Ask me anything

Een item wat je bij veel bloggers voorbij ziet komen, en wat ik echt nog noooooooit gedaan heb: ask me anything. Een rubriek waarbij jullie, mijn lezeressen, mij het hemd van het lijf mogen vragen. En ik op zoveel mogelijk vragen antwoord ga geven. Mits jullie het netjes houden natuurlijk, hahaha! Maar dat kan ik wel aan jullie overlaten toch? ๐Ÿ˜‰

Ask me anything

Ask me anything

Hoe werkt het, ask me anything? In de reacties hieronder kun je je vraag (of vragen) aan mij stellen. Dat kan van alles zijn. Wat is mijn lievelingseten? Waar ben ik bang van? Wie was mijn jeugdidool? Wat is mijn lievelingskleur? Wat is mijn ultieme droom? Dat soort dingen, of wat je zelf maar verzint. Binnenkort zal ik dan in een apart artikel (of meerdere artikelen, als het heel veel vragen zijn) antwoord geven op jullie vragen.

Nou, kom maar door hoor, ik zit er klaar voor!

17 Comments on Ask me anything

 1. bychristiana
  22 juni 2020 at 09:33 (2 jaren ago)

  Ja, ik heb een vraag! Jij blogt inmiddels ook al weer heel wat jaren (volgens mij nog langer dan ikzelf) en ik vraag me af; heb je er wel eens helemaal genoeg van gehad? Het is natuurlijk niet alleen maar altijd ‘leuk’ . En hoe ga je daar dan mee om? Heb je wel eens een wat langere blogpauze gehad of hoe raak je weer gemotiveerd als je een blogdip hebt. Daar ben ik dus echt heel benieuwd naar.

  Beantwoorden
 2. Forever38.com (Vera)
  19 juni 2020 at 21:01 (2 jaren ago)

  Ohhh, leuk, gedurfd ook ! Ik weet niet of ik dit zo zou durven, maar ga het wel overwegen … Het is altijd leuk om de persoon achter de blogger te leren kennen.
  Wat ik wel zou willen weten is of je een happy single bent. Of dat je stiekem wel een nieuwe liefde zou willen hebben (of wellicht al hebt ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  19 juni 2020 at 08:58 (2 jaren ago)

  Wat een gewaagde rubriek. Ik heb ook wel een vraag voor je. Je test allerlei beauty producten. Welk product zou je nog eens willen testen en waarom?

  Beantwoorden
 4. Sylvia W
  18 juni 2020 at 22:35 (2 jaren ago)

  Haaaa, ik zag deze blog van jou vanavond langs komen. Ligt totaal niet aan jou maar zelf wat drukke daagjes achter de rug! Zo wie zo al heel leuk om alle vragen boven mij te lezen. Zo mooi divers bedacht.
  Oehhh nou ga ik mijn vraagjes stellen waar jij natuurlijk zo wie ze vrij in bent of je ze gaat beantwoorden of niet.
  Waar ik benieuwd naar ben is waarom je graag thuis cq in Nederland blijft tijdens jou vakanties? En heb je zelf een soort van bullet list met uitdagingen โ€œik heb ze nog nooit gedaan maar denk dat ….โ€ ik ben benieuwd!
  Knuffel

  Beantwoorden
 5. Jeltje
  18 juni 2020 at 22:01 (2 jaren ago)

  Wat ik graag zou willen weten is het volgende; ik schat in dat je behoorlijk perfectionistisch bent, daardoor ben je ook zo goed in je blog ๐Ÿ™‚ Ik zou overwegen om wat minder “te werken” in de week. Denk jij daar wel eens over na?

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  18 juni 2020 at 21:13 (2 jaren ago)

  We zien vaak lekkere dingen voorbij komen die je eet, maar heb jij ook een guilty pleasure die wij nooit te zien krijgen?
  ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 7. Roos
  18 juni 2020 at 19:21 (2 jaren ago)

  Wat een onwijs leuke rubriek :-). Ik bewonder je enorm om jouw lef om kleuren en printjes te combineren en dat je zo open durft te zijn en jezelf fe laten zien. Hoe heb je dat aangepakt om zo kleurrijk te worden of te zijn? Want misschien was je dit voorheen ook al.

