Avril Organic Face Serum

Ik houd van mooie gezichtsverzorgingsproducten, en mag voor Beautyspots regelmatig de mooiste en meest luxe producten reviewen. Nog leuker vind ik het als ik een prachtig én heel betaalbaar product ontdek en dat met jullie mag delen. Zoals vandaag: Meet Avril Organic Face Serum!

Avril Organic Face Serum

Avril Organic Face Serum

Avril is een natuurlijk cosmeticamerk met een no-nonsens filosofie. Er wordt geen geld verkwist aan zaken zoals marketing, dure modellen en gratis samples. Maar het draait bij Avril gewoon om waar het eigenlijk altijd om zou moeten draaien: mooie ingrediënten. De producten van Avril zijn biologisch, vrijwel 100% natuurlijk en dierproefvrij. En héél betaalbaar. Avril Organic Face Serum is één van de nieuwste producten, het belooft de huid te hydrateren en veroudering van de huid te helpen vertragen.

Avril Organic Face Serum

Ingrediënten

Avril Organic Face Serum bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten, en maar liefst 68% is afkomstig van biologische landbouw. Ik zie onder andere biologische Aloë Vera extract (werkt helend en verzorgend), Zoete Amandelolie (verzorgt en verzacht), Caffeïne en koffiebonen-extract (werken beiden liftend op de huid), algenextract (rijk aan vitamines en mineralen), Boekweit-extract (kalmeert en versterkt de huid), Lavandula Stoechas extract (helpt bij de regeneratie van de huid) en vitamine E. Het serum bevat ook parfum (op natuurlijke basis), deze staat bijna onderaan in de lijst. Ik vind het er goed uitzien!

Avril Organic Face Serum

Avril Organic Face Serum zit in een eenvoudig, maar doeltreffend kunststof pompflaconnetje. De smalle opening zorgt ervoor dat er nauwelijks lucht (of licht) bij het serum kan komen, dit verbetert de houdbaarheid van de ingrediënten. Het design van de producten van Avril is eenvoudig, maar wel gewoon mooi met vrolijke kleurtjes.

Avril Organic Face Serum

Textuur en werking

De textuur van het Avril Organic Face Serum houdt het midden tussen een olie en een milk, en is lekker licht. Hij laat zich heel makkelijk verdelen over mijn gezicht, en trekt snel in mijn huid. Het voordeel van een dergelijke textuur is dat je nauwelijks merkt dat je een extra laagje draagt onder je gezichtscrème, hierdoor is hij geschikt om zowel overdag als ’s nachts te gebruiken. En ideaal als je niet van een al te vet serum houdt! Bij het aanbrengen voelt het serum (zoals veel serums met een dergelijke textuur) iets plakkerig aan, maar dit verdwijnt meteen zodra ik mijn gezichtscrème er overheen aanbreng.

Avril Organic Face Serum

Avril Organic Face Serum heeft een aangename, zachte geur en is ontzettend fijn in gebruik. Zoals ik al zei voel ik nauwelijks dat ik een extra laagje draag, zelfs niet op warme dagen. Het resultaat is echter wel duidelijk zichtbaar én voelbaar. Mijn huid wordt er heel zacht en glad van, en na een paar weken lijkt ze wat steviger geworden. Het is niet zozeer dat ik vermindering van rimpels zie, maar wel dat ze in het geheel gladder en steviger oogt. En dat kan ik op mijn 42+ leeftijd goed gebruiken!

Verkrijgbaarheid

Avril Organic Face Serum is verkrijgbaar in de webshop van Young Beauty, een flacon van 30 ml kost € 9,00. Jazeker, je leest het goed: slechts 9 euro voor deze Beauty! Dus bij deze heb ik 3 redenen om geen serum te gebruiken van je lijstje weg gestreept:

 • Ik vind een serum te duur
 • Ik vind een serum te vet
 • Ik wil geen extra laagje op mijn huid voelen

Meer overtuiging heb je toch niet nodig?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

6 Comments on Avril Organic Face Serum

 1. Annette
  19 juli 2016 at 19:52 (6 jaren ago)

  Leuk, ik had deze keer een oogpotlood van Avril in de Styletonebox.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  19 juli 2016 at 19:42 (6 jaren ago)

  Wow, dat is nog eens een leuke prijs en klinkt goed! Zal het onthouden 🙂

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  19 juli 2016 at 16:23 (6 jaren ago)

  Wat een fijn serum! Ik gebruik verschillende serums maar deze klinkt ook heerlijk.

  Beantwoorden
 4. Mariëlle M
  19 juli 2016 at 08:51 (6 jaren ago)

  Hihihi leuke redenen om het WEL te gebruiken, ik vind Avril zo’n TOP merk. Ik probeer nu ook steeds meer en I love it!

  Beantwoorden
 5. marije
  19 juli 2016 at 07:58 (6 jaren ago)

  Wauw, klinkt echt super en de prijs maakt het zeer aantrekkelijk. Zeker een must buy

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  19 juli 2016 at 06:19 (6 jaren ago)

  Goed artikel.
  Ik was er niet bekend mee.
  Fijne review.
  Ik ga meteen even een kijkje nemen op de website die dit verkoopt.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.