Aunts & Uncles handtas Grandma’s Herb Garden

Ik heb hem al een tijdje in gebruik, en ik had natuurlijk beloofd om hem een keer aan jullie te laten zien. Ik heb het over mijn Aunts & Uncles handtas Grandma’s Herb Garden Butterbean, in de kleur light caramel. Een tas waar ik nog iedere dag dolgelukkig en blij mee ben, ik vind hem zΓ³ mooi! Klik snel verder voor veel foto’s!

Aunts & Uncles handtas

Aunts & Uncles handtas Grandma’s Herb Garden Butterbean

Ik weet niet eens meer hoe ik bij deze Aunts & Uncles handtas terecht kwam. Ja, ik weet het wel: ik was op zoek naar mooie handtassen, en kwam via Google bij deze tas terecht. Boink: op slag verliefd! Hij was op dat moment ook nog eens flink afgeprijsd, volgens mij met 50%. Maar ja, nog wel steeds meer dan 100 euro. Ik heb er 1 of 2 dagen over nagedacht, maar heb hem toen toch besteld. Ik kreeg hem gewoon niet meer uit mijn hoofd!

Aunts & Uncles handtas
Ik had nog nooit eerder van Aunts & Uncles gehoord, maar het blijkt een ontzettend mooi, gaaf tassenmerk uit Duitsland te zijn. Mijn Aunts & Uncles handtas komt uit de Grandma’s Herb Garden collectie. De tassen zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder, hebben een mooie natuurlijke, vintage uitstraling en zijn voorzien van mooie details:

As always the love is in the details like floral lining and vintage effects. The natural beauties gain their soft and casual forms from their inwardly stitched edges.

The bags of Grandma’s Herb Garden are made of premium cowhide which is at a high percentage vegetable tanned. Each bag is washed and refined manually to become a true unicum.

Aunts & Uncles handtas

Aunts & Uncles handtas

Vintage Love

Niet alleen de caramel kleur, maar ook de mooie vorm en details geven Aunts & Uncles handtas Grandma’s Herb Garden Butterbean een prachtige vintage uitstraling. Hierdoor past hij perfect bij mijn mooie jurkjes van Tante Betsy, maar ook bij een casual jeans outfitΒ  matcht hij mooi. Ik houd van dit soort veelzijdige tassen! Hij heeft bovendien zowel twee handvaten, als een lange schouderband. Ik kan hem dus zowel in de hand, als over mijn schouder of cross-body dragen.

Aan de voorkant van de tas zit een extra vak, wat met een rits afgesloten kan worden. Hierin bewaar ik onder andere mijn linnen tasje, zodat ik nooit zonder tas bij de kassa sta. Maar ook mijn persoonlijke kleurenwaaier, en een powerbank zitten in dit vak.

Aunts & Uncles handtas
Het hoofdvak van de Aunts & Uncles handtas sluit met een rits, iets wat ik één van de belangrijkste punten van een handtas vind. Zo kan ik er veilig mee door de drukke stad, of waar dan ook, lopen. Zakkenrollers wordt het zo net iets lastiger gemaakt.

Aunts & Uncles handtas
Van binnen is de tas gevoerd met een mooie stof met lime groene bloemetjes. Ik vind de combinatie van de caramelkleur van het leder, de rode rits en de beige/lime groene voering prachtig, het versterkt de vintage uitstraling.

Aunts & Uncles handtas
It’s all in the details

Aan de binnenkant heeft mijn Aunts & Uncles handtas een groot ritsvak, wat voor mij ook onmisbaar is. Daarnaast zitten er twee kleine vakjes in, hierin bewaar ik kleine zaken als visitekaartjes, een spiegeltje en een lipstick (als ik mijn toilettasje niet bij me heb). En terwijl ik dit artikel zit te tikken, zie ik dat er twee elastieken houdertjes voor pennen in zitten πŸ™‚

aunts-and-uncles-tas-005

Aunts & Uncles handtas
Misschien wel het meest handige onderdeel van de tas: een klein etuitje wat met een lang lederen ‘lint’ vast zit in de tas. Hierin kun je bijvoorbeeld je sleutelbos of je telefoon doen, en hoef je deze nooit meer te zoeken in een overvolle tas!

Aunts & Uncles handtas
Zoals ik al zei: mijn Aunts & Uncles handtas Butterbean heeft een paar hele mooie, vintage details. Zelf vind ik dit ‘medaillon’ denk ik wel het allermooiste detail β™₯

Aunts & Uncles handtas

Aunts & Uncles handtas
Terwijl de gespen juist weer voor een stoere touch zorgen.

Aunts & Uncles handtas
Hoewel het een hele uitgave was (volgens mij heb ik niet eerder zoveel voor een handtas uitgegeven) ben ik enorm blij dat ik deze Aunts & Uncles handtas gekocht heb. Hij past helemaal bij mij, bij mijn outfits, en bij de eisen die ik aan een tas stel. Dit exemplaar is helaas niet meer verkrijgbaar, maar bij Duifhuizen (#nospon) vind je een uitgebreid assortiment tassen en portemonnees van dit mooie tassenmerk.

8 Comments on Aunts & Uncles handtas Grandma’s Herb Garden

 1. Claudia
  19 november 2016 at 21:03 (6 jaren ago)

  Inderdaad een hele mooie en ook stoere tas! waar je veel in kwijt kan!

  Beantwoorden
 2. Jolanda
  18 november 2016 at 21:40 (6 jaren ago)

  Wat een mooierd, en handig ook! Kan lekker veel in haha

  Beantwoorden
 3. Manon
  18 november 2016 at 16:57 (6 jaren ago)

  Ik vind het echt een mooie tas!

  Beantwoorden
 4. Babs
  18 november 2016 at 11:19 (6 jaren ago)

  Hij is heel mooi, ik hou ook van dit soort flexibele tassen.

  Beantwoorden
 5. Lisa
  18 november 2016 at 10:35 (6 jaren ago)

  Ik vind dit nou echt een mooie tas: de details maken hem echt af! Ook hou ik echt van accessoires in deze kleur. Goede aankoop zeg ik! πŸ™‚

  Beantwoorden
 6. Mireille
  18 november 2016 at 07:30 (6 jaren ago)

  Gaaf tasje

  Beantwoorden
 7. marije
  18 november 2016 at 07:28 (6 jaren ago)

  Wat een gave, stoere tas! Ik hou van dit soort tassen: lekker groot en stoer.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  18 november 2016 at 06:46 (6 jaren ago)

  Prachtige bag en te koop bij mijn favoriete shop πŸ˜‰
  Zoiets zoek ik want hou er niet van als een handtas een open sluiting heeft met drukker in het midden.
  Een hengsel of schouderriem is handig om de tas crossover te hangen.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.