  En als je echt moet kiezen, wat is dan je lievelingseten en lievelings drankje?

  Beantwoorden
 8. Astrid
  18 juni 2020 at 15:49 (2 jaren ago)

  Hoi!
  Ik zou wel willen weten waaf je die prachtige blormen voof in je haar vandaan hebt!

  Beantwoorden
  • Astrid
   18 juni 2020 at 15:50 (2 jaren ago)

   Sorry, ik bedoelde bloemen ik heb te snel getypt

   Beantwoorden
 9. GWO
  18 juni 2020 at 13:36 (2 jaren ago)

  Zie jij je troostduif nog?
  had je nog nestjes in je tuin ?
  Dank voor je eigen zelf Spots.

  Beantwoorden
 10. Marjolyn ring
  18 juni 2020 at 09:51 (2 jaren ago)

  Omdat je vaak zulke leuke foto s post, was ik benieuwd naar je kledingmaat.

  Beantwoorden
 11. Marije
  18 juni 2020 at 09:17 (2 jaren ago)

  Wat leuk!
  Ik heb 2 vragen.
  Hoe zit dat met persberichten? Krijg je daarvoor betaald? Soms lees ik ze en dan ben ik zo benieuwd wat jij van de artikelen vind maar je eigen mening staat er dan niet bij. Ik begrijp dat niet alles kan maar was nieuwsgierig.
  En als tweede, zou je vaker favorieten vd maand oid willen maken? Dat lijkt me echt leuk.

  Verder wilde ik laten weten dat je me hebt geรฏnspireerd om meer jurken en kleur te dragen. Dank daarvoor!

  Beantwoorden
  • Marijke
   18 juni 2020 at 15:53 (2 jaren ago)

   Hoeveel jurkjes heb je van het merk Betsy in de kast hangen? Wat doe je met kleding die je niet meer draagt.

   Beantwoorden
 12. Monique
  18 juni 2020 at 09:07 (2 jaren ago)

  Oh jee ik heb ook al zo’n persoonlijke vraag eigenlijk… En misschien vindt je het ook een hele irritante vraag omdat die vast vaak gesteld wordt.
  Maar ik ben benieuwd of je nu na je lieve Benthe een nieuwe hond zou willen? โค๏ธ

  Beantwoorden
 13. Debby
  18 juni 2020 at 08:41 (2 jaren ago)

  Ik heb deze vraag al heel lang, maar durf m nooit te stellen omdat ik bang ben dat t verkeerd opgepakt wordt… ik bedoel t dus echt niet verkeerd, oprecht niet, maar voel je je nooit kinderachtig met je kledingstijl of je inrichting van je huis?
  Als ik je kledingstijl draag voel ik me echt kinderlijk, onvolwassen, minder als n ander.
  Hoe voel jij je, hoe doe je dat?

  Beantwoorden
 14. Franka
  18 juni 2020 at 07:55 (2 jaren ago)

  Ik vind je een prachtige kleurrijke vrouw…, maar wordt je noooit onrustig van zoveel kleur in je huisje? Ik vind t echt leuk hoor maar ik zou der onrustig van worden…se keus is reuze zeg maar

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   18 juni 2020 at 09:19 (2 jaren ago)

   Mm leuk om een vraag te stellen maar welke…kijk kleren en kleuren voor mij geen issue, daar ben ik ook van….Maar wat ik mij meer afvraag is bloggen is leuk en je krijgt ook veel leuke en lieve reactieโ€™s. Maar is het soms ook zo dat het te dichtbij komt, dat mensen te veel in je leefruimte komen of kritiek geven op dingen misschien op straat nav je blog. Kan mij voorstellen dat je op een mindere dag daar niet op zit te wachten. Misschien ervaar je dat helemaal niet zo en dat is alleen maar fijn. Maar dat is wat ik mij afvraag, want je stelt je open op de goede en minder goede dagen.. maakt je toch kwetsbaar. Maar heb hier nooit vervelende reactieโ€™s gezien gelukkig maar, maar weet niet of dat elders wel het geval is.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.