Alle make-up 1+1 gratis bij Kruidvat!

Ben jij net als ik dol op make-up? Kruidvat heeft weer een spectaculaire aanbieding voor alle make-up liefhebbers: drie dagen lang 1+1 gratis op alle make-up producten!

Kruidvat

Kruidvat: 1+1 gratis op alle make-up producten!

Kom vrijdag 24, zaterdag 25 of zondag 26 juli a.s. naar een Kruidvat filiaal of shop online op de website van het Kruidvat. Ben je in het buitenland op vakantie en wil je toch graag gebruik maken van deze actie? Wist je dat je je online bestelling ook kunt laten afleveren in de winkel van jouw keuze, op de dag die jou het beste uitkomt? Handig!

Kruidvat

Mijn persoonlijke aanrader is dit mooie Maybelline The Nudes oogschaduwpalette. Het is er helaas nog niet van gekomen om het te reviewen, ik ga proberen om het voor een van de komende dagen in te plannen! Zelf ga ik denk ik voor een paar kleuren van de Maybelline Color Sensational Lip Kohls. Heb jij al items op je verlanglijstje staan?

3 Comments on Alle make-up 1+1 gratis bij Kruidvat!

 1. Mariรซlle
  23 juli 2015 at 14:21 (7 jaren ago)

  Een heerlijke actie waarbij ik vaak los ga, maar nu mag ik niet van mezelf haha!

  Beantwoorden
 2. Babs
  23 juli 2015 at 12:08 (7 jaren ago)

  Ik ga morgen ook kijken, ik wil de Provocalips van Rimmel proberen. Er is nu een actie dat je er een nagellak gratis bij krijgt, maar 2 lipsticks lijkt mij ook wel leuk.(voor de prijs van 1)

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.