Badkamertour: september 2018

Inmiddels woon ik alweer tien maanden in mijn ‘nieuwe’ huis samen met Benthe. Echt, de tijd is voorbij gevlogen! En ik bedacht me dus laatst dat ik nog helemaal geen badkamertour heb gemaakt, iets wat ik me wel al een hele tijd had voorgenomen. Dus onlangs heb ik de camera erbij gepakt, en een video gemaakt van mijn badkamer. Nieuwsgierig wat er allemaal voor producten op mijn badkamer staan? Kijk dan snel deze badkamertour!

BadkamertourBadkamertour

In deze badkamertour zie je welke producten ik momenteel dagelijks gebruik. Gezichtsverzorging, haarverzorging en styling, onder de douche: al mijn favoriete producten van nu komen voorbij. Natuurlijk wisselen deze producten nog wel eens omdat ik voor mijn blog veel producten test, maar er zijn altijd wel een paar producten die blijven ‘hangen’. Ik besef me vaak wat een luxe het eigenlijk is dat ik zelden tot nooit gezichtscrèmes, huidverzorging of andere cosmeticaproducten hoef te kopen. Mijn voorraadkast op de badkamer is dan ook goed gevuld, hihihi!

Wil je vaker van dit soort video’s zien, waarbij ik je een kijkje geef in mijn huis en/of mijn leven? Bijvoorbeeld een boodschappenvlog, een kijkje in mijn make-up stash, of wat dan ook? Laat het me dan zeker weten hier onder bij de reacties! En ik ben natuurlijk ook wel benieuwd of er producten voorbij kwamen die jij ook (dagelijks) gebruikt? Of misschien zijn er wel produucten die je door een review van mij bent gaan gebruiken? Dat vind ik allemaal leuk om te horen, vertel!

12 Comments on Badkamertour: september 2018

 1. Cindy
  8 oktober 2018 at 19:51 (4 jaren ago)

  Leuk! En wat ontzettend veel, ik weet nú al niet wat ik moet kiezen van de spullen die in de badkamer staan, over de voorraad in de kast in de slaapkamer zwijg ik maar even haha!

  Wat ik ook gebruik: de deo van Dove, die is fijn! Naast de rollers van Dr. Organics (ik wissel ze af) een van de weinigen, zo niet de enige, waar ik tegen kan. Ik heb de peer-variant nu in gebruik en de komkommer-variant op voorraad.
  Het Ikea-karretje, wie heeft ‘m niet 😉 Ik heb ‘m bij mijn bureau staan, volgestouwd met stempels, stickertjes, ponsen 🙂
  En de douchegels van Treaclemoon (ik zag ze in je laatje), zó lekker!
  Verder ken ik eigenlijk niks van jouw gebruikte spullen.

  Als mijn huidige gezichtscrème (Oils of Life van The Body Shop) op is wil ik misschien ook eens de crème van Dr. Organics proberen. Ik koop eigenlijk nooit twee keer hetzelfde (al is de Oils of Life wel een hele fijn, dus die koop ik in de toekomst zeker nog een keer), vind het fijn om nieuwe dingen te proberen.

  Vraagje over de Lush Tea Tree Water: is die vergelijkbaar met de Tea Tree toner van The Body Shop? Die heb ik nu (nog een bodempje) en vind ik wel heel fijn in gebruik, lekker fris en schoon.

  Hoe breng jij toner aan? Ik gebruik sinds kort wasbare wattenschijfjes, die zijn echt zó fijn! Gek genoeg voelt mijn gezicht daarmee nóg schoner en frisser en mijn huid ziet er ook beter, rustiger, uit. En zoals altijd bij mij: ik sla dan gelijk een beetje door en heb er iets teveel gekocht… 😉

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  6 oktober 2018 at 22:01 (4 jaren ago)

  Wow, dat zijn veel producten 🙂
  Leuk om te zien; wat ik persoonlijk leuk zou vinden, is om jouw collectie parfums te zien 😎

  Beantwoorden
 3. Petra van Schijndel
  6 oktober 2018 at 11:23 (4 jaren ago)

  Wat een fijne spulletjes en prachtige handdoeken van Rice! Dank voor de leuke tour.

  Beantwoorden
 4. Marjon
  5 oktober 2018 at 23:28 (4 jaren ago)

  Zo zeg, jij hebt veel verschillende producten! Leuk en lekker, lijkt me. Ik heb bijna niks staan in mijn badkamer, vergeleken bij jou, ben ook niet zo van het smeren.. zou ik misschien toch iets vaker moeten gaan doen 😉
  Maar bedankt voor dit leuke kijkje in jouw badkamer!!!

  Beantwoorden
 5. Forever38.com (Vera)
  5 oktober 2018 at 14:11 (4 jaren ago)

  Wat een heerlijke badkamerwalhalla heb jij ! Wow, echt leuk om te zien. En ja, ik ben gek op kijkjes in iemands leven, dus met een ‘what’s in my bag’, ‘opgemaakt’, ‘boodschappen’, ‘weekmenu’, etc. artikel maak je mij zeker blij!

  Beantwoorden
 6. Zoef
  5 oktober 2018 at 10:44 (4 jaren ago)

  Haha leuk bedacht je badkamertoer. Ik vind vooral je Rice spulletjes erg leuk .

  Beantwoorden
 7. Ellen Jacobs
  5 oktober 2018 at 10:12 (4 jaren ago)

  Leuk om eens bij een ander te kijken, wat een hoop producten. Zie je door de bomen het bos toch niet meer?
  Wel heerlijk zo veel keuze. En georganiseerd!

  Beantwoorden
 8. Mina
  5 oktober 2018 at 09:12 (4 jaren ago)

  Wat een mooie badkamer! En wat een leuke producten allemaal! Ik vond het heel leuk om te zien. Een boodschappenvlog lijkt mij ook heel leuk!

  Beantwoorden
 9. Mariëlle
  5 oktober 2018 at 09:03 (4 jaren ago)

  Wat een hoop producten haha! Wel een mooie badkamer 🙂 Zeker een leuke video!!

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  5 oktober 2018 at 08:24 (4 jaren ago)

  Mooie badkamer!
  Leuk om te zien

  Xoxo 

  Beantwoorden
 11. Daniëlle
  5 oktober 2018 at 08:20 (4 jaren ago)

  Leuk! Wat gebruik je veel spulletjes! Bij mij alleen een blauwe pot Nivea, van andere cremetjes krijg ik de kriebels. Van de week wel bij Push geweest, shampoo en conditioner gekocht…. ben benieuwd!
  Lijkt me erg leuk om meer te zien op deze manier van je!

  Beantwoorden
 12. Marije
  5 oktober 2018 at 07:09 (4 jaren ago)

  Leuk zo’n video! Zeker vaker doen. Een boodschappen video lijkt mij ook leuk.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.