Ban.do Get It Together Folio: geordend op stap!

Als ik een zakelijke afspraak heb voor Beautyspots, lukt het me meestal niet om alles in mijn handtas mee te nemen. Agenda, iPad, notitieboek: allemaal dingen die ik graag bij me heb voor zo’n afspraak, maar wel de nodige ruimte nodig hebben. Toen ik de Ban.do Get It Together Folio in de webshop van Sooo Happy zag, wist ik: dat is mijn oplossing! Ik laat deze prachtige map vandaag aan je zien!

Ban.do Get It Together Folio

Ban.do Get It Together Folio – I Am Very Busy

Deze prachtige stevige map van imitatieleer maakt hard werken niet alleen overzichtelijker maar ook leuker! Want het is ideaal om alles wat je nodig bent in op te bergen; een (groot formaat!) agenda, pennen, pasjes en alles waar een girlboss niet zonder kan, verpakt in een mooie blauwe kleur met de iconische I AM VERY BUSY quote van Ban.do op de cover!

Ban.do Get It Together Folio

Het merk Ban.do heb ik leren kennen via de webshop Sooo Happy, waar ook deze Ban.do Get It Together Folio vandaan komt. Het is een ontzettend leuk en vrolijk merk, met agenda’s, notitieboeken, pennen, tassen, leuke stationery items en gave pins. Van die spulletjes waar je meteen vrolijk van wordt, en die dus helemaal bij mijn ‘Colour your life’ stijl passen โ™ฅ

Ban.do Get It Together Folio

De binnenkant

De Ban.do Get It Together Folio sluit volledig met een rits, zodat je zeker weet dat je (kleine) spulletjes er niet uit vallen. Aan de binnenkant, die lichtroze gekleurd is, bevinden zich verschillende kleine en grotere vakjes. Zo is er ruimte voor alles wat je op school of werk nodig hebt: pennen, visitekaartjes, je agenda, etc.

Ban.do Get It Together Folio

Aan de rechterkant is ruimte voor de nodige paperassen, die je dankzij de verschillende formaten insteekhoesjes apart van elkaar kunt bewaren en meenemen. Zodat je in รฉรฉn oogopslag het betreffende document kunt vinden.

Ban.do Get It Together Folio

Voor mij zijn, naast een pen en mijn visitekaartjes, mijn agenda en een notitieboek de belangrijkste items die ik meeneem naar een zakelijke afspraak. Uiteraard zijn ook die niet boring, ze komen beiden uit de Rice paperware collectie.

Ban.do Get It Together Folio

Ze blijken echt precies in de Ban.do Get It Together Folio te passen, alsof hij er voor gemaakt is! In deze map zijn ze ook beter beschermd dan in mijn handtas. Hier liggen ze gewoon plat en stevig naast elkaar, en slingeren niet rond tussen de rest van mijn spulletjes ๐Ÿ™‚

Ban.do Get It Together Folio

I’m ready to go!

Praktische informatie en verkrijgbaarheid

De Ban.do Get It Together Folio is gemaakt van lichtblauw imitatieleder, met een lichtroze binnenkant. Het formaat is 24,5 x 30,5 cm, en hij sluit met een rits.

Je vindt de Ban.do Get It Together Folio in de webshop van Sooo Happy, hij kost 49 euro. In dezelfde lijn zijn tevens o.a. een etui een notitieboek verkrijgbaar.

12 Comments on Ban.do Get It Together Folio: geordend op stap!

 1. bychristiana
  27 oktober 2016 at 18:09 (5 jaar ago)

  Leuk, leuk, leuk! Ik koop me dus zelf altijd echt suf aan notitieboeken. En het stomme is dat ik de mooie dan vervolgens tรฉ mooi vind om in te schrijven en dus gewoon helemaal niet gebruik en altijd met saaie dingen van de HEMA rond loop te sjouwen in mijn tas.

  Beantwoorden
 2. Yvonne
  25 oktober 2016 at 17:54 (5 jaar ago)

  Hier word ik ook helemaal blij van. Ik hou daar ook ontzettend van.

  Beantwoorden
 3. Hennie
  25 oktober 2016 at 08:20 (5 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuk ding! Als ze er ook zijn met wat minder tekst enzo, dan lijkt me dat een leuk kerstkadootje voor mezelf! Leuke vondst en ook nog eens origineel!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  25 oktober 2016 at 06:08 (5 jaar ago)

  Zo mooi en handig met al die vakjes ๐Ÿ˜‰
  Fijne webshop met zoveel moois.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  24 oktober 2016 at 20:23 (5 jaar ago)

  Superhandig! De Ban.do agenda’s zijn ook zo leuk!!

  Beantwoorden
 6. Mariรซlle
  24 oktober 2016 at 20:08 (5 jaar ago)

  Aaah hier word je toch vrolijk van!? Ziet er heel leuk uit en dus ook nog erg handig!

  Beantwoorden
 7. Manon
  24 oktober 2016 at 17:14 (5 jaar ago)

  Ohh wauw dat is heel erg leuk! Ik vind het wel prijzig

  Beantwoorden
 8. Marieke
  24 oktober 2016 at 17:12 (5 jaar ago)

  Wow, wat een tof ding zeg! Ik hou echt van Sooo Happy, geweldige webshop!

  Beantwoorden
 9. Jamey
  24 oktober 2016 at 16:31 (5 jaar ago)

  Wat een handig ding zeg! zo iets moet ik ook echt hebben whaha

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.