BAYUXX: vrolijke gehaakte tassen met alleen maar winnaars

Dat de oprichters en ontwerpsters van BAYUXX iets met Bali hebben blijkt al snel wanneer je de fleurige collectie gehaakte tassen bekijkt. De collectie biedt zeven verschillende modellen, die allemaal met veel liefde en aandacht op Bali worden gehaakt. Waarom juist op Bali? Omdat op het eiland een heerlijke, positieve sfeer heerst. En deze sfeer vind je, naast de liefde en het plezier dat de Balinese vrouwen in de tassen stoppen, terug in elke BAYUXX tas!

BAYUXX

BAYUXX: Tassen met een missie

De naam BAYUXX (spreek uit als: BAJOEKS) is afgeleid van het Indonesische ‘ BAYU’, dat positieve energie betekent. De ‘XX’ in de merknaam staan voor de liefde die de Nederlandse ontwerpsters hebben voor de haaksters, de Indonesische kinderen en de vrouwen die de tassen kopen. Iedereen heeft zo een aandeel in het tot stand komen van de fair trade tassen van BAYUXX. Het zorgt ervoor dat de positieve energie die de Balinese vrouwen in het handwerk leggen blijft stromen.

BAYUXXKleurrijke collectie

Dat ook jij vrolijk wordt van een BAYUXX-tas is wel zeker. Want of je nu kiest voor het kleine RingRing model voor alleen je telefoon en pasje, tas Dolly met een leuk batiksjaaltje, de rugzak East-West-Beach-Best of dat je gaat voor de Big Buddha voor al je strandartikelen: BAYUXX heeft altijd een tas die aan je wensen voldoet! Ook qua kleur zit je goed: tussen de 17 kleuren vind je er ongetwijfeld één die perfect past bij jouw outfit. Voor welk model ga jij?

Tas met drie winnaars

Een BAYUXX-tas kent alleen maar winnaars. Zo biedt de collectie dames een originele en duurzame tas én geeft het merk de Balinese vrouwen een goed extra inkomen. De vrouwen werken samen in hun eigen kampong en hebben veel lol. Ze leveren prachtig werk en het extra inkomen geeft ze meer zelfstandigheid. BAYUXX zet zich ook in voor beter onderwijs in Indonesië. Zo gaat er per verkochte tas € 1,- naar de Stichting Child Support Indonesia, waar het geld wordt gebruikt voor het verbeteren van het onderwijs. Een echte win-win-win situatie dus!

BAYUXXOver BAYUXX

BAYUXX wordt gerund door Mariët, Machtelt en Marjanne. Door hun gezamenlijke passie voor Indonesië is het idee ontstaan de kracht en creativiteit te bundelen en Balinese slow fashion tassen op de Nederlandse markt te brengen. Met de gehaakte tassencollectie brengen zij de positieve energie die op Bali heerst naar ons land en helpen ze tegelijkertijd de Balinese vrouwen aan een beter inkomen en de kinderen aan beter onderwijs. Wil jij ook een originele tas en tegelijkertijd een steentje bijdragen? Bekijk dan de gehele collectie op de website.

2 Comments on BAYUXX: vrolijke gehaakte tassen met alleen maar winnaars

 1. Miranda Aerts
  7 maart 2020 at 08:25 (2 jaren ago)

  Wat een lieve tassen, mooi dat je het deelt!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  7 maart 2020 at 06:47 (2 jaren ago)

  Fantastische bsgs
  Dit is een goed concept.
  Ik ga meteen in de webshop kijken die dit verkoopt.

  Een mooie dag

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.