Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Doordat ik kortgeleden mijn haar twee keer vrij kort na elkaar geverfd heb (stom, I know…), en vlak daarna de zomer is losgebarsten, is mijn haar op dit moment erg droog. Ik probeer het zoveel mogelijk te ondersteunen met verzorgende, hydraterende producten. Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor – deep conditioner for damaged hair is er daar één van.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor is een unieke formule met essentiële olie van Australische muntbalsem, welke gespleten haarpunten verzacht, en droog beschadigd haar verandert in glanzend haar wat weer goed in model te brengen is. En dat alles in slechts 3 minuten…

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor zit in een handige knijpflacon van 250 ml, die lekker in de hand ligt en met één hand te “bedienen” is. Door de speciale lek-vrije opening kun je de flacon gewoon op zijn kop in je douchecabine of op de badrand zetten. Op de foto hieronder zie je dus de onderkant van de flacon:

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Je gebruikt Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor als een normale conditioner: haren wassen, uitspoelen, Reconstructor aanbrengen, 1 tot 3 minuten laten inwerken en vervolgens weer goed uitspoelen.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor: de ingrediënten

Naast Australische Muntbalsem-extract bevat de Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor ook Aloë Vera sap, wat je haar intensief hydrateert. En hydratatie, dat kunnen de meeste haren wel gebruiken in deze tijd van het jaar met zon, zee en/of zwembad.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor: textuur, geur en werking

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor is lekker stevig qua textuur, geen slappe hap die tussen je vingers door glijdt. Hierdoor kun je de conditioner uitstekend door je haar masseren. De geur is, zoals bij alle Aussie producten, heerlijk zoet. Ik vind het naar kauwgomballen ruiken, maar dan zonder het chemisch zoete. Iedere keer als ik de Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor gebruik, sta ik te genieten onder de douche.

Mijn haar voelt na gebruik van de Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor zacht en verzorgd, maar wordt niet slap door de conditioner en is dan ook prima in model te brengen. Mijn haar komt deze droge, warme periode dus wel door!

De Aussie 3 Minute Miracle is er in drie uitvoeringen: deze Reconstructor voor droog en beschadigd haar, Frizz Remedy (met Aloë Vera en Australische jojobaolie) voor pluizig haar en Colour Mate (met Australische wilde perzik) voor, de naam zegt het al, gekleurd haar. Ze kosten alledrie € 9,14 en zijn exclusief te koop bij Etos.

Doe jij in de zomermaanden iets extra’s voor je haar, of is jouw haar goed bestand tegen zon en warmte?

1 Comment on Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

  1. Miranda Aerts
    23 juli 2013 at 09:47 (9 jaren ago)

    Ik heb voor op vakantie een shampoo en conditioner in 1 meegenomen, voor het gemak. Thuis ga ik het nog eens extra verzorgen met een haarmasker en verzorgende olie.

    Dan neem ik het haar van Yochem ook meteen mee, want die heeft door al het zwemmen haar als stro gekregen.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.