Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream

Sinds een tijdje gebruik ik (denk ik) de fijnste oogcrème die ik ooit gebruikt heb. En weet je wat eigenlijk best erg is? Hij lag al een tijdje in mijn ‘review-tasje’, een papieren tasje waarin ik producten bewaar die ik ontvangen heb, maar waarbij het er nog niet van gekomen is om ze op de foto te zetten en te testen. Nu denk ik alleen maar: why, why, why? Waarom heb ik zo lang gewacht? Natuurlijk vertel ik je graag meer over de Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream ♥

Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream

Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream

Ik heb echt geen idee waarom ik de Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream zo lang in mijn review-tasje had laten zitten. Nu neemt het testen van gezichtsverzorging altijd best veel tijd in beslag, omdat ik die producten langere tijd wil testen voor ik er een review over schrijf. Dus dan loopt de ‘wachttijd’ voor te reviewen producten ook al snel op.

Ik ken het merk Annemarie Börlind al wat langer, dankzij mijn blog. Het is echt zo’n mooi merk, met een prachtig verhaal erachter. Wat in alle jaren dat het merk bestaat is gebleven, is de kracht van natuurlijke ingrediënten. Ik houd er van!

Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream

De kracht van de natuur op je huid

De rijke crème verzorgt de gevoelige huid rond de ogen met wortelextract. Waardevolle bio-sesamolie ondersteunt de eigen hydratatie van de huid en compenseert rimpeltjes die door een droge huid en mimiek ontstaan. De huid wordt aantoonbaar gladder en weer elastischer.

Iedereen die ooit een cosmeticaproduct met sesamolie erin heeft gebruikt, zal het vast meteen herkennen. Sesamolie geeft een crème een herkenbare, hele volle textuur en heeft een intens verzorgende, hydraterende werking. Het werkt vetinbrengend en zorgt voor een comfortabel gevoel van de huid. Ik vind het een super fijn ingrediënt.

Naast bio-sesamolie en wortelextract bevat de Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream nog veel meer prachtige, natuurlijke ingrediënten. Zelfs het water (bovenaan in de ingrediëntenlijst) is in dit geval niet zomaar water. Het is diep bronwater, uit de rode zandsteen lagen van het noordelijke Zwarte Woud in Duitsland. Het wordt verkregen uit eigen bron op een diepte van 165 meter, is chloorvrij en natuurzuiver.

Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream

Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream zit in een eenvoudige tube met een inhoud van 20 ml. Dit is een royale inhoud, de meeste oogcrèmes bevatten maar 15 ml.

Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream

Textuur, geur en werking

De textuur van de Eye Wrinkle Cream is wat vetter, voller dan de meeste oogcrèmes die ik tot dusver gebruikt heb. Toen ik de crème net in gebruik had, kwam er ook regelmatig wat olie uit de tube. Zowel de textuur als de olie herkende ik meteen van andere producten met Sesamolie die ik in het verleden gebruikt heb. Ik wist daardoor ook dat die vollere textuur na het aanbrengen en inmasseren niet vet of te vol aanvoelt op mijn huid. De crème heeft een heel subtiele, neutrale geur.

De Eye Wrinkle Cream laat zich heel fijn aanbrengen op de tere huid onder mijn ogen. Ik breng de crème licht kloppend aan, zoals alle oogcrèmes. Door de wat vollere textuur laat ik hem even intrekken voor ik mijn oogmake-up aanbreng, maar meer dan een paar minuten heeft hij niet nodig.

Ik heb de Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream inmiddels een week of zes in gebruik. Al na een paar weken merkte ik dat de huid rond en onder mijn ogen comfortabeler en voller aanvoelde. Ze kan daar soms best een beetje droog en schraal aanvoelen, maar daar heb ik geen last meer van sinds ik deze oogcrème gebruik. Qua rimpels heb ik niet echt te klagen vind ik, dus of de crème daar goed tegen werkt, vind ik lastig te zeggen. Maar ik merk een duidelijke verbetering van de conditie van de huid rond mijn ogen, waardoor mijn algehele oogopslag fitter en frisser is. Ik denk zomaar dat dit een blijvertje is!

Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream kost € 19,95 voor een tube van 20 ml, en dat vind ik voor een oogcrème van deze kwaliteit echt geen geld. Meer informatie over de producten van Annemarie Börlind vind je op de Nederlandse website.

5 Comments on Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream

 1. Anneke
  12 april 2021 at 14:04 (1 jaar ago)

  Heb de oogcreme gebruikt,omdat ik steeds een soort exceem onder mijn ogen had.
  Van de dokter exceemcreme gekregen,hielp niet.
  Toen dit eens geprobeerd,nooit meer last gehad.
  Super tevreden.

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  21 december 2020 at 11:52 (2 jaren ago)

  Ik heb het afgelopen jaar ook een oogcreme van Annemarie Borlind gebruikt en die vond ik ook heel fijn!

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  18 december 2020 at 08:35 (2 jaren ago)

  Oh deze klinkt goed. Zet ik op mijn lijstje om te kopen zodra mijn huidige (bijna) op is.

  Beantwoorden
 4. Martine V
  17 december 2020 at 10:09 (2 jaren ago)

  Oe, alweer zo’s fijne product om zelf te testen! Bij mij gaat deze ook op mijn lijstje!

  Beantwoorden
 5. Bouke
  17 december 2020 at 08:42 (2 jaren ago)

  Klinkt ontzettend fijn! Die gaat op mijn wish list

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.