Artdeco Miami Collection 2014

Net als bijna alle make-up merken heeft ook Artdeco een mooie collectie voor de zomer samengesteld: Artdeco Miami Collection 2014. Deze collectie die je meeneemt naar het zomerse decor van zon, zee en strand, bestaat uit glossy liquids, romige texturen en mooie pasteltinten. Door de langhoudende formules zie je er een hele zomerse dag lang fris en sprankelend uit. Kijk snel verder voor de verschillende producten.

Artdeco Miami Collection 2014

Artdeco Miami Collection 2014: zomers kleurenpalet

Hierboven zie je alle producten uit de Artdeco Miami Collection 2014 bij elkaar. Zoals je ziet, zijn het mooie, intense pastelkleuren voor nagels en lippen, gecombineerd met intens gekleurde liquid eyeliners en opvallende tinten voor de lippen. Dit wordt een mooie zomer!

Artdeco Miami Collection 2014

Artdeco Miami Collection 2014: Long-lasting Eyeshadow Sticks

Deze Long-lasting Eyeshadow Sticks zijn langhoudende potloden met een sprankelende metallic finish. De dekking is uitstekend, en dankzij de romige textuur laten de Eyeshadow Sticks zich heel makkelijk aanbrengen en verdelen. Verkoopprijs € 11,95 per stuk.

Artdeco Miami Collection 2014

Artdeco Miami Collection 2014: All in One Liquid Liner

Met de All in One Liquid Liner maak je je ooglook naar wens wat intenser of juist subtiel. Verkrijgbaar in de vrij standaard kleuren zwart, bruin en donkerblauw, maar voor een echt zomerse look ga je voor de azuurblauwe of groene kleur. Durf jij? Verkoopprijs € 16,80 per stuk.

Artdeco Miami Collection 2014

Artdeco Miami Collection 2014: All in One Mascara

Geen ooglook is compleet zonder een mascara. In de zomermaanden heb je meer dan ooit behoefte aan een mascara die een warme dag, of een voorzichtige plons in het zwembad, moeiteloos overleeft. Kies voor de All in One Mascara waterproof, dan heb je daar geen omkijken meer naar. Verkoopprijs voor beide varianten € 14,80.

Artdeco Miami Collection 2014

Artdeco Miami Collection 2014: Glossy Lip Color

De nieuwe Glossy Lip Colors geven je lippen een mooie zomerse kleur met een subtiele gloss. De Lip Color is verkrijgbaar in een paar naturel kleuren, maar in de zomer durf jij toch ook wel voor wat meer pit en kleur te gaan? Mijn keuze viel direct op nummer 20, wat een prachtige kleur! Verkoopprijs € 14,50 per stuk.

Artdeco Miami Collection 2014

Artdeco Miami Collection 2014: Ceramic Nail Lacquer

Je maakt je zomerse Miami look af met een mooie pastel kleur op je nagels. En dan hebben we het niet over twaalf-in-een-dozijn-pastel, maar pastel met een mooie glossy finish, in tinten die net even anders dan anders zijn. Voor welke kleur kies jij? Verkoopprijs € 7,95 per stuk.

Artdeco Miami Collection 2014

De Artdeco Miami Collection 2014 is vanaf deze week verkrijgbaar bij Douglas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.