Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser

Bijna alle verzorgingsproducten die ik op Beautyspots review, worden eerst uitgebreid gebruikt en getest door mij. Omdat bepaalde producten gewoon die tijd nodig hebben om hun werking te tonen, maar ook omdat ik vind dat ik er anders niet voldoende over kan zeggen. Soms zijn er echter producten, waarvan je meteen weet of het wat is, die ook niet een bepaald langdurig resultaat hoeven te laten zien. Zo’n product is Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser. Dit product zat in de Truly Yours box van mei, en ik heb het direct in gebruik genomen.

Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser

Andrélon Zuiver & Zen is een geheel nieuwe lijn, met milde formules zonder siliconen, parabenen en kleurstoffen, en met natuurlijke ingrediënten als groene thee en vitamine C. Andrélon speelt hiermee heel slim in op de groene trend die steeds sterker wordt.

Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser

Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser: wat is het en wat doet het?

De Zuiver & Zen haar opfrisser is een schuimende opfrisser die je tussen de wasbeurten van je haar gebruikt. De unieke formule met groene thee en vitamine C absorbeert overtollige oliën, vet en geurtjes die eventueel in je haar aanwezig zijn. Hiermee kun je je haar verfrissen, zonder dat je water nodig hebt. Dus ook een ideaal product voor op de camping!

Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser

Naast water, groene thee en vitamine C bevat deze haar opfrisser van Andrélon bovenstaande ingrediënten.

Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser

Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser, hoe werkt het?

Deze haar opfrisser werkt heel eenvoudig: je doet twee tot drie pompjes op je hand (afhankelijk van de lengte en dikte van je haar). Dit verdeel je over je (droge) haar, als je vet haar hebt vooral bij de haaraanzet. Daarna droog je je haar kort met een handdoek of een föhn om daarna eventueel je haar te stylen. Het is niet nodig om de haar opfrisser uit te spoelen.

Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser

Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser, mijn ervaring

Ik gebruik de Zuiver & Zen haar opfrisser ’s avonds. Ik douche altijd ’s ochtends, en was dan ook mijn haar. Vervolgens föhn en style ik mijn haar, waarbij ik verschillende stylingproducten gebruik. Ik vind het niet prettig om ’s avonds met die stylingproducten in mijn haar te gaan slapen, maar heb ook niet altijd zin om mijn haar ’s avonds te wassen of uit te spoelen. Meestal haalde ik dan even een washandje door mijn haar, maar dat frist mijn haar niet echt op.

Hoewel het niet als zodanig genoemd wordt, werkt de Zuiver & Zen haar opfrisser ook heel goed voor dit doel. Als ik de haar opfrisser heb gebruikt, is het meeste van de stylingproducten uit mijn haar verdwenen, en als mijn haar opgedroogd is, voelt het zacht en fris. Ook ’s morgens, als ik mijn haar was, merk ik goed dat mijn haar veel minder vettig aanvoelt door de stylingproducten dan normaal gesproken. Ook ruikt mijn haar lekker fris naar groene thee. Ik vind het een ideale oplossing!

Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser kost € 4,99 voor 150 ml, en is te koop bij de bekende drogisterijen.

Gebruik jij weleens een dergelijk product om je haar tussendoor op te frissen?

 

8 Comments on Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser

 1. matthé
  25 april 2019 at 00:30 (3 jaren ago)

  ik vind het een pracht van een product maar nu moet je dat eens proberen te kopen dan ben je de klos .niemand wil het aan je kwijt
  alles geprobeerd ze sturen je alles toe zoals shampoo en weet ik veel , maar ik geraak niet aan die haaropfrisser…help

  Beantwoorden
 2. Nina
  19 juni 2016 at 17:46 (6 jaren ago)

  Hallo, ik heb dit product thuis ook maar ik vind het echt een afrader, mijn haar wordt hier super vettig van en ik word misselijk van de geur. Fijn dat het voor jou wel werkt !

  Beantwoorden
 3. margriet kuper
  1 juni 2013 at 18:27 (9 jaren ago)

  ik heb het gisteren gekocht en vandaag gebruikt,maar heb het idee dat mn haar alleen maar vetter is na die tijd,

  Beantwoorden
 4. Cindy
  31 mei 2013 at 09:54 (9 jaren ago)

  Ik vond het geen fijn product deed niets voor mij haar. Jammer.

  Beantwoorden
 5. Roxanne
  31 mei 2013 at 09:31 (9 jaren ago)

  Fijn dat het voor jou wel werkt! Voor mij helaas niet 🙁

  Beantwoorden
 6. wilma schroder
  31 mei 2013 at 07:58 (9 jaren ago)

  handig voor als je wat wil afkicken van haar wassen … de laatste tijd heb ik door dat me haar beter zit als ik iets minder was dus geen 2 x per dag maar bv s avonds wassen en dan in de ochtend opkammen ….misschien een optie

  Beantwoorden
 7. Beautyjuf
  31 mei 2013 at 07:35 (9 jaren ago)

  Dit klinkt als een fijn product 🙂 Met name, omdat je haar minder vet wordt. Een ideale uitkomst voor mijn haar 🙂

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser

 1. […] producten, waaronder de Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen haar opfrisser, waarover ik een review […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.