Axanova Power Gel voor soepele spieren en gewrichten

Ik heb geen enkele moeite met het feit dat ik ouder word. Rimpels, wallen, grijze haren: ik kan ze allemaal prima hebben. Waar ik wel een beetje moeite mee heb, is het feit dat ik lichamelijk gezien wat minder soepel word. Voor zover ik ooit soepel geweest ben dan, hahaha! Bijvoorbeeld ‘s ochtends bij het opstaan, wil ik weleens last hebben van een stijve rug. Of na lang staan. Of een zere schouder, als ik heel intensief achter mijn computer heb gewerkt. Axanova Power Gel belooft verlichting en versoepeling bij stijve spieren en gewrichten, dat wilde ik natuurlijk graag testen!

Axanova Power Gel

Axanova Power Gel

Axanova is een van oorsprong Zwitsers merk, hetgeen staat voor hoogwaardige topkwaliteit op het gebied van resultaatgerichte spier- en gewrichtsverzorging. De lijn biedt producten voor zowel warmte- als koudetherapie. Het product is ideaal voor sporters, maar ook voor gebruik na fysieke inspanningen of overbelasting in het dagelijkse leven.

De verschillende Axanova-producten zijn met zorg samengesteld om te verzachten, te ontspannen, de doorbloeding te stimuleren en het herstel van spieren en gewrichten te bevorderen. De werking verschilt per product en per productlijn. Heb je last van acute klachten, dan biedt de verkoelende werking van de blauwe lijn uitkomst. Vóór, tijdens en na het sporten kun je de producten uit de verwarmende rode lijn gebruiken om je spieren te versoepelen en het herstel ervan te bevorderen. De gele lijn geeft het beste effect geeft na intensieve inspanningen. De natuurlijke bestanddelen geven samen een verkoelend, een verwarmend, ofwel een verkoelend én verwarmend effect al naar gelang het gekozen product.

Axanova Power GelNieuw in het assortiment

Axanova Power Gel is het nieuwste product in het assortiment, en de warmste en meest krachtige gelvariant uit de rode lijn. De Gel biedt direct verlichting aan stijve spieren en gewrichten. Na het sporten, klussen of tuinieren, maar ook bijvoorbeeld na het opstaan. Synergetische etherische oliën van menthol, eucalyptus, pepermunt en wintergroen-extract stimuleren de doorbloeding effectief. Stijve spieren en gewrichten worden meestal veroorzaakt door overbelasting, doordat we te veel vragen van ons lichaam. Natuurlijk zijn een gezonde levensstijl en voldoende rust belangrijk om het lichaam te laten herstellen, maar Axanova Power Gel kan hier een belangrijke rol bij spelen.

Axanova Power GelTextuur en werking

Axanova Power Gel zit in een bijzonder makkelijke en hygiënische pompflacon. Het doseren gaat heel makkelijk, en de verpakking zelf blijft netjes en schoon.

Axanova Power GelDe textuur van Axanova Power Gel houdt het midden tussen een gel en een crème. Hij smeert makkelijk uit en laat zich goed in de huid masseren, zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Dit laatste ervaar ik vaak wel bij soortgelijke producten, dus dit vind ik een groot pluspunt. Vrijwel direct na het inmasseren voel ik een intense warmtewerking op de huid, wat voor een intensieve plaatselijke doorbloeding en bijbehorend ontspannend effect zorgt. Het geheim schuilt in de uitgekiende combinatie van natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën die elkaars doorbloedingsbevorderende werking versterken.

Axanova Power GelEn, helpt het?

Door het ontspannende, verwarmende effect wat Axanova Power Gel heeft, worden mijn vastzittende spieren direct losser. Hierdoor kan ik soepeler bewegen en gaat het herstel veel sneller. Want iedereen weet wel dat het vaak een vicieuze cirkel is in het geval van vastzittende spieren en gewrichten. Je gaat steeds moeizamer bewegen waardoor de boel alleen maar vaster gaat zitten. Door de Gel start ik ‘s ochtends een stuk soepeler op, en herstelt mijn zere schouder veel sneller na een dag intensief computerwerk. Natuurlijk blijft het belangrijk om je lichaam niet te overbelasten en goed voor haar te zorgen. Maar als je dan toch een keer iets te veel gevraagd hebt, is het fijn om een product als dit achter de hand te hebben. Bij mij is het in ieder geval een blijvertje op de badkamer!

Axanova Power Gel kost € 12,95 voor 50 ml en is verkrijgbaar bij diverse zelfstandige drogisterijen en webwinkels. Meer informatie over de producten vind je op de website. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on Axanova Power Gel voor soepele spieren en gewrichten

 1. bychristiana
  5 april 2018 at 19:36 (3 maanden ago)

  Ik gebruik dit soort producten zelf eigenlijk zelden, maar Andre daarentegen gebruikt het heel vaak voor zijn nek. Ik zal hem de tip eens doorgeven.

  Beantwoorden
 2. Hennie
  5 april 2018 at 06:54 (3 maanden ago)

  Ik houd deze in gedachten voor de man, die niet meer zo lenig is als ooit, zeg maar 🙂 Hij heeft al andere producten gehad die wat tegenvielen, dus misschien is dit iets. Dank voor de tip!

  Beantwoorden
 3. Debby
  4 april 2018 at 15:05 (3 maanden ago)

  Ik heb al zo lang last van m’n knie, oefeningen of rust helpt niet, heb ‘t dus net besteld. Ben benieuwd!

  Beantwoorden
 4. Marije
  4 april 2018 at 06:18 (3 maanden ago)

  Dit klinkt als echt iets voor mij

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  4 april 2018 at 06:14 (3 maanden ago)

  Nu ik voor het eerst gesport heb kan ik dit zeker goed gebruiken.
  Ik zal dit kopen…..

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.