Alterna Bamboo Style cleanse extend scented dry shampoo

Meer volume, langer plezier van een ‘blowout’ en schoon, prettig aanvoelend haar met een frisse geur. Alterna Bamboo Style cleanse extend scented dry shampoo geeft ‘2nd day hair’ een opleving. Tussen föhn beurten en de keren dat het haar gewassen wordt in biedt deze droogshampoo de oplossing.

Alterna Bamboo Style cleanse extend scented dry shampoo

Alterna Bamboo Style cleanse extend scented dry shampoo

Alterna Bamboo Style cleanse extend scented dry shampoo laat geen poederige substantie achter, zelfs niet op donker haar!

Olie wordt geabsorbeerd en onzuiverheden worden verbloemd. Maximaal volume! Zowel op pas gewassen haar als het haar dat de dag ervoor gewassen is. Kleur wordt optimaal behouden door de Color hold technologie.

Alterna Bamboo Style cleanse extend scented dry shampoo

De twee key ingrediënten zijn Biologisch Bamboo extract die zorgt voor sterker, flexibel, gezond haar. ‘Goede’ vette, suikers en mineralen zorgen ervoor dat het haar gevoed wordt. Daarnaast bevat het product Blauwe Yucca wortel, een zeer veelzijdige plant die ervoor zorgt dat het haar op z’n plek blijft zitten en voedt het haar met vitamines A, B, C, calcium, ijzer, kalium, koper, mangaan en fosfor.

Alterna’s Bamboo Style cleanse extend scented dry shampoo is verkrijgbaar in drie natuurlijke geuren. Bamboo Leaf is fris met tonen van vers groen, musk en water lelie. De bloemige Sheer Blossom is exotisch met accenten van mimosa, sandalwood, peer, water lelie en sakura bloesem. Mango Coconut is fruitig zoals de naam al doet vermoeden een shake aan tropische verassingen vind je terug in deze geur; mango, kokos, witte nectarine, jasmijn bloemen en witte amber.

Kortom; langer fris, volumineus, op z’n best zittend haar met deze topper van Alterna… do we need to say more?

De Alterna Haircare producten zijn wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde luxe haarboutiques en salons. Kijk voor meer informatie over de producten en de verkoopadressen op de Nederlandse website.

1 Comment on Alterna Bamboo Style cleanse extend scented dry shampoo

 1. chucky1012
  23 mei 2015 at 06:36 (7 jaren ago)

  Dit merk ken ik niet!
  Het klinkt goed zo een natuurlijk product!
  Maar ik had al een kijkje genomen op de website en vindt het erg duur dus helaas zou ik het niet kopen.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.