Aussie Miracle Moist shampoo en conditioner

Toen ik laatst een paar dagen naar Birmingham was, liep ik op het vliegveld tegen een kleine winkel van Boots aan. Daar móest ik natuurlijk even naar binnen! Helaas was het assortiment erg beperkt, maar ik heb wel een shampoo en conditioner van het Australische merk Aussie gekocht. Dit merk stond al een tijdje op mijn wishlist, ik had er al veel goede verhalen over gehoord op diverse blogs.

Aussie Miracle Moist

Zowel de shampoo als de conditioner zijn gebaseerd op een unieke formule met Australische macademianoot-olie, welke het haar helpen verzorgen en verzachten. Het is zeer geschikt voor droog en beschadigd haar, en sinds ik mijn haar verf, merk ik dat het veel droger is dan voorheen. Perfect dus om deze producten op uit te testen!

Aussie Miracle moist

Beide producten zitten in een smalle fles, met een handige kliksluiting, welke je met één hand kunt openen of sluiten. De shampoo zit in een fles van 300 ml, de conditioner bevat iets minder, namelijk 250 ml. Op het etiket, maar ook bovenaan, rondom de fles in reliëf, staat het bekende logo van Aussie: een kangoeroe.

Aussie Miracle Moist

Wat als eerste opvalt als ik de fles open klik, is de heerlijke, hemelse geur… Een zachte, zoete geur, welke mij aan kauwgomballen doet denken. Ik heb de Aussie Miracle Moist shampoo en conditioner nu een kleine 3 weken in gebruik, maar iedere dag weer sta ik te genieten als ik mijn haar was onder de douche. De geursterkte is precies goed: niet te sterk, maar wel voldoende om af en toe nog een vleugje te ruiken gedurende de dag. I love it!

Aussie Miracle Moist

De shampoo is qua structuur zoals veel shampoos: vrij dun, waardoor je hem makkelijk door je haar verdeelt. Ik heb maar weinig nodig van deze shampoo (de fles is nu na bijna 3 weken voor een kwart leeg), hij schuimt goed (let op voor gevoelige hoofdhuidjes: de shampoo bevat SLS). Mijn stylingproducten, waar ik er tegenwoordig wel wat minder van gebruik met mijn “nieuwe” kapsel, worden zonder problemen uit mijn haar gewassen, na 1 keer wassen voelt mijn haar schoon, fris en zacht.

De conditioner is een stuk dikker van structuur. Ook hier heb ik niet veel van nodig, ik doe een beetje in mijn hand, verdeel dit vervolgens over twee handen en masseer het dan door mijn haar. Terwijl ik me verder douche, laat ik de conditioner intrekken, meestal een minuut of 3 à 4. Daarna spoel ik de conditioner uit.

Aussie Miracle Moist

Mijn haar voelt na het wassen heerlijk zacht (en ruikt hemels). Al na twee weken zag ik dat mijn haar meer ging glanzen, en dat het er gezonder uit ziet. Ook na een verfbeurt, als mijn haar toch altijd even aanvoelt alsof er een tropische storm met zeewater overheen is gewaaid, herstelt het zich snel. Aussie makes my hair happy!

In Nederland zijn de producten exclusief te koop bij Etos. De shampoo kost € 7,11 voor 300 ml, de conditioner kost ook € 7,11, maar dan voor 250 ml.

Ken jij de producten van Aussie al?

4 Comments on Aussie Miracle Moist shampoo en conditioner

 1. Lisa's beautybabbels
  1 april 2013 at 15:02 (9 jaren ago)

  Ik gebruik deze shampoo en conditioner al een hele tijd, en ben er helemaal gek op! Die geur..hemels 🙂

  Beantwoorden
 2. schroder wilma
  28 maart 2013 at 08:15 (9 jaren ago)

  kende ze niet nee en wou het gaan proberen maar ben nu nog met syos en toni guy bezig … probeer ook van alles maar ff dit maar eerst op heb ook al zo veel .. lees het graag van je de blogs

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 maart 2013 at 10:05 (9 jaren ago)

   Dankjewel Wilma, dat vind ik leuk om te horen!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.