Alissi Brontë Purissimo Limited Edition Set

Onlangs had ik een online event vanwege de rebranding van het prachtige merk Alissi Brontë. Het merk heeft qua looks een complete metamorfose ondergaan, en ook zijn er een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Na afloop van het event mochten we ons pakket open maken, dat we eerder opgestuurd hadden gekregen. En daarin zat een werkelijk prachtige, luxe gezichtsverzorgingsset: de Alissi Brontë Purissimo Limited Edition Set. Ik heb de producten in het weekend daarna meteen op de foto gezet en ben ze gaan testen. Met héél veel plezier, kan ik alvast wel verklappen!

Alissi Brontë Purissimo

Alissi Brontë Purissimo Limited Edition Set

De Alissi Brontë Purissimo Limited Edition Set bestaat uit de Purissimo Filler Cream en 4 miniflacons Purissimo Elixir.

Alissi Brontë Purissimo

Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Niet alleen in de huid, maar bijvoorbeeld ook in de gewrichten. Het is het hoofdbestanddeel van de vloeistof in gewrichten, en zorgt ervoor dat deze soepel kunnen bewegen. Daarnaast komt het onder meer voor in het bindweefsel van de huid, en speelt een belangrijke rol bij wondgenezing. In de huid zelf speelt hyaluronzuur een belangrijke rol bij hydratatie en volume van de huid.

Naarmate we ouder worden, maakt ons lichaam minder hyaluronzuur aan. Het is één van de oorzaken waarom een rijpere huid minder soepel en zacht aanvoelt. Het is dus niet zo gek dat veel cosmeticamerken hierop inspelen en dit ingrediënt toevoegen aan hun producten. Let wel: dit geeft altijd slechts een tijdelijk effect, want hoewel het hyaluronzuur bij een goed product zeker wel door de huid wordt opgenomen, zal het uiteindelijk ook weer afgebroken worden door de huid.

Alissi Brontë Purissimo

Alissi Brontë Purissimo Hyaluronic Acid Filler Cream

De Alissi Brontë Purissimo Hyaluronic Acid Filler Cream bevat een complex van drie soorten hyaluronzuur van hoge zuiverheid. Hij bevat maar liefst 96% actieve werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

De crème belooft de huid intens te hydrateren (in meerdere huidlagen, niet alleen oppervlakkig), de huid voller te maken en direct een rimpel-vullend effect te hebben. Let op: dit laatste is slechts tijdelijk, en komt vooral doordat de huid voller wordt. Dit zorgt er voor dat de huid als het ware gelift wordt, en rimpels minder diep worden en zichtbaar zijn.

De Purissimo Hyaluronic Acid Filler Cream heeft een dunne, gel-achtige textuur. Deze laat zich heel makkelijk aanbrengen en in de huid masseren, en voelt licht aan op de huid. Vlak na het aanbrengen voelt de crème iets plakkerig, maar dat trekt snel weg. De geur van de Filler Cream is heerlijk: bloemig met witte musk-tonen. Als je een erg gevoelige huid hebt, kan de cream wellicht minder geschikt voor je zijn vanwege de aanwezigheid van parfum.

Ik gebruik de Alissi Brontë Purissimo Hyaluronic Acid Filler Cream zowel ’s ochtends als ’s avonds, meestal in combinatie met het Elixir. De crème wordt uitstekend door mijn huid opgenomen, en doet het prima onder mijn make-up. Mijn huid voelt meteen echt voller en gladder, en na de crème enige tijd gebruikt te hebben, kreeg mijn huid een prachtige glow. Ik vind het echt een ontzettend mooie, fijne crème met een duidelijk zichtbaar en voelbaar resultaat!

Alissi Brontë Purissimo

Alissi Brontë Purissimo Elixir

Ik gebruik de Alissi Brontë Purissimo Hyaluronic Acid Filler Cream meestal in combinatie met het Elixir. Op de flacons staat dat dit een Limited Edition is, ik denk dus dat het Elixir niet los te koop is. Ik gebruik bijna iedere dag een serum of elixir onder mijn nachtcrème, soms ook onder mijn dagcrème. Dit Elixir kun je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken, voor het aanbrengen van je gezichtscrème.

Het Elixir bevat tevens Hyaluronzuur van een hoge zuiverheid. Het zorgt voor een directe versteviging van de huid, maakt de huid voller en vermindert ook weer de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes.

De Limited Edition set bevat vier kleine flacons van het Elixir, voorzien van een pipetje. Hiermee kun je het Elixir hygiënisch en nauwkeurig doseren.

Je brengt het Elixir aan op de gereinigde huid, en masseert het met cirkelvormige bewegingen in de huid. Hiermee stimuleer je de bloedsomloop van de huid, wat de soepelheid en elasticiteit ook weer ten goede komt.

Het Elixir is nagenoeg geurloos. Het heeft een dunne, waterige textuur en voelt na het aanbrengen wat plakkerig aan. Dit heb ik overigens altijd met serums met hyaluronzuur. Dit plakkerige verdwijnt altijd weer na het aanbrengen van mijn gezichtscrème, of mijn make-up.

Het Elixir zorgt ervoor dat de Purissimo Filler Cream die ik daarna aanbreng, nog beter door mijn huid wordt opgenomen. Samen zorgen deze prachtige producten ervoor dat mijn huid vol oogt, glad en soepel aanvoelt en er stralender uitziet. Ik vind het echt een ontzettend mooie set producten, die ontzettend fijn zijn in gebruik en een prachtig resultaat geven ♥

De Alissi Brontë Purissimo Limited Edition set kost € 145 en is verkrijgbaar in de Attirance Beauty webshop, of via één van de verkooppunten van Alissi Brontë.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.