakjes (5 ml). Ze kosten โ‚ฌ 9,95 per stuk, en zijn uiteraard (zo lang de voorraad strekt) verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

P.S. de groene gloed op mijn vingers komt niet doordat ik in de tuin aan het werk ben geweest, het is de weerspiegeling van de achtergrond op mijn handen ๐Ÿ˜‰

7 Comments on Alessandro White Night Fashion Trend Summer 2015

 1. Paola
  24 juni 2015 at 21:52 (7 jaren ago)

  Ik ben niet zo van de witte nagellak, maar de glitterlak vind ik wel erg leuk!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  24 juni 2015 at 21:32 (7 jaren ago)

  Prachtige zeg en dan met het mooie glitterrandje.

  Beantwoorden
 3. Marinke
  24 juni 2015 at 19:31 (7 jaren ago)

  Mooi zeg, vooral die laatste foto met die combi. Inderdaad, toen ik zag witte nagellak moest ik ook denken aan mijn middelbare school tippex nagels :p Maar dit bied zeker wel mogelijkheden… Overwegen waard!

  Beantwoorden
 4. Manon
  24 juni 2015 at 13:51 (7 jaren ago)

  Dat ziet er heel mooi uit hoor

  Beantwoorden
 5. Mariรซlle
  24 juni 2015 at 11:34 (7 jaren ago)

  Ik blijf mij verbazen over de lakjes van dit merk, ik vind ze allemaal ZO mooi!

  Beantwoorden
 6. mireille
  24 juni 2015 at 07:43 (7 jaren ago)

  WoW mooi hoor en inderdaad helemaal niet het bekende tippex effect.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.