Balea Bodycrème Vanille & Cocos: skip je winterdip!

Een paar weken geleden liet ik jullie mijn DM shoplog zien. Althans, de producten die Krista voor mij gekocht had tijdens één van haar bezoekjes aan de DM in Duitsland. Vandaag vertel ik je wat meer over één van mijn favoriete producten daarvan: de Balea Bodycrème Vanille & Cocos. Een product waarmee je potentiële winterdip als sneeuw voor de zon verdwijnt!

Balea Bodycrème

Balea Bodycrème Vanille & Cocos

Balea Bodycrème Vanille & Cocos zit in een meeeeega grote pot. Zo’n pot waaruit je gerust een likje meer kunt pakken, want hij gaat volgens mij gewoon de hele winter mee. Heerlijk, ik houd daar van!

Balea Bodycrème

Ingrediënten

Voor een budget product als de Balea Bodycrème Vanille & Cocos is, zien de ingrediënten er echt prima uit! In de eerste helft van de lijst staan onder andere Glycerine, en verschillende natuurlijke ingrediënten als Kokosolie, Shea Butter, Avocado Olie, Kokos-extract en vitamine E. De bodycrème bevat ook dimethicone en parfum, maar deze staan juist in de tweede helft van de lijst.

Balea Bodycrème

De pot zit keurig geseald, en dat vind ik zeker bij een grote drogisterij als DM een prettig idee. Nu weet ik natuurlijk niet hoe de Duitsers daarin zijn, maar hier in Nederland zie ik het maar al te vaak, dat mensen in een winkel gewoon een pot of tube openmaken om een product te testen. Ik vind dat zo ontzettend vies, ieuw!

Balea Bodycrème

Textuur, geur en werking

Als je de pot open maakt, ruik je direct de heerlijke, zachte geur van de Balea Bodycrème Vanille & Cocos. Ik ruik duidelijk kokos, maar door de toevoeging van vanille wordt de geur wat zachter en zoeter. Ik vind hem heerlijk, maar ik ben dan ook dol op beide geuren 🙂

Balea Bodycrème

De textuur van de bodycrème is zacht en romig, ik vind hem perfect. Verzorgend genoeg om mijn huid (ook in de winter) zacht en soepel te houden, maar hij trekt wel lekker snel in. En dat laatste is iets wat ik erg belangrijk vind, omdat ik altijd ’s ochtends douche en dan dus geen tijd heb om te wachten tot een bodycrème na een kwartier eindelijk eens is ingetrokken.

De geur van de crème is subtiel, en blijft niet zo heel lang hangen: een uurtje of anderhalf. Een voordeel van de subtiele geur is dan weer wel het feit, dat de bodycrème niet botst met andere geuren zoals je parfum of eau de toilette.

Balea Bodycrème

Ik vind de Balea Bodycrème Vanille & Cocos een ontzettend fijn product, wat zowel qua textuur, geur en werking een prima prestatie levert. De grote pot van 500 ml kost slechts € 1,95. Ja, je leest het goed! Woonde ik maar wat dichter bij de Duitse grens, dan wist ik het wel…

Shop jij weleens bij DM? Wat zijn jouw favoriete producten?

14 Comments on Balea Bodycrème Vanille & Cocos: skip je winterdip!

 1. Anke
  11 november 2016 at 20:44 (6 jaren ago)

  Toch maar weer even naar de DM

  Beantwoorden
 2. Nicole
  11 november 2016 at 11:45 (6 jaren ago)

  Oh dat klinkt ook weer als een heerlijk product! Ik hou van de DM!!

  Beantwoorden
 3. Karin
  10 november 2016 at 23:21 (6 jaren ago)

  Gelukkig woon ik maar 15 kilometer van een DM. Vandaag nog geweest en een fles Treacle Moon met Marshmellow geur meegenomen. Volgende keer maar even naar de bodylotion kijken.

  Beantwoorden
 4. Hilde
  10 november 2016 at 22:06 (6 jaren ago)

  Mijn vriendin heeft deze ook voor mij meegenomen. Hij zit nog dicht omdat ik eerst wat anders op moet maken. De showercream van deze geur vond ik ook al geweldig!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  10 november 2016 at 15:24 (6 jaren ago)

  Dat klinkt erg goed!
  Inderdaad wil ik soms tegen mensen zeggen….. als ik met mijn handen aan producten zit die u moet eten zonder dat u dit van te voren weet dan koopt u het toch niet.
  Ik vind dus niet dat mensen met hun handen in opengemaakte beautyproducten moeten zitten.
  Want al die bacteriën zijn smerig….

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Astrid
  10 november 2016 at 12:38 (6 jaren ago)

  Oeh, dit ziet er weer zalig uit. Ik moet ook echt eens een tripje naar de DM plannen. Ik denk dat ik dat post-baby ga doen 😉

  Beantwoorden
 7. Talitha
  10 november 2016 at 12:10 (6 jaren ago)

  Fijne geur idd, ik heb er de douchegel ook van. Ik heb de dm tegenover mijn werk zitten maar mijd hem zoveel mogelijk om mijn portemonnee te sparen.. want ook al kost alles daar geen drol, als ze zoveel lekkers hebben als daar dan word het toch altijd weer duurder dan de bedoeling was.. het is wat dat betreft net de action of de lidl.

  Beantwoorden
 8. Jolanda
  10 november 2016 at 10:43 (6 jaren ago)

  Nu ben ik wel erg benieuwd naar de geur. Voor de prijs hoef je het inderdaad niet te laten. Ik woon 10 minuutjes van de DM vandaan, maar mijd hem zoveel mogelijk haha

  Beantwoorden
 9. Forever38.com (Vera)
  10 november 2016 at 10:42 (6 jaren ago)

  Ik heb ‘m ook, en ben het helemaal eens met je review. Het is een superlekker product. En die geur is zalig. Echt iets voor de wintermaanden.

  Beantwoorden
 10. Marion
  10 november 2016 at 10:13 (6 jaren ago)

  Ik ben nog nooit bij de DM geweest. Het komt er maar niet van. Deze geur klinkt heerlijk voor nu het wat kouder wordt!

  Beantwoorden
 11. Hennie
  10 november 2016 at 07:37 (6 jaren ago)

  Ooooooh, ik wil weer naar Duitsland! Wat een lekkere bodycrème lijkt me dit. Op de lijst!

  (Overigens ga ik over twee weken weer naar onze Oosterburen. Mocht je nog wat willen hebben, dan hoor ik het wel!)

  Beantwoorden
 12. Mireille
  10 november 2016 at 07:21 (6 jaren ago)

  Wat een pot voor zo’n prijs. De geur lijkt me heerlijk.

  Beantwoorden
 13. Cindy
  10 november 2016 at 06:32 (6 jaren ago)

  Lekker, heb hem ook nog staan, maar moet eerst wat spullen opmaken voor ie aan de beurt is, ben benieuwd! En inderdaad, zat de DM maar wat dichterbij…

  Beantwoorden
 14. marije
  10 november 2016 at 06:23 (6 jaren ago)

  Oooh die geur klinkt als to die voor. Fijn als een crème meteen intrekt als je niet al teveel tijd hebt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.