Batiste XXL Volume – Droogshampoo voor een glamorous volume boost

Batiste XXL Volume

Turn up the volume voor de ultieme volume boost met Batiste XXL Volume. De droogshampoo geeft volume en versteviging aan saai en futloos haar, zonder de lokken te verzwaren. Met XXL Volume heb je in een mum van tijd een geweldige glamourlook. Daarnaast zorgt Batiste voor een heerlijk schoon gevoel tussen wasbeurten door. Zo krijgen vette haarwortels geen kans. Batiste is snel en makkelijk in gebruik, in minder dan een minuut ziet jouw haar er weer fabulous, big en bouncy uit.

Batiste XXL Volume

Batiste XXL Volume: How to use

Schud de fles voor gebruik en houd de spuitdop ongeveer 30cm bij je haar vandaan. Spray de droogshampoo op de haarwortels. Masseer het haar met de vingertoppen, borstel het door en breng het ten slotte in model.

Verkoopadviesprijs: โ‚ฌ 5,58. De producten van Batiste zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister, Oโ€™chelle, DA en Dio. Kijk voor meer informatie over het gebruik van de droogshampoo en tips en tricks op de website.

Gebruik jij weleens een droogshampoo? Gebruik je het dan als vervanging van een gewone wasbeurt, of puur om je haar even op te frissen?

3 Comments on Batiste XXL Volume – Droogshampoo voor een glamorous volume boost

 1. Dana
  17 januari 2014 at 23:16 (8 jaren ago)

  Ik heb van batiste de dark brown droogshampoo en nog 1 van kruidvat die onaangeraakt is. Mijn haar voelt altijd zo onnatuurlijk, alsof de droogshampoo mijn haar forceert om niet vettig te zijn

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  17 januari 2014 at 20:21 (8 jaren ago)

  De fles en de foto zien er heel fris uit en de tekst klinkt goed, maar ik was toch liever m’n haar met water en een schuimende shampoo.
  Het lijkt me heel raar voelen, maar misschien is het een kwestie van wennen.

  Beantwoorden
 3. Mireille
  17 januari 2014 at 19:31 (8 jaren ago)

  Nog nooit gebruikt. Was liever mijn haren geloof ik.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.