Alissi Brontë Tensine Oval Lift Cream

Ik heb jullie al regelmatig verteld over de mooie, luxe gezichtsverzorgingsproducten van Alissi Brontë. Onlangs kreeg ik weer een hele fijne mail, waarin ik werd uitgenodigd om weer een bijzonder product te testen: Alissi Brontë Tensine Oval Lift Cream. Deze crème belooft de huid van de hals te verstevigen en te liften, en zo de gezichtscontouren weer wat strakker te maken. Ik heb het product zes weken gelang getest, en vertel er vandaag wat meer over. Met voor en na foto’s!

Alissi Brontë Tensine

Alissi Brontë Tensine Oval Lift Cream

Alissi Brontë Tensine is een complete productlijn met een liftend effect om slappe weefsels te voorkomen en de elasticiteit van de huid te verbeteren. De Oval Lift Cream belooft de huid te verstevigen, en de huid direct te liften, met een langdurig effect.

Wist je dat de huid van je gezicht al vanaf je 30e begint met verslappen en haar stevigheid verliest? Daarom is het zo jammer dat veel vrouwen pas met goede gezichtsverzorging beginnen na hun 40e, als de eerste ouderdomsverschijnselen echt goed zichtbaar worden.

Alissi Brontë Tensine

Verslapping van de huid komt doordat ze stevigheid en elasticiteit verliest, als gevolg van vermindering of verzwakking van de ondersteunende weefsels. Deze weefsels bestaan uit collageen, elastine, hyaluronzuur en spiervezels. Al deze elementen zijn essentieel voor de huid om glad en stevig te blijven.

Ingrediënten

Alissi Brontë Tensine Oval Lift Cream bevat een aantal mooie, actieve werkstoffen. Collageen is de meest effectieve vocht-herstellende moisturizer die er is in gezichtsverzorging. Het heeft tevens een sterke anti-aging werking. Vlierbloesem, berkenboom en kamille extract werken zowel voedend als drainerend, en zijn bovendien ontstekingsremmend. Oligopeptiden uit eiwitten dragen bij aan regeneratie van de huid op cellulair niveau. Tarwekiem eiwit is rijk aan vitamines en sporenelementen. Het verzacht de huid en verbetert de elasticiteit. Vitamine E bestrijdt vrije radicalen en heeft een regenererende werking op de huid.

De Oval Lift Cream zit in een sjieke lichtgroen met roségouden flacon met een pompje. Hierdoor doseert het heel makkelijk en hygiënisch. Ik heb de Cream gedurende zes weken gebruikt, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Ik heb de Cream voor mijn hals gebruikt, maar ook voor de kaaklijn van mijn gezicht. Bij het aanbrengen maak je masserende bewegingen, zo kan de Cream optimaal haar werk doen.

Alissi Brontë Tensine

Textuur en geur

De Alissi Brontë Tensine Oval Lift Cream heeft een luchtige crème textuur die zich makkelijk laat verdelen en aanbrengen. De crème heeft een subtiele, aangename bloemige geur, die voor mij perfect past bij dit mooie, luxe merk.

Je gebruikt de crème uiteraard op een schone huid, dat geldt voor iedere gezichts- of lichaamscrème of -lotion. Alleen dan kan de crème optimaal haar werk doen.

Voor ik met het gebruik begon, heb ik foto’s gemaakt van mijn kaak- en halslijn. Achteraf bleek het nog niet eenvoudig om 100% dezelfde foto’s te maken, maar ik vind dat het resultaat wel goed op de foto’s staat.

Het resultaat

Ik begin met de zone ‘onderkin’ 😉 Vooraf wil ik even vermelden dat wonderen uiteraard niet bestaan. Ook Alissi Brontë kan niet toveren. Een onderkin smeer je niet weg, hoe graag we dat misschien ook zouden willen. Ik ben het afgelopen jaar behoorlijk afgevallen, waarbij vooral ook mijn contouren meer in shape zijn geraakt. Ook door het vele wandelen natuurlijk 😉 Toch mag van mij mijn hals nog wel een beetje strakker.

Hoewel mijn verwachtingen niet heel hoog gespannen waren, vind ik het resultaat wel écht behoorlijk. In zes weken tijd is de contour van mijn hals echt wel strakker geworden vind ik. Ik voel ook dat de huid er steviger aanvoelt, meer body heeft zeg maar.

Zoals ik al zei, heb ik de crème ook op mijn kaaklijn gebruikt. Tot net boven/naast mijn mond zeg maar. Ik heb de foto’s overigens bewust gemaakt zonder make-up op mijn gezicht, zodat het resultaat het beste zichtbaar is. Ook hier zie ik duidelijk resultaat. Mijn wangen ‘hangen’ op de tweede foto wat minder, en ook de huid langs mijn kaak oogt strakker.

Ik vind het resultaat van de Alissi Brontë Tensine Oval Lift Cream écht heel verrassend. Hoewel ik niet snel een cosmetische ingreep zou laten doen, vind ik het wel belangrijk om er goed uit te zien, en sla wat hulp in de vorm van een dergelijk product niet af. Het product heeft mijn verwachtingen overtroffen, en dat eigenlijk met nauwelijks enige moeite.

De Tensine Oval lift Cream kost € 77,50 voor een flacon van 30 ml en is verkrijgbaar in de webshop van Attirance. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.